B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

avgifter räntor Kreditkort räntor avgifter och plus; kreditkort 2012-04-24

Ett kreditkort med ingen avgift och ränta & quest;

Advertisement

Vem kan rekommendera mig ett kreditkort som kan erhållas kostnadsfritt eller intresse?

answers

Tja, rekommenderar ...

Jag har en Tchibo, som brukade vara Karstadt. Den underliggande databasen är nu Targo.

Det är ett Mastercard och har alltid accepterat. Det har jag vill också ha mer än vad jag hade betalat den. I det avseendet är det bättre än Amex, som jag hade tidigare gånger.

Här är en jämförelse avgifter Free Credit Välj Du måste redan äger http :. //www.testsieger-kreditkarte.de/vergleich/ Kkanzahl = 20 & gclid = CKa4zI3Dos ...?

http://www.barclaycard.de/index.php?page=Barclaycard_New_Visa

Utan årsavgift och ränta om du betalar på förfallodagen den totala mängden respektive.

eller ränta

Kredit eller standard? Detta ändrar frågan avsevärt.

En av de många jämförelse portaler inklusive: http://www.check24.de/kreditkarte/

Kreditkort, som kostar utan kostnad, det finns väldigt många. Kreditkort, där du betalar den vanliga datum, kräver inget intresse. Om man är i standard, kommer man emellertid att finna något kreditkort, där du inte kommer att betala ränta.

Google kan:

http://www.gebuhrenfreie-kreditkarte.de/

Related questions

Om priset steg LV andrahandsmarknaden eftersom gesunkenem garanterad ränta & quest;

Såvitt jag vet, kan du också sälja besparte livförsäkring andrahandsmarknaden. Är priserna på befintliga avtal som lägre garanterad ränta på nya avtal nu stigit? kommersiell eftermarknaden har aldrig kommit upp till full hastighet. Det hoppar omkring

Ingen information om ny avgift på kreditkort och komma; omedelbar uppsägning möjligt & quest;

Jag erbjöds av banken en fri kreditkort, eller var detta kreditkort endast under det första året gratis. Nu såg jag att jag en årsavgift laddades därför troligen började det andra året. Kommer jag att kunna nu att avsluta omedelbart, är avgiften inte

När BBBank inteckning det finns ingen administrativ avgift och komma; förväntar sig en högre ränta & quest;

När BBBank inteckning det finns ingen administrativ avgift, räknar automatiskt en högre ränta på lånet? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Bara för info: avgifter för att beh

Finns det några kreditkort som inte betalar årliga avgifter du har & quest;

Jag kommer att resa på vintern för några veckor utomlands och därför tror jag ska köpa mig ett kreditkort. I Tyskland kontrollerbara förväntans därav allerdings- så jag tror ändå - kom att utöva. Därför vill jag naturligtvis att ha lägsta möjliga kos

När du har på Barclays kreditkort göra en betalning och när du måste betala ränta & quest;

Jag kommer inte att räkna i avgiften sammanfattning av Barclays Bank. Den säger att du måste betala minst 7,50 € för överföring till kreditkortskonto och att du också att betala ränta på skulden. Hur gör jag tänka mig det? Är det verkligen: Jag betal

Vilken bank erbjuder kreditkort med ingen avgift för utländska användning på & quest;

Jag kommer att resa för mitt nya jobb mycket utomlands. Det är därför jag letar efter en ny bank som erbjuder ett checkkonto med ett kreditkort som inte tar ut för användning utomlands. Kan du ge mig kanske rekommendera bra erbjudanden? Tack. Hej! me

När du har i händelse av förlust av kreditkort för eventuella avgifter sticka & quest;

Om du förlorar ett kreditkort och det inte märker genast, kan du sedan har att göras ansvarig om något redan har tagits ut mellan förlust och blockering av kortet? Om du på något sätt säkras för perioden som du får pengarna tillbaka? Om du förlorar e

Kreditkort - avgift för kontantuttag & quest;

En vän till den nya Visa Barclay. För att kunna ta ut kontanter gratis utan tvekan världens. Nyligen var hon i Amerika och bullriga maskin för en avgift på 1 procent berodde. Kriegt min flickvän tillbaka avgiften av Barclay, eftersom banken hävdade a

Mottagande av kreditkort från utlandet avgifter & quest;

Hej! Jag hade beställt något i USA och motsvarande belopp har debiterats kreditkortet. Men nu är inte allt tillgängligt och en del av pengarna ska debiteras förvisas till mig igen på kreditkortet. Kom som kostnader / avgifter upp till mig för en åter

Advance avgifter som ränta på skuld avdragsgill & quest;

Jag köpte min mor ett hus. Hon hade byggt upp efter döden av min far ett hus i bungalow stil nytt. Köpeskillingen för det gamla huset var densamma som lånebeloppet för deras nya hus, så jag hade slutat med henne ett personligt lån, som hade samma vil