B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-03-16

etablera fastighets GmbH

Advertisement

Hej!

Jag måste tid mer orörlig i mängden 800.000 €, som jag finansiering genom banken.
Jag vill starta en fastighet GmbH och skriva hela mina objekt i GmbH att expandera verksamheten i framtiden Ex. Egen Fastighetsförvaltning finns på GmbH eller fordonet absetzen.und förbättra alla andra möjliga sätt.
Vad skulle vara för- och nackdelar skriva dessa objekt till ett aktiebolag och som skulle kosta mig för tillämpas utom deponering av GmbH.
Är tacksam för något svar ..

answers

Det låter bara en gång efter en galen idé att!

Igen bara tänka ...

... Det är en galen idé.

Ingen bank är en GmbH (som är betydligt högre än vad en privatperson behöver) utan hög säkerhet pengar utan skattefria reavinster tillhör ointressant, orsakade enorma ansträngningar skattekontoret och gör dig av en och det andra kontot en stroke och så vidare.

Med 8 miljoner kunde men redan ganska tänka på grund av ett hyreshus eller ett fåtal lägenheter för 800 TEU är de (mäktiga) nackdelar ingen nytta över.

Annars kan det vara mer än om du vill använda en fastighet handel och har ett par miljoner eget kapital.

Låt dig först rådfråga din skatterådgivare. 2. Prata med din advokat om det.

Låt dig 1. designad av CCI. 2. Prata med din skatterådgivare om det.

Skriv om GmbH

Om du åtminstone vet vad folk alltid "skriva" min .... vill ge egenskaperna hos GmbH eller hur ska vi förstå? Det skulle någonsin cirka € 240.000 i skatt under GmbH uppkommit.

Related questions

köpa fastigheter för uthyrning av privata och komma; etablera eller GmbH och sedan köpa och quest;

Är det värt ett GmbH att upprätta och med detta att köpa en fastighet för 2 miljoner €, med 50% eget kapital och de andra 50% är lånade från banken? Fastigheten skulle vara ett hyreshus som är 100% låt. Med hyresintäkter kan sedan betala av lånet ska

När är det och LPAR, steuerlichb & rpar; bättre en GmbH eller & period; att etablera partnerskap & quest;

Kan du svara på klumpsumma? Vilka bevis? En GmbH Du kan ställa in som en individ. Allt du behöver är en lämplig infästningssektionen (25.000 euro för tillfället). Att etablera ett partnerskap, var du tvungen att vara minst två. (Starta eller ett akti

"& Semi, mini-GmbH" och halv; etablera och tid, och tid, och tid;

Jag vill ha en 16/17 runda starta ett företag. Mir har föreslagits (i en fråga från mig vid finazfrage.net) så för att skapa en "mini-GmbH". Vad är rätt namn för det? Och hur dyrt är det? För en ordentlig kostnad € 25 000, även om jag har pengar

Gör det med fadern att etablera en känsla Immobilien GmbH & quest;

Hej Alla, min far har redan vissa hem och jag vill investera i framtiden i hemmen. Nu är min fråga .. Gör det med min far att grunda en känsla Immobilien GmbH och att fortsätta att investera i fastigheter. Om för oss båda, men skatte andra fördelar?

etablera GmbH - kyckling och ägg & quest;

Hej Alla, Jag bor i staden A och vill starta ett privat aktiebolag med säte i staden B. I stads B jag har för närvarande ingen egendom och vill hyra den genom ett GmbH. Hur går jag på kräftesparendsten till saken sprang? Endast i B hyra något i mitt

Immobilien GmbH vs Vermoegensverwaltender GmbH & quest;

God kväll, det finns en skillnad (i verksamhets bemärkelse) mellan fastigheter och kapitalförvaltning GmbH? Nu kan jag bara anta att du inte verkligen menar en fastighet GmbH, men faktiskt REITs. Det är i själva verket skatteskillnader till vanliga a

GmbH foundation

Hur kan en utländsk affärsman ater EU etablera en GmbH? vilka villkor och krav? vad får de auslandicsher innehavare av uppehållstillstånd? Bildandet av en GmbH, där en partner är en utlänning, är inte signifikant skild från ett där samtliga aktieägar

Måste man betala överlåtelse av fast egendom skatt när 50 & percnt; Andelar i ett GmbH köper & quest;

det gäller att köpa en fastighet Gmbh Renditobjekte har. Jag vill 50% av aktierna köper och vill ha två av mina vänner att köpa resterande 50%. vi måste betala fastighetsskatt? Endast när 95% eller mer sänds. Om / de tidigare aktieägarna behålla 6%,

När det är vettigt att en GmbH skäl & quest;

Om du vill bli egenföretagare (med handel med varor) som en hantverkare, är det klokt att göra så en enskild näringsidkare, eller ska vi etablera en GmbH? Man bör överväga frågan om den rättsliga formen väl. GmbH kräver ett registrerat kapital på 25.

Kan du ge mig respekt och tid; den bolagsform att tippa & quest;

Jag är för närvarande en säljadministratör maskintillverkare. För övrigt skulle jag göra mig lycklig nu oberoende. Att jag köper olika små delar på en leverantör och lägga till dessa till en slutlig produkt tillsammans u. U. blir ännu en vidareutveck

0
Views
0
Ccomments