B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-03-09

Ersättning för resekostnader i kooperativ grad kurs & quest;

Advertisement

hi,

Jag är för närvarande gör en dubbel examen. I veckan byte jag arbetar och studerar i München. Yrkes akademin i München ligger 160 km från mitt uppehälle och arbete.
Jag är totalt (tågbiljetter, tunnelbana biljetter, böcker och BahnCard 50 ...) till cirka 1500 €. Min bruttolön är 725 euro, plus barnbidrag.
Nu är min fråga är: kan jag få något tillbaka från resan kosta?
Lg

answers

Jag vet inte vilken tidpunkt ska du ersätta resekostnader.

När skattekontoret du kunde fixa det, men på 725, - Euro brutto, zahlsst du ingen inkomstskatt, så att du inte ens kan få ersättning.

Related questions

Är en ersättning för resekostnader som arbetsgivaren erhåller skattefria & quest;

Jag får ersättning för resekostnader (-, 30 € / drivna KM) av arbetsgivaren. Måste jag betala skatt på henne, i så fall hur - eller är det skattefria? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.ex

Gör en ersättning för resekostnader till tränare paket från & quest;

När en föreläsare jag bredvid en avgift Resekostnader (30 cent / km). Hur påverkar detta tränare paketet? Om instruktören avgiften på den totala avgiften + resekostnader återkallas eller av avgiften, som Fahrtkostenerattung (hur annars resekostnader

till ersättning för resekostnader värde genom AG för pendling i stället höja & quest;

Jag bor 74km borta från arbetet och pendla till 130 dagar om året. Att reklamkostnader uppgående till 0,3 * 130 * 74 = 2886, - euro. Eftersom jag arbetar de återstående 90 dagar på hemmakontor, jag kan också kostnaden för hem studie som affärskostnad

Under intervjun begära ersättning för resekostnader själva lyhörda & quest;

Är det ok för en anställningsintervju, frågan om ersättning för resekostnader för att göra eller inte göra ett gott intryck? Bra företag som faktiskt skriver samma enbart i inbjudan att de tar resekostnaderna. Om det inte är på inbjudan, jag personli

Har lärarna har rätt till ersättning för resekostnader för en skolresa & quest;

Om du har ådragit sig som en lärare har rätt till ersättning för alla kostnader på resan under en skolresa eller en studieresa? Detta beror på statliga lagar. I den mån kostnaderna någonsin ådra (lärare fria platser), är kostnader i samband med uppdr

Vem betalar resekostnader för rehabilitering dag klinik & quest;

En vän har en komplicerad fraktur nu i 3 veckor rehabiliterings dag sjukhus. Till ny praxis promenader och stärka musklerna. Om han får rida kostnader ersätts? I kontantbetalningar för öppenvårdsrehabiliteringsåtgärder andel av resekostnader ingår. R

Är resekostnader för intervjun som bolaget & quest;

Jag kommer nästa vecka att ha en anställningsintervju i ett företag. Tillfartsväg är ganska lång och banan är verkligen inte så lågt. Därför är det relativt dyrt. Nu en vän har inneburit att företaget tar vanligtvis resekostnader. Men tyvärr är det i

reglera ersättning för resekostnader för skatteändamål

Hej! Har BIM 12 gjort och få en klumpsumma från distriktskassan som ersättning för resekostnader. Nu ska jag göra min deklaration och vet inte hur man ska hantera detta. Likaså, jag vet inte hur jag måste ange en elev studielån. (Detta Jag behöver in

Måste vara resekostnader för en intervju över & quest;

Jag är faktiskt på jobbsökande och gå igenom hela Tyskland för intervjuer. Vissa företag har återbetalas mig kostnaden för vägbeskrivning. Man har även betalat mig natten. Andra har förkastat en ersättning för resekostnader. Hur detta är faktiskt, är

Kan uppstått resekostnader under utbildning krävas retroaktivt & quest;

Hej Alla, Sedan 2010 är jag i en arbetsträning för arbetande lärare. Avståndet från mitt hem till undervisning webbplats (skolan) Jag låg med min egen bil tillbaka (hittills: 25.000 km). Nu är jag närmar min slutsats, och se att jag högt AVR - hade r