B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-06-06

Erfarenhet av Lynx Broker

Advertisement

God dag!

Här är någon över Lynx mäklare standard tyska oro och jag kan beskriva hans erfarenhet inom några ord kort?
Jag är särskilt intresserad om handel på den medföljande klientprogramvara löper smidigt och att avvecklingen genomförs omgående.

förvånar mig att på min rättegång handel via IBIS erbjuds - så vitt jag var vit IBIS ersatts år sedan av Xetra.

Tack!

answers

Jag har redan kommersiellt där ett tag aktier, är uppgörelsen mycket snabbt. Men de ger inte alltid på alla nivåer på aktiemarknaderna, jag hade redan förfrågningar om produkter som erbjöds i Frankfurt, men i Lynx inte handlas i Frankfurt. Jag hade bett om de går att handla med inte alla de produkter som jag har då lagen kan göra över Frankfurt. Jag tror att det gör en hel del av volymen av värdet och naturligtvis bör du alltid be om lodjur.

Billing är med mig hittills utan några problem och alltid som jag har det.

Beteckningen IBIS finns i systemet har ett gammalt namn, men kommer förmodligen att ändras snart.

IBIS = XETRA

Titta och be om tid här:

http://www.aktienboard.com/forum/f47/

Lynx är faktiskt en "Introducing Broker" av I nteractive B Rokers.

Detta innebär att om du har ett konto med Lynx och agera på sina program, agerar du verkligen om IB.

Related questions

Lynx Broker - kostnaden för eget Order & quest;

Hej! Jag Exchange nybörjare och letar efter en mäklare. Nu undrar jag hur högt de exakta kostnaderna för Lynx Broker för en beställning är? Enligt denna översikt här skulle jag säga att du måste betala 0,14% av transaktionsvärdet? Är det rätt eller k

Vilka banker leder källskatt först i slutet av Kalenderahres från & quest;

Anta att du har ett konto med banken köper värdepapper och sålde tillbaka dem till ett högre pris. Det kommer då att direkt ut 25% källskatt från vinst till staten. För att återinvestera pengarna i värdepapper sedan saknade 25% av kontanter för inköp

Lynxbroker

Vad tycker du om LYNX Broker? fick underlaget idag och har sedan ringde till en levande aktör. Få mig det öppnat ett konto, och beroende på hur mina öppnings körningar är aktiva där. Tjänsten har varit mycket övertygat mig och jag vill läsa fler uppl

Tjugo delvis utförda

Med mig häromdagen med ett köp av 300 Freenet-aktier 20 (!) Som uppstått delvis utförda. DAB ville inte 20x minimiavgiften, men 20x transaktionsavgiften på Xetra plus 20x registreringsavgift (registrerade aktier) läppern också. I klagomålet var döv f

Har någon erfarenhet med mäklaren Lynx & quest;

Har någon erfarenhet med mäklaren Lynx och kan berätta något om det? Är du nöjd med säljaren? Tack på förhand God kväll, jag tror att din fråga redan har besvarats ganska bra. Trots detta eftersom frågan redan nästan två månader är här utan svar, sku

Har någon erfarenhet av globala Dynamiska Investments vara där mitverdient via Network Marketing av intäkterna från Broker - snöbolls & quest;

Hej! Minst 6% ränta per månad med möjlighet till ännu mer. Låter bra eller hur? Speciellt med dagens räntor! Men vad som behöver GD faktiskt ditt kapital om va bara mäklare aktivitet utförs? GDI (Global Dynamic Investment Hawo Holding Inc.) sätt finn

Vilken bank har du din insättning & quest; Innehåll & quest; Erfarenhet & quest;

Jag är intresserad av (m letar efter en nätmäklare), den bank som du har din insättning och om du är eller nöjd vilka erfarenheter har du gjort med den. Kanske har du ingen insättning eller inte vill säga det, men du kan göra en rekommendation. Jag h

LYNX - en bra vårdnadshavare för privata investerare och strävan;

Hej :) Vem vet med mäklare på Internet. Jag har nu säljaren LYNX hittades och skulle vilja veta om det rekommenderas också för små investerare att öppna ett konto där. Har någon här har sina egna erfarenheter? Tack :) Varför ringde du inte "Lynx"

Har någon här har erfarenhet av FXPro & quest;

Hi folks, har någon någonsin handlas och få erfarenhet till FXPro? Jag vill gärna prova valutahandel, på grund av mig ibland agera testweise valutor. Men jag har ingenting hittades för syftet med en demo-konto? Innan jag vill börja, skulle jag vilja

Var kan man köpa CFD courtagefri & comma; som under sommaren 2010 i strävan LYNX &;

Vem vet nya leverantörer, som också kommer med sådana incitament till marknaden för att locka intresse av nya kunder, som Lynx förra sommaren som du kan köpa CFDs courtagefri? Hej, Courtage jag hittade ingenting, men här finns en leverantör som minsk

0
Views
0
Ccomments