B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-06-06

erbjudna rättigheter i ett stort tyskt företag delaktighet får och period; Bra idé och strävan;

Advertisement

En familjemedlem har erbjudit mig att dela rättigheter ett stort tyskt företag (postorder). Jag vet inte hur man ska avgöra förlagslån är ett utmärkt sätt att diversifiera. Pengarna vore ca 7 år bort (no big deal) på cirka 5% ränta fast, låter inte illa men vad händer om det finns en inflation. Eller företaget går i konkurs? Finns det länkar? Tack alla.

answers

Jag måste köpa ens tänkt på att dela rättigheter.
Dessa var till Prokon (vind och biomassa). Min rådgivare på bank men han rådde mig mot att du vid en konkurs av företaget knappast har möjlighet att se sina pengar igen. Så det finns en verklig risk investering ...

5% för en vinstandelsbevis är inte tillräckligt. Under 7%, skulle jag inte vill investera. Genusscheine har för många nackdelar. Ingen räntebetalning och eventuellt förlust deltagande. Är just i villkoren. Utfärdaren ska vara en utmärkt adress. Jag beweifle på postorder. Det finns gott om andra sätt att vara pengar för 5% eller fler att investera. Exempel: 5,875% Franz Haniel & Cie 2017/02/01 retur: 5,46 / 6,75% Franz Haniel & Cie. 23/10/2014 Utbyte: 5,16% / 7,25% Hella 2014/10/20 avkastning: 6,72 / 5,375% Voith 21/06/2017 Utbyte: 5,16% / 5,125% Stora Enso 2014/06/23 Utbyte: 5,70% ... alla seniora obligationer. Nöjen är sekundär. Njut väljer. När ingår här är alla lämpliga. (Inblandning: 3 -5% av portföljvärdet)

Related questions

Frilans arbete i Saudiarabien för ett tyskt företag

God dag alla, Jag har en fråga. Jag skulle vilja arbeta som frilansare för ett tyskt företag i Saudiarabien. Tjänsten tillhandahålls endast i Saudiarabien som en del av ett projekt. Min vän bor i en delad lägenhet i Tyskland, så min bostad redovisas

Att arbeta i Nederländerna & plus; LPAR av ett tyskt företag &; Baserat i Berlin & rpar; & Plus; Residence i Tyskland

Hej, jag har en fråga och hoppas att ni kan hjälpa mig. Jag har ett jobberbjudande i Nederländerna. Arbetsplatsen är bara 3 km eliminator av Tyskland-Holland gränsen. Eftersom jag är en utlänning och bara ett arbetstillstånd i Tyskland har företaget

Hur gör jag betala skatt på mina inkomster om jag arbetar för ett tyskt företag utomlands & quest;

Hur ska vi betala skatt på sin inkomst exakt när man arbetar för ett tyskt företag inom (icke-europeiska länderna) och bor också där? Denna länk, som tar dig till den aktuella BMF brev, kan du se en hel del viktiga frågor och förslag: http://kuerzer.

Att arbeta som frilansare för ett tyskt företag utomlands - där betala skatter och strävan;

Hej, jag sitter vid deklarationen för 2011 för min vän (engelska) och omdragning min hjärna över följande situation. Ursäkter som jag aushole kort, jag vet inte hur relevant denna information är ... Sedan 2009 är min vän en frilansande lärare i engel

Hur är en österrikisk & comma; beskattade verken i Österrike för ett tyskt företag & quest;

Vilken skatteklass erhålls i detta fall? Generellt Skatte klass 1 eller klassificering som i Tyskland? Måste social avledas eller österrikarna i Österrike kommer att ha socialt försäkra mig? Hur det ser ut med sjukförsäkringen? Tack för informationen

Finns det någon traditionell tyskt företag som inte har köpts av utländska investerare och strävan;

Om ser rätt tillfällen, men då nästan alla traditionella företag köptes, eller hur? du ringer några företagsnamn. så jag kan bara anta från vad du talar företag. Det är förmodligen bara de stora företagen som finns på aktiemarknaden. Det finns många

Om du har en 400 euro jobbers samma rättigheter som heltidsanställda i samma företag & quest;

Eller där exakt är nackdelarna i sysselsättning mellan 400 euro jobbers och heltidsanställda i förhållande till lämna, sjukdom, märker etc? I grund och botten har marginellt företagare samma juridiska rättigheter i arbetslivet som deltid eller Heltid

Jag är z period, tid utomlands upptagen & period; Jag kommer åter av ett tyskt företag belopp som

courtage få (de har sålt något utomlands och jag hjälpte till med förhandlingarna) när han skriver mig en kredit (en privatperson) Jag PIT. betala i så fall hur mycket. mängden är ca € 50,000.00 Tyvärr du kallar inte vet var du är, hur länge är du dä

Bin om montering för ett tyskt företag i Saudi & comma; Det finns en skattebefrielse för perioden och B & period; efter 90 dagar

Jag vet att det finns något sådant exempel för Angola, men nu vill veta om detta kommer att fungera för Saudi och från hur många dagar? Pausar en semester i Tyskland den här gången eller räkna. Tack Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompet

Jag var från 05 och period; 12 & period, 14-08 och tid, 12 & period, 15 arbetade för ett tyskt företag i Afghanistan & comma; hur mycket skatt får jag tillbaka & quest;

Hur vet vi det? Vi vet inte: 1. Din inkomst 2. betald inkomstskatt 3. Om du hade särskilda kostnader genom de aktiviteter som inte ersätts 4. Din inkomst kan i Afghanistan var skattepliktig etc. etc. Antalet klärvoajanten här är extremt låg. Fråga di

0
Views
0
Ccomments