B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Investeringar fonder fastighetsfonder aktier CS Euro Real utbyteserbjudande fonder och plus; Investeringar GES investeringar UG 2013-03-24

Erbjudandet för CS Euro Real GES investeringar UG & comma; vad ska jag göra & quest; Deadline är idag från och exkl;

Advertisement

Har en viktig fråga för dig: har en Umtasuchangebot för CS Euro Real GES investeringar UG helt förbises, är sista dag klockan 18:00. Erbjudandet mig mina fondandelar i förhållandet 1: 14 att byta sina aktier i KK Property Fund II AG & Co. KG aA. Förvärvspriset per aktie uppgår till 61,18 euro, medan aktierna såldes till ett pris av 4,37 euro som en del av utbytet. Vad ska jag göra? Vad händer om jag inte acceptera erbjudandet? Jag förlorar pengar eller jag skulle ha missat en bra chans? Jag har 6 st.

answers

Kanske du kommer att bidra till detta ytterligare:

http: //www.yigg.de/wirtschaft/umtauschangebot-der-ges-beteiligungen-fuer-den-cs -...

Men skulle jag ha dig ändå avskräckt eftersom du utbytte en öppen fastighetsfond för beståndet av en KG a. A., utan mer forskning förmodligen en sluten fastighetsfond.

Om du accepterar NCIT hände ncihts. CS Euro Real är helt opåverkad. Erbjudandet var, som jag skulle erbjuda aktinären VW att få en WFWbinder aktie för varje 10-tal aktier VW ett slag oanständigt förslag.

Varför vill du göra det. För vad som är bra. Den enda värdig GES. Hålla sig borta från börsen. Mina institutionella motparter har varnat.

Related questions

Återigen utbyteserbjudande för CS Euro Real e && halv; R Asset Management - ska jag accepterar & quest;

Hej gemenskap, fick återigen ett utbyteserbjudande för min CS Euro Real En euro fond E & R Vermögensveraltungs UG från Aalen. Det skulle innebära medel i förhållandet 1: 15 Co. KG i aktier i KK Property Fund II AB & AA. Ska jag acceptera erbjudand

Innehavaraktier CS Euro Real Credit Suisse - du kan inte sälja dessa och quest Wertapapiere;

Har innehavaraktier CS Euro Real ärvs av Credit Suisse, uppgav testamentet manager att sådana värdepapper är blockerade fram till december 2009, kan du verkligen inte sälja innan? Det finns två sätt för försäljning av 4 Star Fund (Morningstar) skilje

Om rabatt ges under tids & comma; som betalning i tid & quest;

Men om en 2% rabatt beviljas för betalning av 10 dagar, räcker det om betalningen med avdrag för rabatt på den sista dagen av perioden går eller har det redan tagits emot, mängden borgenärens konto från mitt konto? Egentligen borde det i tid på konto

Jag arbetar från måndag till söndag nattskift och period; Om jag nu timme brutto tjänar 9 euro och skatteklass 1 har & comma; hur mycket jag förtjänar & quest;

arbetstid ser ut som 1 ... måndag till tisdag = 22 am - 6:00 2 ... tisdag till onsdag = 22 pm -6 pm 3 ... onsdag till torsdag = 22 am - 6:00 4 ... torsdag till fredag ​​= 22 am - 6:00 5 ... fredag ​​till lördag = 22 am - 6:00 6 ... lördag till söndag

Har min vårdnadshavare mig handlar alltid w & sol; Exchange CS Euro Real En EUR Fund noterade & quest;

Min vårdnadshavare kan alltid få erbjudanden för utbyte av min CS Euro Real En EUR Fund mig. Så var 4 veckor kommer en ny bokstav. Kan jag avbeställa ändå? Du är så snäll och alltid råda mig om detta utbyte erbjudande kan inte antas. Den här gången,

CS Euro Real - Bra egenskap Fond & quest;

Postbank erbjuda denna fastighetsfond, hävdar att detta skulle minska särskilt väl och ändå är mycket säker. Tror du att du kan använda för pension denna oro? En av de mycket bra, men korrigerat mig om det var något annat. Just nu har han dock utbeta

CS Euro Real Action & comma; Tid & comma; Ersättning av privat rättshjälp & quest;

Hej, någon som vet om den privata rättshjälp, kostnaden för en rättegång accepterar mot de banker som har marknadsförs fonden så säker? Och inom vilken tidsram bör utföras en åtgärd? Är det möjligen vettigt med beaktande av sin bank. En övertagande a

Tillfogade förluster som investerare från CS Euro Real-aktier & quest;

Jag är småsparare, har visst spel av CS Euro Real, fonden, Credit Suisse, som har så nu permanent stängd. Min bank sa att jag inte skulle ha förluster fonden stängning. Vad är yttrande från forumet to'm kvickhet träffade ett företag som syftar till g

Kan CS Euro Real Immofonds försäljning på börsen och komma; även om medlen i Settlement & quest;

Aktieägare i CS Euro Real Immo fond fick nyligen att erhålla från Park Street egenskaper som är tillgängliga per aktie 30 Euro. För detta läste jag att du inte accepterar erbjudandet, eftersom du kan sälja på börsen. Jag visste inte ännu, och vad som

Postbank nekas inträde överföring av CS Euro Real

Min mamma vill överföra CS Euro Real aktier i Postbank till sin nya portfölj i DiBa. PB rådgivare berättade för henne, men att det är för tillfället inte möjligt på grund av att fonden stängdes för tillfället. Fonden är noterad och kan handlas. Därfö