B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Pension Riester Riester pension kvinnor Riester & plus; Riester pension InterRisk 2014-08-08

Erbjuda Riesterrente av InterRisk & comma; varför få min fru ut mindre pension & quest;

Advertisement

Property mig ett erbjudande om InterRisk kan göra på grund av Riester pensionen, låter bra, men varför skulle min fru väntar en lägre pension? Du skulle få cirka 10% mindre pensionsutbetalningarna jämfört med mig.

answers

Kvinnor är gamla - så att de får mindre pensionen. Som en tröst: det är Riesterrente år speglar som du.

Eftersom enligt statistiken, bör din kvinna några år äldre och pengarna att räcka, men så att du kan betala mindre.

huomer rätt, faktiskt inte bör fler skillnader. men endast faktiskt. eftersom hos frisören siehts precis som här. sannolikt faktiskt riktigt kräver endast en, vare sig man eller kvinna. men verkligheten ser bara annorlunda än vad som verkade på papper i Bryssel

Detta kan inte vara riktigt, eftersom det finns för lite tid de så kallade ". Unisex taxor", oberoende av kön den försäkrade att betala samma belopp. De hade till följd att kontrakt för män har oftast något mindre avkastning som kvinnor något mer. Så det finns nog skillnader i mognad.

Har de båda fördragen samma term? Så tills den 60: e, 65: e eller 67: e år? Här kontrollera igen och du betalar båda också samma bidrag? Om allt är densamma, kan det vara så att tariffen InterRisk inte en av de emitterade sedan 2005 unisex priser, men fortfarande beräknas enligt "gamla systemet".
I unisex priser, att män och kvinnor betala samma och få samma löptid fördelarna bör detta inte vara fallet. Jag skulle kolla med InterRisk igen.

Detta kan bero på att pensionsåldern eller mortalitetstabellens. Varför inte Riester fond sparplan?

Related questions

Kan jag använda bilen är vad inloggad me & comma; försäkrade på min fru för mig umversichern & quest;

Jag är innehavaren, min fru tagarna. Jag skulle vilja umversichern bilen för mig. Vad ska jag göra? Vilka är alternativen? Den ideala situationen, naturligtvis, när kontraktet för ett helt kan ta över en. Men här många försäkringsbolag erbjuder sina

Hur man beräknar & comma; om det är värt en Riester pension & quest;

I rubrikerna kunde läsa nyligen upprepat att Riester kontrakt endast värt om det är mycket gamla. Hur räknar ni om du fångat en bra avtal? Vilka kriterier i dessa fall bör övervägas? Svaret på mig är fel. Svaret på den frågan kan inte besvaras på det

Går ut eller droppar staatl & period; Allowance & comma; om jag sänka bidraget till Riester Pension & quest;

Under min anställning har jag avslutat en Riester avtal med Deutsche Bank (DWS Riester pensionspremie). För två år jag är en hemmafru utan barn och betala mer i kontraktet. Eftersom bidraget (2,000.00 euro per år) är för högt för mig, skulle jag vilj

Ålder 55 & comma; GDB 50 & percnt; & comma; när så snart som möjligt i pension & quest;

Min make, född 06/1958 med GDB 50%, kan peka så tidigt som möjligt i pension? Tack för svar Snabbare och billigare rådet för din hälsa fråga. Kompetent, av certifierade läkare. Begär nu: www.expermondo.de När pension miniräknare Deutsche Rentenversic

Clerical Medical & comma; en säker livförsäkring och en fast pension & quest;

Hej, jag har en fond livförsäkring med Clerical Medical i 2004 abgeschlossen..es kallas Performance huvudlivsplan och höjden är 350, - monatlich..die överskott i CMIG garanti Acces 80% och CMIG GA investerar 80% Flexibel, med dessa medel har uppenbar

Vad ska någon råda & comma; har utfärdat bestämmelser för lite för pension & quest;

Mina svärföräldrar är bara på mekern när det gäller deras egen pension. Lagen var aldrig att fungera, så att de kan förvänta sig någon pension. Fadern har tid mycket välförtjänt och knappast något upphävas. Nu måste de få 2000 € pension / månad och e

Om en 400-euro jobb före 2013 kredit delvis & comma; vid en senare ansökan om EU-pension & quest;

köra en kort stund en € 400,00 uroJob före 2013, varefter jag togs för 2 år. Jag var tvungen att göra en Anrag på EU pension från ges.Gründen i maj 2015. Det avvisades eftersom en månad obligatoriska bidrag saknas. Min fråga är en del av € 400 kredit

Kan min mor innan 65 & comma; hyra och period; med rabatt i pension & quest; Vilken typ av pension de skulle behöva tillämpa & quest;

Min mamma föddes i augusti 1944 är hon fortfarande arbetar, men hon finner det allt svårare. De skulle vilja - om möjligt - att gå i pension före 65 års ålder, är det möjligt? Vilken typ av pension som de skulle behöva ansöka? Och - vad rabatt de sku

Las idag bidrags pension på 850 Euro & comma; min mamma kan nu få mer pension & quest; Hon har spelat 300 € & period;

Idag läste jag från de nya pensionsbidrags, som bör vara 850 euro hög. då min mor kunde få mer pension? Det har hittills bara cirka € 300, det skulle vara super. Har du information om det? DANKE Hej matta, är detta bidrag pension för närvarande endas

Som hävdar att förlora & comma; om på is sätter sin privata pension & quest;

Jag vill så länge exponera spar bidrag min privata pension (på regional) möjliga, eftersom jag har en känsla av att denna besparing metoden inte lönsam. Vad påståenden kan jag förlora om jag sätter denna pension på is? Kontrollera ditt avtal om du ha