B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2017-10-25

En tidig pension är på sin fakturaavgift anger skattenummer och komma; Han har nu en kommersiell eller frilansaktivitetsloggen & quest;

Advertisement

Hej, jag tar förtidspension och ge plats för någon sporadiskt (hans företag) några Excel saker, felsökning, små förändringar. Jag kan max. € 400 per månad. att tjäna vad jag aldrig överskrida, t.ex. 2015 totalt 700 €. Hittills har jag alltid arvodesräkningar skrivna med timmar nummer, belopp, bankkonto.

Nu skriver mig kollega som jag abrechne, skulle jag ha på min räkning Steuernr., Skattekontoret och har en påskrift §19UStG, annars FA antas falska själv.

Jag har ingen kommersiell eller liknande loggas. Gör jag nu? Eller på något sätt förklara mig själv som en själv? (Om så är fallet, hur?)

Och vilka arbetsuppgifter eller liknande (dvs sticka) hit till mig? Räkna min pension och pengarna tillsammans från heders aktiviteten? Ne självdeklaration jag göra ändå, som måste nu eftersom med ren?

Eller finns det mer för mig? Sedan lät jag direkt nödvändigt jag inte fick det.

Svara Jag är nyfiken på din, tack på förhand!

answers

Nonsens.

Eftersom varken du eller gjorde kollega aning om att det inte bidra till att förklara bakgrunder.

Du kan "Avsnitt 19" draufschreiben eller lämna det - eftersom detta någon som skulle ha velat.

Då kan du lägga pengar i fickan, och göra ingenting. Hur som helst, så länge du förtjänar i denna storleksordning.

Om skattemyndigheten någonsin komma till idén och vill plocka upp, skicka honom en utskrift härifrån:

moms:

Med rätta kallar skattekontoret en momsdeklaration, men du är ett litet företag och du bär ett antal på försättsbladet a. Att du kan fånga som.

Business skatt:

Bland ersättning, bestämma ingen förlust -> Ingen skatteskuld

Inkomstskatt:

Om din inkomst från denna verksamhet kvar under 410 euro, griper § 46 (3) inkomstskattelagen med resultatet att ingenting händer.

Är inkomsten om skatten och i själva verket betydligt. du sedan be här med igen.

Related questions

du kan börja med en tidig pension och ytterligare social välfärd med 4 personer en WG

Vi är 4 personer och tidig pensions 2 avser detta och ytterligare social välfärd 2 andra människor relaterar Hartz 4 Fråga: det är juridiskt möjligt att dela hyran (amt från!) ?? Vi behöver det förutsättningar ?? Byrån, som är formulerad så vacker, g

Rabatt för tidig pension vid 63 år

Kärlek FF gemenskap, jag 52 år gammal och har funderat lite mer benägna att gå i pension. Det uppskattas att under 11 år, så med 63. Jag vet att du fortfarande med 67 går i pension och därför måste ta en rabatt vid inköp. Om rabatten dras av från den

Ålderspension maj 2016 och period; & period; & period; & period, Job Center men säger att pension från mars 2016 är det tid till två månader och, Har min make som accepterar & quest;

Min man är på 2016/02/22 ---- 63 år gammal. Vi får grundläggande säkerhet (behöver gemenskap) Jag spiking. Han har fulla 45 år och har gjort hans begäran om pension i december 2015. Nu fick vi mail från arbetsförmedlingen att han skulle ändra sin pen

Vid tidig pension tillbaka till gamla jobb

Om någon får en pension för långsiktig försäkrade och AG (eller någon annan) vill anställa honom som full sysselsättning, du kan stoppa pension (eller vad det heter) sedan helt enkelt fortsätta att betala pensionsavgifter och sedan till den normala p

Där sysselsättningen vid tidig pension och komma; Men med efterföljande betalning tillåts & quest;

Jag en gång en fråga till pensionsexperter. Den fråga jag formulera allmänhet. Om någon i förtid i pension och med ett bolag till följd konsultavtal avslutar: Mr XY kommer att vara aktiv under en period av 15 månader i projektet XYZ som konsult. Han

Kan tidig pension pengar Hollen & quest;

Den moster har sex pension, är det 50 år sedan du alt.Kann göra vad ????? Hon har även två livförsäkringar som fortfarande löper fram till 2014 och 2020:e Är det värt som något att Hollen ????? Jag skulle råda till moster att skicka tid med alla hand

Kan jag 55 arbetsgivaren offentligt och period; Tjänstesektorn står redan för en tidig pension från 60 & quest;

Har du gjort en partiell pension ansökan? Fram till 31.12.2009 kan fortfarande gå. Emellertid är arbetsgivaren inte skyldig att samtycka. Och du kan räkna ut dig om hur mycket pension% du behöver göra utan - i ditt fall, kan det vara ca 18%. Vet du d

Chef för vår lägenhet kommer han kan dra oss sin fakturaavgift från hyran i & perioden;

Vi vill att avgiften notera vår lägenhet chefer inte betala, eftersom vi tvivlar på detta, vill han oss dessa utan avdrag från hyran han har rätt att göra det. Efter §390 BGB han inte kan kompensera hyran mot den omtvistade du efterfrågar. Ett påståe

När kommer den frånskild kvinna får pension andel av sin make & comma;

Bibehåller frånskild automatiskt om din före detta make 65 i Pension, pension andel, från års äktenskap? Eller måste ansöka om extra? eller har endast göra anspråk på det om du går även i pension. Snabbare och billigare rådet om familjerätten. Kompet

Företagsregistrering vid tidig pension & quest;

Jag hänvisar förtidspension och får inte överstiga. 400 EUR pension ofarligt att tjäna. Jag kan tänka mig en hel del på eBay för försäljning, men säljer lite. På grund av de produkter ofta som jag skulle faktiskt erbjuda kommersiellt. Är ensam företa