B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

resekostnader ansökan räkningen intervju två arbetsgivare boende 2012-02-16

En resa för två intervjuer och komma; för, men också en natt

Advertisement

Hej, jag ska bara främja mig, men jag kommer inte att stanna i mitt område, så jag skulle behöva driva en bit för intervjuer. Vad händer om jag eingeladne till två intervjuer som finns på två serier, så jag vill gärna stanna kvar stolpen.
Arbetsgivaren måste verkligen plocka upp de kostnader som jag har när du kör. Nu skulle jag ha men två arbetsgivare skulle behöva betala för det. Här har jag sedan en resa och de andra, natten kommer att debiteras? Det är ingen mening igen gå hem och i slutändan spendera mer pengar bara så att jag kan ge ditt eget konto någon arbetsgivare?

answers

Eftersom du natten Privat gärna vill stanna kvar eller gjorde det är din privatsak.
Jag skulle stanna trovärdig, du får även ersättning för kostnader för anställningsintervjuer, och båda visar företaget att de faktiska omständigheterna. Från ett företag vägen från andra kräver returresa. Gör en bra bild för dig (kanske ja hoppar mer för dig detta ut)

Mer allmänt skulle jag anställa någon som kräver resekostnader Berwerbungsgesprächs från mig. Jag erbjuder ett jobb med bra lön och tillät låt mig ställa en kandidat då ta hänsyn till att han flyttade sin rumpa till mig? "Använd hela livet nit!" ;)

när natten är inte nödvändigt för en eller ett annat program, kommer du kan göra svårt räkningen. Eller hur tror ni reaktionen av företaget, om du berätta, har du samma annonseras hänga med i konkurrensen och företaget har sprang och betala nu.

Tror du att du får a) pengar för natten, och b) det jobb på det företag som betalar natten?

Företaget kan göra lite för det. Kostnaderna är med dig, om ett samtal så tidigt / sent på natten är nödvändigt. Kostnaderna du kan sitta på din kontroll.

Resekostnaderna Wg. .... Lite fantasi och du kan reglera kostnaderna.

För övrigt kommer AG inte betala om de utesluter förvärv av programkostnader i förväg.

Related questions

Bokad resa till Egypten - rätten till fri avbokning & quest;

Jag bokade en resa till Egypten. Jag kommer också att vara en natt i Kairo. Mir blir för varm (i politiska termer, inte temperaturen) och vill stronieren. Organisatören sade: gå inte gratis. Finns det ett system, när man ska avbryta en resa utan annu

bekräfta Hab intervju & comma; Det var lång resa och komma; stödde mig eftersom vem & quest;

Jag kan bekräfta att intervjun, körde mer än 200 km, eftersom jag vill ha en bättre lön jobb mamma. Jag är på deltid med deltidsarbete och är så så under en tid från Hartz IV ut (bara så över den). Stöttar mig någon här? Eftersom Fahrtkosen gick gans

Hur får jag min intervju & quest;

God kväll, Jag snart en intervju för en praktikplats. Tyvärr är detta ganska långt borta och jag har ingen BahnCard 50, så att det, men en hel del pengar kommer tillsammans. Operation måste fortsätta för kostnader återbetalning min resa? Eller hur ka

Intervju - vara logikostnader återbetalas & quest;

Om jag har extra ankomst för en Bewerbungsgsespräch är resekostnader så ofta är anställd i bolaget. Men vad händer om resan är så långt att man måste stanna en natt. företaget betalar det? Eller är det oförskämt att begära ersättning för dessa kostna

Resekostnader intervjua proportionellt

Hej! Jag blev inbjuden till en intervju och behövs för att resa från Berlin till Frankfurt / Main. Inbjudan ingenting nämndes att företaget inte betalar resekostnaderna. Jag reste sedan med flyg. Efter §670 BGB bolaget är skyldigt mig att ersätta rät

Måste man en potentiell arbetsgivare kostnaden ankomst ersätta intervju & quest;

God morgon. Jag hörde från en vän som hon gjorde kostnaden för att få till en intervju med hennes potentiella arbetsgivare återbetalas. Är det vanligt? Om man har en rätt eftersom det? Jag vill inte vara djärv och göra grundlösa påståenden. Tack för

Resekostnader för att reglera på intervju & quest;

Vad resekostnader kan rabatt om jag måste komma till en intervju med tåg / bil / flygplan? Är jag fri att välja transportmedel eller möjligen alltid begås med den lägsta kostnaden ska resa. Eller kan ge mig bekymrad diktera hur jag måste komma arbets

Rail kostnaderna med företaget att betala & komma; om det har kallas till intervju och quest;

Måste betala huset på resan när det har kallas till intervju, men tillsättnings då inte genomförs? Kostnaderna för intervjun klädd i allmänhet anses enligt § 670 BGB (BGB) arbetsgivaren Om någon frågar en kandidat att presentera. Han har den sökande

Vem betalar kostnaderna för intervju & quest;

Kommer jag bli inbjuden till en ansökan om en intervju, jag måste betala sig även de kostnader som uppstår (bensin, rida, möjligen över natten)? Det st inzwische vanligt att företaget betalar. Men för säkerhets skull rensas. Det finns redan domar som

i en intervju utomlands är kostnaderna applikationsavdragsgilla & quest;

vid en anställningsintervju, eller intervju utomlands är ansöknings kostnader, såsom rese- och logikostnader, avdragsgilla? Utgifter på sökandet efter ett nytt jobb kan begäras i deklarationen, förutsatt att kostnaderna täcks inte av arbetsgivaren el

0
Views
0
Ccomments