B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-09-26

En kompis till mig har pengar från ett företag får med fakturering även om han inte har fungerat & comma;

Advertisement

ca 4 veckor fick en kompis till mig abbrechnung av ett företag och par dagar efter pengar på kontot, även om han inte hade arbetat i mer än ett år sedan.
Han var bara en gång på Firmain semester som student aushilfe beschäftigt.was han kan göra? är han pengar för att skicka tillbaka eller vad han kan göra?

answers

Hur är det nära Lieg sweetest? Ring och fråga vad han har för att förtjäna detta?

Fortfarande håller eller ring.

Related questions

Har någon som är nu i fängelse är lånade pengar och komma; Hur får jag tillbaka & quest;

Så är det att en tidigare vän som jag inte har sett plötsligt framför min dörr och frågade mig att jag hjälpa honom. Han var en vän av min ungdom har jag inte sett på 11 år, men hans familj vid den tiden hade jag en mycket bra rapport. Han berättade

Hårda pengar och komma; Företag eller statsobligation & quest; Vad kÃķnnte mer lönsamt & quest;

Söker för cirka 100 tusen en anläggning för de kommande 3 åren. Jag vill ha "mer" konservativ Skapa än utsätta mig till turbulensen på de finansiella marknaderna. För mig som tre varianter kommer att tänka på: 1. hårda pengar 2. Företag-grade (R

fortfarande få pengar från ett företag och komma; som är i konkurs och period; Hittills & quest;

Jag får fortfarande pengar från ett företag wg. Retur av varor. Egentligen ville familjen finansminister att ta hand om det, men hon har inte :) Nu ska jag ta hand om det och har funnit att ett insolvensförfarande har inletts mot bolaget i slutet av

Oväntat summa pengar testamente get - hur får jag till Heritage & quest;

Hej! Jag fick ganska oväntat testamenterade en liten summa pengar. Jetz Jag vet inte hur jag ska lossna. Tingsrätten har sänt mig ett brev som jag får något. Det finns andra testamentstagare och villkor inte specificeras. Jag får mer information elle

Kan gnistrade tid för mor och sätta föräldrar pengar som en oberoende far & quest;

Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Vad menar du exakt? Oavsett om du får föräldrar pengar som egenföretagare far? Formulier men frågan vänligen korrekt, jag är säker på att du kommer

Måste jag betala underhåll pengar för min patient far när mina föräldrar skilde sig

Kära herrar, mina föräldrar har varit gifta i 36 år och min mamma vill flytta ut. Vi lever i min delade hus som vi byggt 8 år sedan. Det hela handlar om mitt namn och jag bär finansieringen. Endast en betala hyra mina föräldrar. Lägenheten är handika

Hur kan jag överföra pengar från mitt företag sålde hus från Egypten till Tyskland & quest;

God dag alla tillsammans, Min fråga är: Jag kommer från -Iraq, var tvungen att mitt namn del ett företag hus "ärvt från min far." 2 år sedan vi har sålt allt och pengarna hamnade i en redogörelse för vår partner i Egypten, Nu vill min del för at

Pre pengar en nystartade företag & quest;

Hej alla! Vi bygger en start-up och för diskussioner med olika affärsänglar och från som kom frågan nu våra pre livräntor. Efter den första forskningen som är värdet av bolaget före inflödet av riskkapital t.ex.. Men hur beräknas värdet av nystartade

felaktigt kontonummer överfört pengar och komma; Hur får jag mina pengar tillbaka & quest;

Jag gjorde en online-betalning igår. Efter mig då märkt att jag har ett antal turner i kontonumret. Vad ska jag göra nu? Eftersom du måste gå till din bank och som förklarar. Banken kan försöka att återvinna pengar för dig.

Falska pengar i fickan - du får en ersättning & quest;

Jag ville i dag att betala en 50 € bill och sedan berättade kassan att räkningen var fel. Och hon hade rätt, det var verkligen av förfalskningar. Jag har räkningen nu åter tas och betalas av en annan. Men vad ska jag göra nu med blomman? Exchange och

0
Views
0
Ccomments