B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-06-25

En känd säger att en pengar från skattebyrån bekommz efter bröllopet & quest;

Advertisement

En känd säger att en pengar från skattebyrån får efter bröllopet? Hon gifte sig med en tid sedan och säger att det har 2000 € får korrekt något eller inte eftersom jag inte kan hitta något i Google och kan inte tro det.

answers

Vem kommer att gifta bedömda efter delning taxa.

När båda makarna har mycket olika inkomster, vilket leder till då en återbetalning för året av äktenskapet.

Hur mycket som är, men mycket beroende på inkomsten.

Detta innebär att du kan göra anspråk på inkomst uppdelningen i inkomstdeklarationen för året i ett äktenskap även 2009. Om som båda makarna var tvungen att betala under 2009 efter skatt klass skatter, kan de förvänta sig en skatteåterbäring i år.

(Utvecklad avväpnande: det finns pengar från skattemyndigheten avkastning)

Related questions

Finns det pengar från skattebyrån för att flytta & quest;

Jag flyttade i december operativa skäl av varor till Düsseldorf. Min möbler I liguster körde med vänner till Düsseldorf. Kan jag i deklarationen omlokalisering kostnader, arkivering eller Ummeldekosten eller någonting be ??? Ja, under vissa förutsätt

Hur lång tid tar det och komma; efter mottagandet av taxering och komma; tills pengar från skattebyrån på kontot är & quest;

Hur lång tid tar det att få taxerings, tills pengarna är från skattemyndigheten på kontot? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de För mig tog det bara ungefär en vecka. Med mig ä

Mottagande av pengar från skattebyrån utan taxeringsbeslutet

Hej alla, Jag har nyligen hittat en överföring av pengar från skattebyrån på mitt konto, enligt följande (delvis anonyma) föremål för banköverföring. Jag ansich ingenting att göra med detta Verin, har jag ännu inga skatteutgifterna, eftersom det kan

Spontan och tid, och tid, och tid, ingen inkomstskatt och tid, och tid, och tid, pengar från skattebyrån & quest;

Hej! 8 månader sedan började jag min egen och köpte mig en bil, men inte vad jag har i rörelsetillgångar. Det innebär att jag leder loggbok och satt från 0,30 €. För detta år fortfarande kommer att finnas någon inkomstskatt, eftersom jag låg under 17

Jag vill 50 000 & comma, - Skapa Euro & period; Måste jag registrera mig pengar från skattebyrån och quest; & quest;

I 50 000 - få euroräntefritt lån från en vän och vill investera upp till mitt hus köp. Måste jag signera dessa pengar till skattemyndigheten ?? Vad händer om jag deponera pengar nu ?? Som vi alla vet så måste granska alla tyska konton utan föregående

Datum för Advance självdeklaration och mottagande av pengar från skattebyrån

Jag vet hittills är att tidpunkten för omsättningsskatt avkastningen är alltid den 10 följande månad är. När måste dock pengar på kontot för FA vara? Är det den 10: e? (Även om jag hade denna gång ett problem eftersom jag äng tills i morgon.) När åte

Som Rentnerhabeich en 450 Euro Jobb & period, Finns det pengar från skattebyrån tillbaka och tid;

Jag har 540 Euro resekostnader i år med min PKW.Kann jag förväntar mig en återbetalning för min 450 euro av skattekontorsjobb med systemet R. Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Om mi

Högre ränta för färsk pengar - där det finns goda affärer & quest;

Vem vet för närvarande ett bra erbjudande för Fresh-pengar löptid. Bankerna betalar men för de flesta mer. Investeringsperiod upp till 3 år! nya pengar låter som guld i öronen av courtage Bankberaters- Nya fonder anlegen- älskar chefen ser balansen h

Om omvandlingen av julen pengar i pension för varje intressant & quest;

Chefen säger julgratifikationer konvertera till pension spara mig en massa skatter. Är det verkligen för varje arbetstagare väl o. Vilket beror också på innehållet i klassen / skatteklass? Som inte betalar skatt, kan också spara skatte :-) Därför är

Varför är det att märka för Passbook när du kan ta ut pengar när som helst klar och quest;

Varför finns det märker för Passbook när du kan ta ut pengar när som helst komplett? Det faktum att jag kan ta mina pengar när som helst gör ett meddelande överflödig, eller hur? Snabbare och billigare rådet om avtalsrätt. Kompetent, av certifierade