B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-06-26

En flickvän ge ett rum för fri och tid; Vilken typ av kontrakt gör dig & quest;

Advertisement

Hej, jag skulle vilja ha en vän som kommer från utlandet (Korea) sörja för de närmaste månaderna en rum gratis. Vilket papper gör du aktiverar tätning? Ska jag göra ett leasingavtal och sedan skriva fritt Rent? Du behöver ett officiellt dokument för registrering kontor och andra kontor. Tack för ett svar.

answers

Uthyrning betalning tillhör hyra den. Därför ljudet "fria" till den redan rikliga fångster. Min motförslag: skriva om dokumentet, men bara med "hemvistintyg" och sedan köra därmed från att din vän är inrymt i tiden för xx.xx.xxxx att yy.yy.yyyy i ditt hem som gäst. Självklart ska du beskriva allt så exakt som möjligt, så att ditt namn och din vän, och den exakta platsen. Jag skulle också lägga till en kopia av identitetshandlingar av hennes vän som en bifogad fil.

Related questions

Kan passa med den nya fria operativsystemet Chrome OS Microsoft i nöd och Google quest;

Vad tror du, Google kan göra med den nyligen planerade gratis Chrome OS Microsofts ledande position i tvist? Nej, inte alls. Googles Chrome OS är baserat på Linux ändå. Det beror främst på att det faktum att användare Google-program för att komma åt

När min flickvän för mig deklarationen gör & comma; kan jag släppa ut dem som en skattekonsult & quest;

Om min vän gör mig deklarationen, men det är inte en skatterådgivare, kan jag nöja sin insats som en skattekonsult av skatten då egentligen? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.d

Gibts nu men ingen fri information i Schufa & comma; på webbsida hänvisar avgifter & quest;

Jag trodde att jag skulle lämna mig nu dags en fri information i Schufa make. På hemsidan har jag nu, men 18,50 euro gelesen- vad som är fel nu? Den första informationen årligen Schufa är gratis. Om du vill mer än ett år, måste du betala Dessutom har

Fri checkkonto och lyfta på alla maskiner i D & quest;

Kan någon rekommendera en fri checkkonto till mig. Det viktiga är att jag kan stå på alla maskiner i D pengar. Optimal skulle fortfarande intresse på Gutgaben och eventuellt en bonus när man använder en fri Visakort eller andra attraktiva koncept ...

Om jag flickvän med barn gifta & comma; då kan jag spara makar underhåll och barn Underhåll & quest;

Bin frånskild med 3 barn, om jag nu min nya flickvän (vi har ett gemensamt barn) att gifta sig, så jag kan spara lite på makar underhåll, barnets underhåll? Snabbare och billigare rådet om familjerätten. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu

Vad lever fria marknadsbrev och komma; om inte genom ekonomisk brottslighet & quest;

AAAAAAA Ärligt talat, numera inte ens märker det, hur mycket du kommer att luras. Oavsett var. Eftersom jag behöver någon att komma upp med allvar. Det är en lögn och lurade, där så är möjligt. Visst kan nciht alla fack, men hur du berättar skillnade

Trainee efter 2 veckor tillbaka till arbetet och komma; Flickvän bort & comma; gr & period; Problem och tid; Varning gjord & comma; Betala tillbaka & quest;

Min lärling kom efter 2 veckor tillbaka till arbetet, hade hans flickvän lämnat honom, han var helt av vinden, har bett om ursäkt, varning jag gjorde. Kan jag få tillbaka lönerna, eftersom hänvisades även lärlingen inte har fungerat. Jag tror att det

Hyresgäst hittades för rum & comma; men hyresvärden vägrade & period; Måste jag betala den månatliga & quest;

Hej! Jag har följande problem och hoppas att någon kan hjälpa mig. Och min vän har hyrt ett rum hos en man och uppsägningen i oktober. På grund av meddelande 3 månader skulle han teoretiskt betala januari hyran ännu. Men sedan mitten av december Bor

Fri checkkonto erbjuds endast genom direkt bank för Internet & quest;

Jag är för år Sparkasse kund, men ibland det retar mig veta att jag var där för att betala bankavgifter för mitt lönekonto. Genom en fri checkkonto kan äntligen vara utan större problem spara pengar. Mitt problem med detta är dock att jag tänker på d

Ränte rum på Sparkasse tidigare än två år tidigare var möjligt och quest;

Kan det vara? Min flickvän har nyligen berättade att hon har kontrollerat med sina Sparkasse gånger, oavsett om de är aktuella förmånlig ränta på sina lån (upp finansierings hus), som löper i 2 1/2 år, kanske redan reservera, i händelse av att detta