B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-03-18

Elter pengar och vårdbidrag i 13 & perioden; och 14 & period; Månad för barnet får & quest; Är det & quest;

Advertisement

Om partnern också för 2 månader stannar hemma, är föräldrapenning så vitt jag vet ja 2 månader längre än betald i den 13: e och 14: e månad för barnet. Vad är situationen vårdbidraget, kan du redan få samma?

answers

Varför inte? Utdrag ur den resolution som antogs av förbundsdagen Bundeselterngeld- och Elternzeitgesetz (Beeg) från 01.01.2007,

"§ 1 godkännas:

(1) har rätt till föräldrapenning som

  1. hemvist eller vanliga vistelseort i Tyskland,
  2. med sitt barn i ett hushåll liv
  3. till barn görande och
  4. ingen eller ingen full företagare. "

http://dejure.org/gesetze/BEEG/3.html

Hälsning Z ....

Hallå

ett kriterium är verkligen nöjd, barn hemma (dvs. inte statligt spjälsäng)

När var födelsen eller när barnet är ett år gammal?

Related questions

Internet Beställning & period; Pengar kan inte dras av från kreditkort och period; Kan betalning spÃĪter gjort & quest;

Jag beställde tre veckor sedan något på nätet och betalas med kreditkort. Min beställning mottogs under en lång tid. Förra veckan likviddagen min Mastercard, men det förfallna beloppet har inte åtalats. Tydligen estwas gick fel, eller kan detta hända

Betala Privathaftpfl & perioden; Förstörd för mig bakljus av min far & quest tjänstebil;

Vid lossning av min fars bil, har jag tyvärr gjorde bakljus brutit med en låda. Jag var lite besvärligt och jag dök det. Det är bara skadat denna plastlocket, men tyvärr har den fullständiga bakljus som en modul (som är de nyare bilar) byts. I mitt p

är det sant att innan en & perioden livförsäkring, 4 & period; att sluta eftersom skatteförmån & quest;

eller är det bara skrämselpropaganda min försäkringsmäklare, så jag avslutar snabbt. Vad blir från 1,4. värre av skatten på försäkringen? ES passerar begäran till ett minimum todesfall skydd av 50%. Alla som har följt kommentarerna här har sett redan

Svårt handikappad gäller perioden 01 &, 11 & period, 2008 - Idag bekommen- minskning & quest skatt;

Gravt handikappade över 50 procent är giltig som beskrivs på 01/11/2008. Jag fick det idag. Kan jag få skattesänkningar för 2008 och 2009 nu? Och hur? mfg Thale Jag har funnit att detta: "Om funktionshinder först senare fastställas och redovisas, lik

Icke-äktenskaplig samlevnad & plus; Barn & plus; Elter Pengar & plus; inkomstskatt

Hej! Det handlar om deklarationen för 2009. Min flickvän och jag bor i en delad lägenhet att hyra (am hyresgästen lt. Lease)., 2009, var vår son föddes och min flickvän fick från juli till december Elter pengar och barnbidrag. Kan jag för denna perio

Unik tillfälligt jobb för 4 veckor förra månaden som jag hänvisar Elter Pengar & period;

Hej min arbetsgivare har bett om jag kan arbeta fyra veckor av julen? Jag får i december förra gången Elter pengar och är sedan 2 år föräldraledighet. Hur mycket kommer att dras från min överordnade pengar? Jag tjänade 1574.Euro en månad och få 1023

Om mitt barn föds i april får jag i april fortfarande Elter pengar

mitt barn föds på 23:04:08 Jag får nu på 23:04:09 igen barnbidrag ???? Från frågan går nciht klart om du nu barnbidrag eller Elterneld menar. Barnbidrag du skulle ha tillämpats i tid (bidrag @Bizili och @Obelix är nciht bok) får redan från april 2008

Kan jag har även föräldrar pengar och komma; om jag i stället för två månader endast 1 månad fäder månad Take & quest;

Go Kan bara för 1Monat i fäder semester du -bekommt då föräldrapenning? Antingen du ta 2 månader eller du får "ingenting", sa två månader kan också delas. Om du vill ta endast en det är komplicerat och i de flesta fall inte fungerar de "ang

Elter pengar efter uppsägning möjligt & quest;

Hej alla, Josef är 35 år gammal och har fått ett problem som jag skulle mycket på hjärtat. Jag arbetar för närvarande tid i en operation som redan har fört mig nästan till klappse. Föredrar snart tillkännage mig eftersom jag inte längre kan för närva

Varför kan inte den lokala u perioden, en och period; för vägbyggen spendera så mycket pengar & quest;

Idag pratade jag med min far, som arbetar vid vägbyggen. Han sade att verksamheten går på högvarv just nu. Kommunerna har pengar och ge ut det här. Det var svårt att distribuera jobb, eller att hitta i budgivning leverantörer, just på grund av alla ä

0
Views
0
Ccomments