B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Internet betalningsorder återkallande fusk fuskare dating service Elite Partner samling var & plus; samling 2012-11-21

ElitePartner tillbakadragande deadline & comma; Men personlighetsanalys och exkl; & quest;

Advertisement

Hej!
Om Reklam Jag snubblade ElitePartner på dating service.
Där jag dumt registrerat sig för samma premie medlemskap där man också lika skapar en personlighetsanalys av värdet på 99 € och få e-post levererade sand. Men jag insåg snabbt att anmälan var ett misstag och inte häva avtalet 10 minuter senare.
Den Widerrug för premium medlemskap har accept Elitepartner.de men inte personlighetsanalys. Detta måste jag betala fullt ut.
Jag betalar inte en detta som en avbokning för hela avslutade makt gäller. Jag hade ingen chans för mig att tänka noga om jag skulle ha analysen eller inte. För mig verkar det som en rip-off.
Har någon gått igenom något liknande, och om så är fallet, vad har du gjort om det. I mina e-postmeddelanden, denna tanke, är jag skyldig att betala beloppet och utebliven betalning detta kommer att inleda en betalningsföreläggande?
Är detta legit? Kan göra det? Eller ska jag vara säker på att ge små och vid 99 € übeweisen?

För ditt svar, jag är mycket tacksam.

hälsningar
Bernd

answers

Hm, så jag har upplevt detta själv nu måste säga upp dessa medlemskap alltid skriva, hade jag som PARSHIP och jag testade hade mig efter att ha läst testet på http://www.singleboersen-finder.de/parship/ initialy fri medlemskap gjort för mig som jag ser mig omkring här och nu av er som läser sedan falla redan kosta om jag är fri anmälande där? Även om jag skriver tid tillkännage personlighetstest eller vad?

Kära frågeställare,
i litteraturen finns det nu att hitta en uppsats i NJW 2011, sid 2396 (Issue 33) av Wiss. Personal Patrick Meier (universitetet i Würzburg). Som ett resultat, även om ersättning kommer att betalas för personlighetsanalys, som är - enligt författaren - är benägna att flytta på den inre euroområdet. Fulltext på begäran: [email protected]

Hej!
Under tiden har mycket hänt. Hamburg tingsrätt (Ärende nr. 4 C 381/10) har fördömt EliteMedianet GmbH för att passa en konsument att betala tillbaka 99 Euro. Domen är slutgiltig.
Därför måste du göra någon betalning. Håll ståndaktiga och professionell själv på domen.
Stirrar dig här:
http://www.vzhh.de/recht/179192/elitepartner-muss-99-euro-erstatten.aspx

MfG

@zitterbacke
varför du sätta dig här så för EP från det här ??? Ett företag kan skriva i sina villkor, vad den vill, oavsett vad som skrivs då eftersom enligt lag rätt sätt och kunden kan vara ansvarig för betalningen av, på stativ en helt annan sak. Detta ark kommer troligen att bli utslaget av en domare. Tyvärr, för konsumenterna och lyckligtvis för EP, det har inte kommit upp i dag till en enda åtgärd.

Kära frågeställare,
om det här problemet är nu ett torn i NJW 2011, sid 2396 ff. (Issue 33) av Wiss. Personal Patrick Meier (universitetet i Würzburg) publicerade. Som ett resultat, är maximal ersättning skyldig, den - om någon - bör vara i ensiffriga euroområdet. Fulltext på begäran: [email protected]

Här relevant press rapport i ämnet: http: //www.mainpost.de/regional/main-spessart/Dubioses-Gebaren-von-bdquo-Elitepa ...

Hej!

Under tiden har sedan gjort en hel del.
Hamburg tingsrätt (Ärende nr. 4 C 381/10) har fördömt EliteMedianet GmbH för att passa en konsument att betala tillbaka 99 Euro. Domen är slutgiltig.
därför du behöver göra någon betalning.
Stirrar dig här:
http://www.vzhh.de/recht/179192/elitepartner-muss-99-euro-erstatten.aspx

Inte betala och förbli orubbliga. Den kommer att förmana och hota, men de kommer inte att ansöka om ett domstolsbeslut.

De är här på en vanlig fråga.

Hej Alla,
Jag skulle vara intresserad, i slutet av historien! Har någon redan tider av ett dåligt slut märkte något!

Kan någon berätta för mig vad som händer om jag har fel adress given respekt. Påminnelse, betalningsorder, ...! Vad är kostnaderna för mig om det verkligen går till domstol?

Schonmal Tack för feedback.

Hej Bernd,

Jag känner på samma sätt. Så vad är så långt hände med dig? Har du någonsin fått ett brev advokat eller rättslig förmaning? Jag vet inte heller hur man beter sig på.

Hej Alla,

Jag känner precis som mcmuhl. Så vad är så långt som hände på McMuhl? Det skulle intressera mig om en rättslig krav inleddes?

lg

Företaget har gjort en betalning och uppskattas till 99,00 €. Från en förpliktelse uppstår mot dig. Företaget har gjort, men ändå inte.
Så betala. Du har ingen chans att få det.

Om du tror att inte göra någonting, men att återhämtningsåtgärder, kommer dessa kostnader avsevärt överskrider beloppet.

Så kolla den lösa, du vet att du på grund av personlighetsanalys nu mycket bättre och inte behöver någon mer sannolikt för framtida sådana företag.

EP är känt för sådana intriger. Även lusten att deras påstådda fordringar, men sedan inte vågar domstol.

Människor, ni alla loggar på http://www.vzhh.de eller direkt [email protected] känner till problemet och kan hjälpa dig att ta de rätta stegen.

Jag tror att lagen i en Internet kontrakt alltid en ångerrätt på 7 dagar, men åtminstone 24 timmar gäller .. Vare sig det är för denna analys återstår att fastställa.

Men min uppfattning är densamma, ett avtal / köp eller som om jag skulle ta en försäkring eller skulle köpa en TV.

Att en kund lossna igen under ångerfristen är en men affärs Risk för företaget.

min åsikt efter att du får något som du har förklarat dig redo rätt?
personlighetskostnadsanalysen orsakade i mängden 99 euro.da jag ser som en lekman ändå resultera i en renderad utgång. (oavsett om något är av värde eller inte)
Men du läsa svaret under denna länk gånger genom:

står i villkoren:

Den individuellt skapade detaljerad vetenskaplig personlighet bedömning är en servicelinje, som har producerats i enlighet med kundens specifikation och är anpassad till individuella behov. Priset för detta kommer inte att återbetalas vid uppsägning / hävning av kontraktet. I detta avseende GARANTIER användare inte påverkas. "

Helt klart svar: inte betala! Vad gör Elite partner här är olagligt. Yrke själv på följande dom: http://www.vzhh.de/recht/179192/elitepartner-muss-99-euro-erstatten.aspx

Innan tänkande och klicka sedan på !!! Ja, kan "dö". De AGB`s inte läsa. 99 Euro "förlorade". gjort goda erfarenheter !! Hälsning Z ....

Inte betala PARSHIP hade något och här är resultatet: http://www.vzhh.de/recht/100194/parship-gibt-unterlassungserklaerung-ab.aspx

Så vad är inte rätt ... äntligen bra

Vad är det nu ut att komma ??
Jag känner precis likadant hände! Vad ska jag göra ??

Inte tal, inte svar och inte förbli samtal bara stilla och vänta tills domstolsbeslut. Detta svarar sedan och vänta på rättegång som förmodligen aldrig kommer att hända.

Related questions

Maué kapitalrelationer på Munich Re & comma; Allianz och Metro & exkl; & quest; & exkl;

Varför är EK kvoter på Allianz (7%), Munich Re (nästan 10%), Thyssen (17%) och Metro (18%) är extremt låg jämfört med andra värden? Som jämförelse har Daimler åtminstone 25% EK, Cisco och Microsoft mer än 50%, och med 75% Corning. Branschföreträdare

Varför är det för ett företag väl & comma; höja skuld och exkl; & quest;

Folk säger att företagen ska låna pengar för att få fördelar, men varför är det? Vad gör företagen i denna åtgärd? Hej, det är i allmänhet inte nödvändigtvis bra att ta lån för företag. Emellertid kan det vara användbart i vissa fall, även för mycket

Erbjudandet för CS Euro Real GES investeringar UG & comma; vad ska jag göra & quest; Deadline är idag från och exkl;

Har en viktig fråga för dig: har en Umtasuchangebot för CS Euro Real GES investeringar UG helt förbises, är sista dag klockan 18:00. Erbjudandet mig mina fondandelar i förhållandet 1: 14 att byta sina aktier i KK Property Fund II AG & Co. KG aA. Förv

Hur man skapar sig en egen tillbakadragande plan med 100 period, 000 Euro & quest; Tar ca & period; 600 & comma, - Euro & sol; månad och tid;

Om redan en indragning av 600, - euro / månad för att vara huvudstad i slutändan alla är. Med vilken typ av avkastning kan jag förvänta mig? En möjlighet är att systemet på en dagpenning på 2,4% ränta. Finns det något sätt med högre avkastning? I en

Disability & sol; pension: Vad kan vi tillämpa allt & comma; För att beställa liv & quest; & exkl;

Hej, Jag är bara 28 år och jag har inte riktigt eller funktionshinder inkomst med. Pensions erbjudanden. Eftersom min mor (69 år) från min far (60 år) separeras, Jag måste informera mig, jag måste följa min far med myndigheterna, som han är spanjor.

Fond Fyrklöver 5 år och exkl; Vad för 5 år försäljningsavgift betalas & comma; Om ingen råd följer & quest;

Har det någonsin kritiserat. Vänner till mig har länge man delar fond sparplan. Av den senaste krisen, har de förlorat cirka 100.000 euro. Ett samråd om omstrukturering efter avslutad sparplan aldrig ägt rum. Vad en livstid att betala försäljningsavg

Änka får inte tjäna & comma; annars pension avdrag & exkl; varför

Jag skulle vilja ha en lite arbete, men tyvärr är jag en änka ..... varför är mig de pengar jag skulle tjäna burk mot gerchnet .... vad jag får jag har redan förtjänat det, har staten geabeitet så, nu jag arbetar fortfarande och få dock wiedermal en

När du köper en bil lurade & comma; vad ska jag göra & quest; & exkl; & quest; Hjälp och exkl; & exkl; & exkl;

Hej! Jag köpte en bil för några dagar sedan, ursprungligen stod på displayen i "nya TÜV" nu veta av säljaren (privat), hade han en motorcykelolycka och därför kunde inte göra något mer HU. Försäkrade men att bilen kommer till mig i alla fall av

Är en abonnemangsavgift på 6 & comma, 25 & percnt; heller pålitlig & quest; Putnam Total Return Fund EUR M & exkl;

Det handlar om fonden Putnam Total Return Fund M EUR. Det handlas till en vanlig prenumeration avgift på 6,25%. Är denna marginal fortfarande legitimt? Finns det ibland "dolda" provisioner ingår? Vilka krav end last fond, men spelar egentligen i

SINGLE MODERBOLAGET söker hjälp med frågor om Moving & comma; Framställningar och HARZT4 & exkl; & exkl; & exkl;

Hej alla, Jag är 23 år gammal och en ensamstående förälder, har en ung son 10months och lever fortfarande med mina föräldrar, spela in 2months i sin egen lägenhet med min son. Jag får till februari vanligtvis fortfarande 500 euro föräldrar pengar och