B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

utbildning praktik BAföG ekonomiskt stöd privat skola utbildning & plus; placering 2012-09-19

Ekonomiskt stöd till utbildning i skolan och quest privat;

Advertisement

Jag är en ensamstående mamma till 3 barn. Min dotter (17) vill få en utbildning på en privat skola för en tvåspråkig sekreterare. Hon kan få studielån vi känner. Min fråga är: De förväntade studielån skulle inte täcka skolavgifter. Ge det att lyssna på ekonomiskt stöd? Min son (21) har sin examen i fickan. Men att detta har alla dess giltighet måste nu fortfarande en praktikplats på 6 månader gör. Det är svårt att förvänta sig att han får en belöning för den här gången. Finns det i denna situation, något slags stöd?

answers

Jag beklagar att informera er om att alla dina önskemål inte statligt stöd, åtminstone i Tyskland.

Eller vill du bor i Österrike eller Schweiz ???

Du måste ha ett visst behov att få statligt stöd, besispielsweise Hartz 4, är en privatskola och deras kostnader, eller en praktikplats utan lön ingår inte. Denna sociala hängmatta kan detta land verkligen inte har råd med.

Related questions

till Var hittar ekonomiskt stöd till föräldrar i Seniorenresidenz rymma & quest;

Där kan du få ekonomiskt stöd till sina föräldrar i ett äldreboende med en hög standard för att rymma snarare än i en normal äldreboende? Jag måste ta itu med mig just nu med samma problem, kan jag sagen.Erst följer denna tid allt måste gå till konta

Har biltillverkaren Porsche har rätt till ekonomiskt stöd från den federala regeringen och quest;

Är det Porsche faktiskt illa nog att få ekonomiskt stöd från den ekonomiska fond av den federala regeringen? Eller de inte uppfyller kraven för det? Visst kan de begära hjälp av KfW. Alla andra stora företag i Tyskland för den delen. Alla företag som

Ekonomiskt stöd för studier utomlands under skol & quest;

Jag har hört det, ekonomiskt stöd för studenter som vill slutföra en längre vistelse utomlands under läsåret, liknande främmande studielån. Är det rätt? Hur man får det och vad är kraven? Det är inte bara något som liknar studielån, men det är studie

Ekonomiskt stöd till barnomsorg vid sjukdom föräldrar & quest;

Kan föräldrar ansöka om ekonomiskt stöd om de är sjuka och måste därför ta en piga att ta hand om barnen? Var och när fungerar det? Jag vet att det från min familj så att sjukförsäkring för hemhjälp eller by assistent är när föräldrarna barnen kan in

Får du ekonomiskt stöd till en plantskola plats Betalning & quest;

Min syster är arbetslös och har ett barn från 2 1/2 år. Hon fick nu erbjuds ett jobb och eftersom det är verkligen en mycket lång tid arbetslösa, hon vill ta jobbet nödvändigtvis. Det enda problemet är att de krubban Square inte har råd, hon behöver

Får min dotter staatl & period; ekonomiskt stöd till utbildning utomlands

Mien dotter går för ett år i sitt hemland, Sydafrika, där för att göra sin studentexamen. Eftersom jag är låginkomsttagare Jag ställde frågan om de. Från varje punkt i Tyskland, till exempel, de skolavgifter, kan stödjas. Om du vill veta att sälja or

Kan ekonomiskt stöd till anhöriga till skatte bosätta & quest;

Min mamma är inte ekonomiskt väl positionerat efter döden av min far, så jag måste stödja dem. Kan jag använda dessa pengar och i så fall hur mycket från den skatt? Som med rätta sagt, du kan stödja avsatte till ett visst belopp av skatten. Dock måst

Finansiell utbildning i skolan och quest;

Enligt min mening är den allmänna kunskapen om finansiering i Tyskland ganska dåligt utbildade. Som en tendens blyg tyska aktier, genomskinlig mig också att finansiella korrelationer i allmänhet i huvudfåran inte är närvarande. Är det inte en ersättn

Om att få ekonomiskt stöd för att finansiera skolresor och quest;

Ett barn till en vän är med sin skolklass har en vecka till skolan lägret. Ekonomiskt ser det på vännen närvarande men tyvärr inte så ljus ut. Kan ansöka om en engångs bevilja dem någonstans så att barnet kan med körning på skolresa? Är det Hartz 4 m

Var kan jag få ekonomiskt stöd för semester av mina barn & quest;

Finns det något sätt stöd för kostnaden för semester för barn att få, såsom skolresor eller lägerskolor? Mir är endast känt att det fanns ömsesidiga bolag eller stöd av föräldrarnas råd i vissa skolor stöd. De statliga myndigheterna kan inte förvänta