B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-11-28

Ekonomiskt stöd för studier utomlands under skol & quest;

Advertisement

Jag har hört det, ekonomiskt stöd för studenter som vill slutföra en längre vistelse utomlands under läsåret, liknande främmande studielån. Är det rätt? Hur man får det och vad är kraven?

answers

Det är inte bara något som liknar studielån, men det är studielån. Självklart kan du det beziehn, om du gör minst sex månader studentutbyte. Här är detaljerna. http://www.auslandsbafoeg.de/auslandsbafoeg/schueleraustausch.htm

Prova när DAAD. Där kommer också en hel del samlat information om sponsring möjligheter!

http://www.daad.de/ausland/index.de.html

Related questions

Ekonomiskt stöd till utbildning i skolan och quest privat;

Jag är en ensamstående mamma till 3 barn. Min dotter (17) vill få en utbildning på en privat skola för en tvåspråkig sekreterare. Hon kan få studielån vi känner. Min fråga är: De förväntade studielån skulle inte täcka skolavgifter. Ge det att lyssna

till Var hittar ekonomiskt stöd till föräldrar i Seniorenresidenz rymma & quest;

Där kan du få ekonomiskt stöd till sina föräldrar i ett äldreboende med en hög standard för att rymma snarare än i en normal äldreboende? Jag måste ta itu med mig just nu med samma problem, kan jag sagen.Erst följer denna tid allt måste gå till konta

Har biltillverkaren Porsche har rätt till ekonomiskt stöd från den federala regeringen och quest;

Är det Porsche faktiskt illa nog att få ekonomiskt stöd från den ekonomiska fond av den federala regeringen? Eller de inte uppfyller kraven för det? Visst kan de begära hjälp av KfW. Alla andra stora företag i Tyskland för den delen. Alla företag som

Ekonomiskt stöd till barnomsorg vid sjukdom föräldrar & quest;

Kan föräldrar ansöka om ekonomiskt stöd om de är sjuka och måste därför ta en piga att ta hand om barnen? Var och när fungerar det? Jag vet att det från min familj så att sjukförsäkring för hemhjälp eller by assistent är när föräldrarna barnen kan in

Får du ekonomiskt stöd till en plantskola plats Betalning & quest;

Min syster är arbetslös och har ett barn från 2 1/2 år. Hon fick nu erbjuds ett jobb och eftersom det är verkligen en mycket lång tid arbetslösa, hon vill ta jobbet nödvändigtvis. Det enda problemet är att de krubban Square inte har råd, hon behöver

Ekonomiskt stöd till termin utomlands & quest;

Jag funderar på att göra en termin utomlands i EU. Sedan finns dessa Erasmus beslut som du kan få från EU-medel. Finns det vissa krav för? Och jag kan då dessutom ansöka om bidrag, t.ex. DAAD? Ja, jag vet att från min lillasyster, men denna informati

Får min dotter staatl & period; ekonomiskt stöd till utbildning utomlands

Mien dotter går för ett år i sitt hemland, Sydafrika, där för att göra sin studentexamen. Eftersom jag är låginkomsttagare Jag ställde frågan om de. Från varje punkt i Tyskland, till exempel, de skolavgifter, kan stödjas. Om du vill veta att sälja or

Kan ekonomiskt stöd till anhöriga till skatte bosätta & quest;

Min mamma är inte ekonomiskt väl positionerat efter döden av min far, så jag måste stödja dem. Kan jag använda dessa pengar och i så fall hur mycket från den skatt? Som med rätta sagt, du kan stödja avsatte till ett visst belopp av skatten. Dock måst

Kan också få relaterade ekonomiskt stöd för vård av barn och quest;

Om förslaget antas, (är en förälder döda den andra inte kan) syster ett barn plockar upp som inte kan tas om hand av föräldrar, och de kan därför fungera, det kan vara var som helst på finansiering. Hjälp eller hoppas någonstans fråga vid Office? Vil

Om man är på Riester endast rätt till ekonomiskt stöd om du betalar in pension & quest;

Vad om med elever och studenter? Ordentligt. Man får främjandet om du betalar in pensionsfonden. Därför eleverna kan ingen pension avgifter jobb måste tillämpa någon Riesterrente. För övrigt tyska arbetar utomlands och inte betalar in den tyska pensi