B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-05-11

Egendom sedan 2005, ingen inkomstskatt utfärdas så aldrig och jag har intäkter respektive & period; Förluster från V & plus; V

Advertisement

från när jag måste ge Est?

answers

Lite tunnare fakta.

Vad inkomster har du då?

Om du arbetsinkomster skulle (lön), då skulle du behöva efter § 46 punkt 2 nr 1 för att göra ett uttalande om summan av inkomster som inte omfattas källskatt + 410, - .. euro överskrida.

Förluster skulle behöva ta ut.

Men inte längre föreslås för år, för du kan (2010 och tidigare) nu eliminerar möjligheten att bedömningen av ansökan. Så år där dina förluster V + V du hade är klar.

Men åren före 2011, där intäkter från V + V var positiv, måste du ändå föreslagits.

Lite tunnare fakta.

På samma sätt kan tunna som väl vara endast svaret.

Om "Est" inkomstskatten är att säga, då är du inte utgångs, men du betalar för det.

Related questions

Att köpa egendom - Hur mycket ska jag som en reserv för att bevara minnet och period; einrechnen & quest;

Jag vet: frågan är visserligen svårt att svara på, men jag försöker det ändå! Om jag köper en ny byggnad, dessa själv lever, hur mycket ska jag konto som reserv i åtanke för att bevara fastigheten? Det är en parhus i landet med cirka 350 kvadratmeter

Inkomstskatt som anställd & quest;

Hej! Kanske är det en dum fråga, men har inte så mycket om skatter. Min make medarbetare, jag vill registrera småföretag. I sambeskattning men hans inkomster och min inkomst beskattas och aggregeras. Från lönen men inkomstskatt varje månad dras redan

Jag måste betala för att få pengar från en direkt försäkring skatter och sociala & quest;

Vad nytta för mig för då dessa direkt försäkring (ersättning), sedan när jag måste betala sociala avgifter på betalning! Är det verkligen så? I utbetalningsfasen bara sjukförsäkring beror. Skatter måste du betala endast för avtal som ingåtts efter 1.

Kan också använda donations kvitton för donationer skatt & quest;

Om du ger bort pengar i stället för ett verkligt värde (t.ex. varor som annars skulle säljas.) - Du kan då dementpr. Donation kvitto och deklarationen åtföljs u. Uppnå skattefördelar? Om stödmottagaren har rätt att utfärda skatteintäkter, kommer det

Kanada liv generation grundläggande

Egendom sedan 2005, summan av 9000 euro betalas (från april 2013). Enligt Kanada Life som uppgår till "utjämnade värdet på aktien balans", men bara 6200 euro. Kan det vara rätt om att omkring 30 procent är borta. Ska jag komma ut nu? Kanada Life

Problem i överfinansiering av min bil och komma; söker råd

Hello lb. medlemmar, har en fyra år gammal bil. En Peugeot 407 SW egendom år 2005, diesel. Detta var när jag var självfinansierad i 4 år. Månadsvis 375 EUR. De 4 år är runt och det finns en balans mellan € 15.500 öppet på Peugeot Bank. (Peugeot Bank

Hus ärvde - försäljning hus

Har sju år sedan, ärvde i Erbgemeinschaft med min bror min fars hus. under de senaste 6 åren vår mor levde för att hyra den. När detta har avlidit vill att jag köper min del min bror. Föredrar skatten nu skatter för försäljning? Nej, eftersom du har

Är en känsla Baufertigstellungsversicherung & quest;

Deckelt dessa försäkringar kostnader när man köper egendom? Vad kostnaden blir? För att inte drabbas av en ekonomisk förlust av insolventa entreprenörer, prefabricerade bostadsleverantörer eller utvecklare inom bygg-, är särskilt viktig ekonomisk try

Måste jag betala skatt & comma; om jag vill bära ett litet företag och strävan;

Jag har för avsikt att göra mig bredvid min fast anställning i en arbetar oberoende och att driva ett litet företag inom fordonssektorn. Måste jag betala extra inkomstskatt och därför rapportera verksamheten vid Skatteverket Snabb och billig hjälp fö

Varför mitt barnbidrag avslogs begäran

Min son föddes i Tyskland (2010). Jag var då utrikes student i Tyskland. Min vistelse tillstånd (§ 16 punkt 1), och därför inte hade rätt till barnbidrag för min son. Min fru (§ 30 utlänningslagar) och vi fick barnbidrag av min fru. Från 01.01.2012 f

0
Views
0
Ccomments