B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-03-30

efter att ha mottagit saknas pensionsavgifts månader utan dem information i förväg och period;

Advertisement

Hade i Österrike kan gå i pension, 60 år gammal från Hacklerregelung. kom för en tid sedan på pensionsavgiften inte alltid betalat tid i familjeföretaget i Tyskland. Vad kan du göra?
hjälpa Verkligen vill ha en eftersom ingen är ingen anledning påtaglig. Måste jag alltså verkligen göra min 50 år som arbetar helt hade börjat med 13 till arbete, tror det sedan kom på något sätt

answers

Tyvärr ligger i Tyskland (även med tunga arbetare) Bevisbördan Hyr timmar (även om de saknas), är detta när den försäkrade DR..wie i Österrike, till min Kenntnis..so flyr skulle ha den person som arbetar vid tidpunkten i bolaget , den "klar" frågade Rent lagen pensionsanstalten, besök UNF fråga hur detta var, när, hur "släpps" worden..oder de överlevande företaget? ger ett certifikat för en anställningstid aus..aber gissning är inte, som beskrivits ovan, jag skulle passieren..deshalb pensionen leverantörer ber att pension vid 60 förväntas, vilka avdrag görs och om möjligheten att "för tidigt "pension är ist..überingst lagt nch gamla regimen förvärvet helt efter 45 år till fullo tillgodo worden..HG DerMakler

Related questions

Förtidspension - saknas insättning månader - föräldraledighet kredit & quest; & quest; & quest;

Jag har en viktig fråga! Jag är väldigt sjuk nu sedan 7 år! Hab 2008. upplösning sändes till domare, etc ... Sedan kom ett avslag, eftersom jag inte har hela månader (tror 10 månader saknades) ... Nu är jag överraskande blev gravid och gjorde det tro

Arbetslöshetsersättning en sju månader & plus; Pension från perioden 1 &; 9 & period; 16 & plus; När betalningen av Unterstützungskasse & quest;

Är det bättre att den pensionsfonden (beskatta hela nedströms) slutföras under 2004, men § 3, att dra tillbaka detta år med 7 månaders arbetslöshetsersättning en betalning till och med fyra månader ålderspension (från 1.9.16) eller endast i 2017 att

Efter avgångsvederlag sju månader dvala utan ALG1 utan social och period; Får jag förmedlas av byrån ändå till nya jobb och uppdrag;

Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Som jag förstår ert uttalande och fråga, här är ett kort svar: - Vad är avgångsvederlag "vilofasen"? - Som ni få sparken och få en uppgörelse,

Fast deposition för sex månader - det handlar om en alltför lång period av investeringar och strävan;

God kväll. Jag funderar på att investera lite pengar för sex månader som en fast insättning. Nu finns det alltid att man inte ska välja att långa investeringsperioden, eftersom man hoppas för stigande räntor. Sex månader redan för länge? Tack för era

Wills gjorde & comma; efter två månader av livet och komma; igen Grundsi & period; begärda & comma; nu Huddeleien & period; & period; & period; & period; & period;

I april 2009, lärde jag mig att min mamma dog, så hade hennes bankkonto lämnas som ett arv (6400 .-- €), därför utsättning av alla tjänster genom kontoret. Efter att jag har dragits - Schonvernögen 2600 .-- € och betalning till privata insolvens 1500

Har fyra månader inte betalas och nu uppsägning och period; Är detta lagligt & quest;

Jag är anställd i ett litet företag och har nu varit 4 månader min innestående lön, min arbetsgivare helt enkelt inte betala. För närvarande är jag sjukskriven, kom idag uppsägning (utan noterade skäl för uppsägning). Jag ville nu låta min lön med en

2 månader frånvaro på grund av arbetslöshet och period; Vad måste jag göra & quest;

2 månader frånvaro på grund av arbetslöshet. Vad måste jag göra? Arbetslösheten är ingen brist, åtminstone inte när du har arbetslöshetsersättning eller arbetslöshetsförmåner, eftersom tiden för effektreferens räknas som en avgiftsperiod (vid Alg I)

Vodafone: -Surftarife från 4 & comma, 99 EurPrepaido månad och exkl; Om o & perioden; k & period; när de surfar en timme Day & quest;

Vodafone: -Surftarife från 4,99 EurPrepaido månad 05.04.2013Boris floor De nya tarifferna för "WebSessions" Vodafone erbjuder mobilsurf utan kontrakt till priser som börjar på 4,99 euro per månad. LTE takt får kunder vid dessa priser, men inte f

Batch debet på kredit kort efter en månad och komma; ändå debitering av Mind & period, beloppet vid slutet av månaden och strävan;

Jag läste tillstånd av ett kreditkort och var under dessa förhållanden att intäkterna samlas in och debiteras mitt konto med debiterings för en månad, men att det ändå varje månad kommer till ett avdrag från minimi slutet av månaden? Har du sedan hör

För uthyrning kräver ägare - kontoutdrag 6 månader - från mig att jag betalar Schufa & period; Är det OK & quest;

Det finns regioner i D, där hyresgästen kan fråga hyresvärden och kontoutdrag Schufa information) Tyvärr finns det områden där det är så att ägaren kan välja hyresgästen och sedan kommit. Komiskt Idéer Schufa självutlämnande men också hyra efterskott