B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Auto konkurs ekonomisk kris biltillverkare Insolvens & plus; ekonomisk kris 2016-12-19

Effekter av förestående konkurs biltillverkare

Advertisement

Om biltillverkarna nu faktiskt gå i konkurs. Vad betyder det för mig?
Ska jag köpa bilar nu?

answers

Jag tror att i värsta fall du köper en bil då en tillverkare som försvinner från marknaden. om allt detta ger bara fördelar? rover hälsar!

Tyska tillverkaren jag inte i fara!

Hur mycket du behöver eftersom "Jag ska köpa bilar nu?"

Jag tror också att Opel räddas och de andra tyska tillverkare nciht hotade.

Vad betyder det för mig?

Så länge du inte individuellt påverkas anställda från tillverkaren av en konkurs eller indirekt, eftersom du arbetar med en leverantör som kunde göra en gång inte direkt påverka dig.

Det kommer att gå någon Authersteller i konkurs.

Related questions

Nästa Arbeta på förestående konkurs

Jag arbetar för närvarande i en liten utvecklare företag. Min chef har betalat inga löner från mars 2013. Slutet av april jag slutade mitt arbete och utnyttjat min retention. Den 30 april, har GF sålt företaget. Min anställning har upphört vare sig m

När måste informera sina anställda om en nära förestående konkurs & quest en arbetsgivare;

Först när konkursen är inte längre undvika och det är faktiskt registrerats, eller tidigare? Finns det en rättslig reglering? Nej, det finns inte. Det kan även vara att entreprenören kommer till jobbet varje morgon UDN av Sequestor tar honom i recept

Varför omräkning av utländska insättningar och ädelmetaller Skuld till nationell konkurs

Hej! eftersom det inte finns någon institution som när en stat bestäms konkurs måste förlita sig huvudsakligen på indikatorer. Men tyvärr har jag svårt att förstå alla indikatorer. Dessa är tiden: Tvingad omräkning av utländsk valuta i inhemska insät

Vilka välkända företag har haft under de senaste åren i konkurs & quest; & quest; & quest;

Här bara ett exempel nedan: http: //www.handelsblatt.com/unternehmen/industrie/escada-geht-optimistisch-in-di ... Escada är optimistisk om konkurs När det gäller den nuvarande ledningen kommer Escada leva på som en lyx varumärke. Trots konkurs VD Bru

Nokia - konkurs eller Übernehmae & quest;

Andelen Nokia är redan under en längre tid klart under attack och är lika djup som någonsin. Förebud om en förestående konkurs eller övertagande lukrativ möjlighet för kinesiska tillverkare, eller till och med Google, Apple eller Microsoft, som Nokia

Är betalningar på fakturor för att få hantverkare absetztbar & comma; var även om de ännu inte påbörjat byggnadsarbetet & quest;

Vilken typ av konstruktion? I grund och botten inte sätta om ingen bank säkerhet är närvarande. Förskottsbetalningar måste väsentligt motiveras. Som vad lösa? För framtida produktionskostnader i en hyrd fastighet eller för hushåll i reguljär trafik?

Negativt eget kapital och komma; Men likviditet: Insolvens & quest;

Min revisor är mycket nervös. Jag kommer också. Vår huvudstad är förbrukad och negativ i slutet av januari. Vi har likviditet att betala räkningarna. Är detta ett fall för att registrera en konkurs? Vad gör jag bäst? Juridisk form? I ett partnerskap

chefer löner

Vad tycker du om en planerad begränsning av chefslöner? Jag är inte så säker på om detta är så bra. Slutligen, chefer har faktiskt ganska ett ansvar? Visst chefer har ett ansvar, som det faktiskt men tyvärr ofta inte specificeras - se finanskrisen. D

Kan internationella obligationsfonder för att uppnå goda resultat och strävan;

Kan du göra stora vinster med internationella pensionsfonder eller bör man föredrar för en god avkastning aktiefonder? Obligationsfonder är monetära värden. Med tanke på eurokrisen etc. inte investerat i monetära värden. Obligationsfonder investerar

Finns det en risk & comma; att den tyska banken under de närmaste åren går byst & quest;

Ska jag försiktighets min redan på grund Bausparvertrag betalas ut (25000 euro). Jag skulle kunna spara upp till 4% till summan av 31.500 € kommande honom men. Vem spelar det säkert helt antal, läser tid i det finstilta, om dottern (? Tyskt koncernfö