B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Försäkring arbetsrätt ansvar arbetsgivare skador arbetsgivare och plus; Arbeitsrecht 2012-12-28

Dyr genomföra Chief förstördes & comma; Jag har det dyka upp helt och komma; var inte avsikten och exkl; & quest;

Advertisement

Vi har i bruk en röntgenmaskin för metallbeläggningar, oavsiktligt jag skadas, säger chefen avsevärt och priset är flera tusen euro. Det han vill ut ur mig, men jag undrar, här får du inget företag försäkring, kan det vara så att han kan köra mig så att förstöra?

answers

Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

Så antingen du har ne ansvar, när du ska ställa NEN ansökningstider, eller vad jag tittar på så nem använder bästa vilja kan inte föreställa sig att det inte finns så: Verksamheten har sin utrustning försäkrade.

Att du måste betala ur fickan det slår mig nu lite innan konstigt eller opålitliga.

Ingen fara.

Som anställd ansvarig praktiskt taget bara uppsåt.

Så ni beskrivits (slarv) det är den normala risken för arbetsgivaren.

Oroa dig inte.

Även om det skulle vara grov vårdslöshet: se @kapitalist

Men grov vårdslöshet är långt, långt mer än slarv.

Det är risken för arbetsgivaren, om du inte har det syftet och han kan bevisa det.

Vid grov vårdslöshet skulle delta i beaktande.

Mer kan vi inte säga utan detaljer. fungerar inte längre det eller har en bula?

lycka till

Barmer

Jag skulle vilja be chefen om han är försäkrad för - vilket är vanligt i företag.

I din beskrivning, ser jag din hand, inget ansvar.

Frågan är lätt att besvara.

Den nödvändiga rörelse försäkring är en teknisk försäkring för stationära maskiner under villkor AMB.

Här bara eld, slitage och avsikten med försäkringstagaren är praktiskt taget uteslutet.

DU är i det fall som beskrivs under några omständigheter i skulden - hur mycket din chef du vill tro ... ;-)

Hade dum betalas av dig även en cent för det. Föreställ dig en investering bankiren skulle vara ansvarig för sina förluster, då så vissa skulle förstöra deras liv. Men det är nunmal så att risken för banken, som entreprenören utför.

även med grov oaktsamhet är ansvarig för upp till endast max. 12 månatliga betalningar, så svalna, vad gör ditt ansvar till? Gjorde förhoppningsvis? Se mer: BAG, Az 8 AZR 418-09

Related questions

uppmuntrande Money Passbook skjul inget intresse och förstörde Pengar & comma; Investeringsrådgivaren rekommenderar en investering i blandfonder och komma; är detta en bra idé & quest;

Jag vill ha en investering, flytande i lugna vatten, men avkastningen som 4-6 procent avkastning. Så jag gick till investeringsrådgivaren. Efter en risk inspelning och så andra problem med mål etc han har kommit till slutsatsen att blandfonder skulle

Om jag köper denna dyra lågenergilampor & comma; då jag sparar verkligen så mycket kraft och strävan; Vad är poängen i & quest;

Mina kolleger irritera mig alltid så, att köpa dessa dyra lågenergilampor. Men jag verkligen spara så mycket makt - det är bara en lampa - som inte kan vara sant så mycket. Vem vet hur mycket som verkligen ger i? De så kallade lågenergilampor - fakti

När en valuta "och halv, dyra" och halv; är & comma; är ett gott tecken eller & quest;

När en valuta är "dyra", det är ett gott tecken rätt? Varför det är nödvändigt att öka yuan då, som jag har läst i artikeln: Den kinesiska yuan är inte längre så dyrt som i fem år. På växande internationella påtryckningar, har Kina omvärderat si

Chief samtal & comma; att jag delar tips & comma; är mig pengarna inte enbart om & quest;

Jag jobbe kväll i en bar sedan 1.12.-nu gjort mig chefen men bad jämn där som dess andel bleibt- spetsen eftersom jag har det hittills inte har levererats. Jag sa till honom en gång att jag kommer att hålla redan att jag har förtjänat det. Han sade d

När bilen förstördes & comma; som betalar & quest;

DA bil min vän var helt förkrossad inifrån, men det var inte stulit något. Jatzt kommer inte att betala försäkringen, även om min vän är heltäckande och delvis täcka (vardera ingen SB) försäkrade. Om en sådan sak? Jag hade en gång tiotals år sedan en

Vilka banker & comma; utom finansiella institutioner och komma; vill framtiden att införa Pay per radio chip & quest;

Kan någon berätta för mig vilka banker, förutom de finansiella institutionerna i framtiden vill genomföra Pay per radio chip mig? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Vad radio

Vad gör en mäklare & comma; om du inte kommer att göra affärer med honom eftersom givarna inte gillar & quest;

Vad du måste betala mäklaren om de tillfrågas för erbjudanden men ingenting passar dem, som sedan kan också kosta något bidrag för sitt arbete? Då skulle komma överens om på samma sätt. Det är vanligt att han får något om ingående. Det kan hända dig,

Varför är det för ett företag väl & comma; höja skuld och exkl; & quest;

Folk säger att företagen ska låna pengar för att få fördelar, men varför är det? Vad gör företagen i denna åtgärd? Hej, det är i allmänhet inte nödvändigtvis bra att ta lån för företag. Emellertid kan det vara användbart i vissa fall, även för mycket

Vad kan jag tjäna & comma; när min fru får ALG2 & quest; & exkl; & quest;

Kära forummedlemmar, nu den fråga som intresserar mig sehhhhhr !!! Vi är en ung familj, både studenter och vi har nyligen fått avkomma. Jag arbetar vid sidan av studierna och tjäna / få 400 EUR + 91 EUR (bostadsbidrag) + 300 euro (föräldrapenning). J

Fond säljer NU & comma; Inkomster på penningmarknaden konto komma; snart med detta belopp igen i fond ren & quest;

Som nämnts i en annan post till mig, jag äger fonder "syra Global Opportunities" och "Fidelity Target 2040". Skulle det vara meningsfullt nu "plundring" av dessa medel, för att parkera intäkterna i penningmarknaden konto och