B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-04-21

Duplicera ekonomisk förvaltning tillsammans med maken

Advertisement

För några dagar sedan kom jag över påståendet att det är skattemässigt skadligt i två hushåll om maken bor i andra hem.

En anledning jag ännu inte har hittats.

Frågan: Vad är det till skattebyrån, om jag (inte fungerar) ta med till arbetsresor plats min fru eller inte? Om det finns en anledning ... är så stark som uppväger särskilt skydd av äktenskap och familj?

Frågan för mig är inte känt, men könntees vara kort.

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

Du har en god chans att inte behöva lång rumargumentieren eftersom hustrun inte fungerar.

Indragningen av maken är inte skadligt för skattegodkännande av två hushåll (R 43 para två LStR 2002. BMF skrivelse 1995/08/03, Federal Tax Gazette 1995 I, s 168 ton. 5 ..

Dra av kostnaden för den andra heman är emellertid endast i den mängd att de är "lämpliga" för en person.

Huruvida make som bor i huset eller inte, inte egentligen ingen roll. Det fungerar verkligen i DHF bara en fråga som den huvudsakliga hemvist är inte på arbetsplatsen. Detta är ännu oavsett om du dejta eller är ogift.

Om hustrun främst med resa till platsen för arbetet och bor i andra hem, är DHF onödig och obefogad.

Related questions

Duplicera ekonomisk förvaltning - tjänstebil och tåg

Hej! Jag respekterar en fråga om avdragsrätt för hemresor .: På situationen: Duplicera ekonomisk förvaltning (avstånd 150 km) Vagn som företaget finns, men ingen brutto netto avdrag. Betyder att jag per månad ett belopp som företaget lön och bilen (i

Duplicera ekonomisk förvaltning och period; Ogift & period;

Hej! finns det en möjlighet att köra kostnader (ännu) ogift avbrytas om det fungerar i Schweiz och jag i Tyskland? Hälsning, mm Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Det är ditt

Duplicera ekonomisk förvaltning - Relocation

Hej! Jag hade en lägenhet, som erkändes som två hushåll. Efter mer än ett år bytte jag mina kläder i en ny lägenhet. Den första lägenheten planerades bara för en kort tid, eftersom jag har accepterat ett nytt arbete. Med det arbete som ser bra ut och

Duplicera ekonomisk förvaltning som student med Erbengemeinschaft

Hej Alla, Jag hoppas någon av er kan hjälpa mig: Jag studerar för närvarande i City B och bor i en delad lägenhet. På grund av den andra hem skatt jag rapporteras här som en primär bostad. Centrum i mitt liv är dock i min hemstad A. Här har jag mina

Duplicera ekonomisk förvaltning: Flytta inom den huvudsakliga bostaden

Hej! följande scenario :. huvudsakliga bostad i A och första aktivitetscenter i B, för att hantera dubbel ekonomisk förvaltning existerar. Kan vi nu enkelt flytta till en annan lägenhet i staden A eller skattemyndigheterna att göra problem? Har någon

Duplicera ekonomisk förvaltning av lågavlönade jobb & quest;

Jag bor som pensionär med huvudsakliga bostad i 88662 Lingen och skulle tävla i 88085 Langenargen en 400Euro jobb som hemhjälp. Eftersom jag inte är motor och tågsträckan tar ca 1 timme körtid, jag tror att det skulle vara till nytta för mig en bosta

Duplicera ekonomisk förvaltning & sol; Huvudsakliga bostad generad & quest;

Hej Alla, Jag börjar från 4 januari 2010, ett nytt jobb som är 160 Km entfert min nuvarande bostad. Jag skulle hävda två hushåll av denna anledning under nästa år. Ett andra hem hyrs sedan december. Men nu är det så att jag har min lägenhet redan avs

Duplicera ekonomisk förvaltning

När jag flyttade till min arbetsplats i oktober 2009 inte igen mig först av skattemyndigheten som har erkänts sedan 3 år fördubblats ekonomisk förvaltning. Bakgrunden är att den nya andra hem var något större än lägenheten vid platsen för livsmedelsa

Duplicera ekonomisk förvaltning: Vad händer i händelse av uppsägning

Hej! Jag har följande problem. Jobb eftersom jag har en dubbel hushåll. Under min testperiod var jag dock uppsagda. Innan jag blev dock uppsagda, gick jag och har avbrutit min huvudsakliga bostad. Detta borde innebära att min huvudsakliga bostad över

Duplicera ekonomisk förvaltning för att flytta

Jag har gett min primära bostad 2 år sedan och flyttade till arbetsorten. Duplicate ekonomisk förvaltning därefter igen. Jag kommer nu att gå i pension nästa år igen till den tidigare permanentbostad och att av personliga skäl. Kan jag göra de två hu