B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-08-28

Duplicera ekonomisk förvaltning och komma; Primära bostad i WG med make

Advertisement

Hej!
Följande procedur är möjlig:

Min flickvän tillkännager sitt första hem med mig (hennes partner) tillsammans i en arbetsgrupp. Min flickvän och jag delar mitt rum - kök, badrum finns, men delas med andra 2 rumskamrater.
Ditt andra hem de redovisas till nya arbetsplats (förmodligen också en delad lägenhet).
Kan de nu göra Dhh krav och lösa sina kostnader hyra / resor / Flytt / matbidrag på sin arbetsplats i skattehänseende?
Min flickvän faktiskt tillbringar det mesta av helgerna i den första hem (min lägenhet), och kan också upptäcka dessa resor.

Tack på förhand, Michael

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

Utöver den redan sagts:

Din flickvän kan vara försäk med andra hem spara på arbetsplatsen, de inte kommer att göra det. Lagligt rapportering gäller ogifta personer helt enkelt den stora tid och där det är din vän stopp på arbetsplatsen.

För verksamhets sida, men det är irrelevant. Även huvudsakliga bostad inom en WG är inte ett problem. Det skulle vara till hjälp, men redan när vän hade också ingått ett hyresavtal med WG Viez.

Se (FG) Münster (Az. 6 K 3093/11).

Vad din flickvän indikerar registret juridisk mening eller inte, har en maximal indizielle betydelse för skattelagstiftningen.

Om jag skattekontoret skulle jag fråga de faktiskt realiserade livssituationer. Om din flickvän vill komma upp med en DHHF bör det redan innehålla svar på sådana frågor.

Om jag var agenter för deklarationen, så jag ber mig, där vän har två egna hus står.

Och det skulle ha varit med DHH.

Related questions

Duplicera ekonomisk förvaltning - Flytta på huvudsakliga bostad möjligt & quest;

Hej! från april Jag kommer i en annan stad (B) arbete. Min primära bostad vill hålla i staden A, eftersom jag kommer tillbaka hit nästan varje helg (helg relation). Så jag vill fördubbla hushåll hävda (stad A = matvara). Nu vill jag att röra sig i st

Duplicera ekonomisk förvaltning - tjänstebil och tåg

Hej! Jag respekterar en fråga om avdragsrätt för hemresor .: På situationen: Duplicera ekonomisk förvaltning (avstånd 150 km) Vagn som företaget finns, men ingen brutto netto avdrag. Betyder att jag per månad ett belopp som företaget lön och bilen (i

Duplicera ekonomisk förvaltning i deklarationen om primära bostad med föräldrarna och strävan;

Kan reglera kostnaderna för dubbel hushållning jag som en singel i deklarationen om en av de två bostäder, i det här fallet, är det mitt första hem, med mina föräldrar är? Nej, kan man hävda, som din primära bostad är inte en separat hushåll inte två

Duplicera ekonomisk förvaltning & sol; Huvudsakliga bostad generad & quest;

Hej Alla, Jag börjar från 4 januari 2010, ett nytt jobb som är 160 Km entfert min nuvarande bostad. Jag skulle hävda två hushåll av denna anledning under nästa år. Ett andra hem hyrs sedan december. Men nu är det så att jag har min lägenhet redan avs

Huvudsakliga bostad arbetsplats och komma; Andra hem levande mittpunkt & comma; Duplicera ekonomisk förvaltning & quest;

Hej! av yrkesmässiga skäl jag flyttade förra året från Berlin till Baden-Württemberg. Det här jobbet Jag accepterade efter utgången av mina studier, eftersom jobbet utsikterna för mig är bättre där. Tyvärr min vän stannade i Berlin, så att jag kör va

Duplicera ekonomisk förvaltning som student med Erbengemeinschaft

Hej Alla, Jag hoppas någon av er kan hjälpa mig: Jag studerar för närvarande i City B och bor i en delad lägenhet. På grund av den andra hem skatt jag rapporteras här som en primär bostad. Centrum i mitt liv är dock i min hemstad A. Här har jag mina

Duplicera ekonomisk förvaltning: Flytta inom den huvudsakliga bostaden

Hej! följande scenario :. huvudsakliga bostad i A och första aktivitetscenter i B, för att hantera dubbel ekonomisk förvaltning existerar. Kan vi nu enkelt flytta till en annan lägenhet i staden A eller skattemyndigheterna att göra problem? Har någon

Duplicera ekonomisk förvaltning för att flytta

Jag har gett min primära bostad 2 år sedan och flyttade till arbetsorten. Duplicate ekonomisk förvaltning därefter igen. Jag kommer nu att gå i pension nästa år igen till den tidigare permanentbostad och att av personliga skäl. Kan jag göra de två hu

Duplicera ekonomisk förvaltning och period; Ogift & period;

Hej! finns det en möjlighet att köra kostnader (ännu) ogift avbrytas om det fungerar i Schweiz och jag i Tyskland? Hälsning, mm Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Det är ditt

Duplicera ekonomisk förvaltning av lågavlönade jobb & quest;

Jag bor som pensionär med huvudsakliga bostad i 88662 Lingen och skulle tävla i 88085 Langenargen en 400Euro jobb som hemhjälp. Eftersom jag inte är motor och tågsträckan tar ca 1 timme körtid, jag tror att det skulle vara till nytta för mig en bosta

1
Views
0
Ccomments