B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2017-10-29

Duplicera ekonomisk förvaltning - men jag har fortfarande att betala extra & quest;

Advertisement

Vår beskattningsbara inkomst är 13680:e jag har ett barn, jag pendling och jag är bara på helgerna Hach hem. Jag har gjort självdeklaration och jag blev förvånad över att jag måste betala extra. I brevet från skattekontoret var också: att beskattas med progression reservation i enlighet med § 32b EStG efter splittingtariffestzusetzende skatt ...... 750 euro. Är detta normalt. Jag tjänar väldigt lite och ändå jag måste betala extra?

answers

Du skriver i meddelandet är något av progression.

Har du under året i fråga en gång i ALG I?

Var där i år föräldra villkor bidrag?

Det skulle vara grund för inkomster, med förbehåll för progression. Så föräldrar pengar och ALG Jag är skattefria, men med förbehåll för progression, så det räknades för att bestämma skattesatsen.

Rat2010 redan gav dig bara rätt ton - ta dokumenten (kopia av deklarationen och taxerings) och gå till en Lohnsteuerhilfe. eventuellt Error upptäckte fackman inom kontroll omedelbart.

Ibland kan du verkligen sparar på fel ände!

Hör hur missbedömde. Första överklagandet inte du som möjligt denna tidsfrist.

Efter att exakt se var vad som kan vara fel, här kan du ta inkomstskatt föreningen, men minst sagt, tror jag inte mycket av dem! Inte för att det kostar pengar, men jag hade tid, och eftersom om jag måste säga en revisor var och vad avdrag den annars så stilla och kommer inte av sig själv till detta, men bara säger, oh yeah sant att du kan också göra, så är det en klubb som ska jag betala pengar värdelös

Den saknar precis som vanligt, viktig information. Vilket kalenderår självdeklaration? Eftersom progression klausul spelar en roll var i vilket fall som helst har andra inkomster. Och på tal om en mycket låg inkomst med en årlig bruttoinkomst mer än 30 000 € är också svårt att förstå. Eftersom beslutet i FA finns ingenting om kostnaden för dopelte ekonomisk förvaltning, var alla dessa redovisas i den utsträckning de deklareras. I denna fråga kommer de kontroller av beslutet ändras lite.

I vilken utsträckning de relaterade kostnader för det året beräknades korrekt, kan jag inte bedöma.

Det extra stödet är i varje fall till intäkter för vilka ingen skatteavdrag gjordes. Tenderar att arbetslöshetsersättning eller vad riktning.

Du har skrivit i alla fall i fråga. Sådan inkomst du med progression. Om denna finns andra (skattepliktig) intäkter som i ditt fall, de beskattas högre.

Related questions

Duplicera ekonomisk förvaltning - tjänstebil och tåg

Hej! Jag respekterar en fråga om avdragsrätt för hemresor .: På situationen: Duplicera ekonomisk förvaltning (avstånd 150 km) Vagn som företaget finns, men ingen brutto netto avdrag. Betyder att jag per månad ett belopp som företaget lön och bilen (i

Duplicera ekonomisk förvaltning - Relocation

Hej! Jag hade en lägenhet, som erkändes som två hushåll. Efter mer än ett år bytte jag mina kläder i en ny lägenhet. Den första lägenheten planerades bara för en kort tid, eftersom jag har accepterat ett nytt arbete. Med det arbete som ser bra ut och

Duplicera ekonomisk förvaltning och period; Ogift & period;

Hej! finns det en möjlighet att köra kostnader (ännu) ogift avbrytas om det fungerar i Schweiz och jag i Tyskland? Hälsning, mm Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Det är ditt

Duplicera ekonomisk förvaltning som student med Erbengemeinschaft

Hej Alla, Jag hoppas någon av er kan hjälpa mig: Jag studerar för närvarande i City B och bor i en delad lägenhet. På grund av den andra hem skatt jag rapporteras här som en primär bostad. Centrum i mitt liv är dock i min hemstad A. Här har jag mina

Duplicera ekonomisk förvaltning: Flytta inom den huvudsakliga bostaden

Hej! följande scenario :. huvudsakliga bostad i A och första aktivitetscenter i B, för att hantera dubbel ekonomisk förvaltning existerar. Kan vi nu enkelt flytta till en annan lägenhet i staden A eller skattemyndigheterna att göra problem? Har någon

Duplicera ekonomisk förvaltning av lågavlönade jobb & quest;

Jag bor som pensionär med huvudsakliga bostad i 88662 Lingen och skulle tävla i 88085 Langenargen en 400Euro jobb som hemhjälp. Eftersom jag inte är motor och tågsträckan tar ca 1 timme körtid, jag tror att det skulle vara till nytta för mig en bosta

Duplicera ekonomisk förvaltning & sol; Huvudsakliga bostad generad & quest;

Hej Alla, Jag börjar från 4 januari 2010, ett nytt jobb som är 160 Km entfert min nuvarande bostad. Jag skulle hävda två hushåll av denna anledning under nästa år. Ett andra hem hyrs sedan december. Men nu är det så att jag har min lägenhet redan avs

Duplicera ekonomisk förvaltning

När jag flyttade till min arbetsplats i oktober 2009 inte igen mig först av skattemyndigheten som har erkänts sedan 3 år fördubblats ekonomisk förvaltning. Bakgrunden är att den nya andra hem var något större än lägenheten vid platsen för livsmedelsa

Duplicera ekonomisk förvaltning: Vad händer i händelse av uppsägning

Hej! Jag har följande problem. Jobb eftersom jag har en dubbel hushåll. Under min testperiod var jag dock uppsagda. Innan jag blev dock uppsagda, gick jag och har avbrutit min huvudsakliga bostad. Detta borde innebära att min huvudsakliga bostad över

Duplicera ekonomisk förvaltning för att flytta

Jag har gett min primära bostad 2 år sedan och flyttade till arbetsorten. Duplicate ekonomisk förvaltning därefter igen. Jag kommer nu att gå i pension nästa år igen till den tidigare permanentbostad och att av personliga skäl. Kan jag göra de två hu

0
Views
0
Ccomments