B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-02-07

Duplicera ekonomisk förvaltning: Flytta inom den huvudsakliga bostaden

Advertisement

Hej!

följande scenario :. huvudsakliga bostad i A och första aktivitetscenter i B, för att hantera dubbel ekonomisk förvaltning existerar. Kan vi nu enkelt flytta till en annan lägenhet i staden A eller skattemyndigheterna att göra problem?

Har någon varit att utbyta erfarenheter?

Tack på förhand ...

answers

Ja, att jag är en fri medborgare jag vet ... kanske formulerat något fel ... innebar att DHF är då ändå fortfarande vara skatt ... att höra mina tider som en DHF då inte längre erkändes efter att han har flyttat inom sin primära bostad ...

Varför ställa till problem skattekontoret. Du är en fri tyska medborgare, naturligtvis, kan du flytta.

Skatteverket kan inte och får inte göra dig några regler där. Varför skulle de?

Naturligtvis får du inga fördelar för flytten.

Related questions

Duplicera ekonomisk förvaltning - Flytta på huvudsakliga bostad möjligt & quest;

Hej! från april Jag kommer i en annan stad (B) arbete. Min primära bostad vill hålla i staden A, eftersom jag kommer tillbaka hit nästan varje helg (helg relation). Så jag vill fördubbla hushåll hävda (stad A = matvara). Nu vill jag att röra sig i st

Duplicera ekonomisk förvaltning och andra hand huvudsakliga bostad

Jag har en fråga om två hushåll: Och även om jag har under en studierelaterad praktik utomlands min huvudsakliga bostad fortfarande behålla studieorten (dvs. inte med sina föräldrar) mitt rum sublet tiden inklusive möbler och har och kan kosta därmed

Duplicera ekonomisk förvaltning - tjänstebil och tåg

Hej! Jag respekterar en fråga om avdragsrätt för hemresor .: På situationen: Duplicera ekonomisk förvaltning (avstånd 150 km) Vagn som företaget finns, men ingen brutto netto avdrag. Betyder att jag per månad ett belopp som företaget lön och bilen (i

Duplicera ekonomisk förvaltning & sol; Huvudsakliga bostad generad & quest;

Hej Alla, Jag börjar från 4 januari 2010, ett nytt jobb som är 160 Km entfert min nuvarande bostad. Jag skulle hävda två hushåll av denna anledning under nästa år. Ett andra hem hyrs sedan december. Men nu är det så att jag har min lägenhet redan avs

Duplicera ekonomisk förvaltning för att flytta

Jag har gett min primära bostad 2 år sedan och flyttade till arbetsorten. Duplicate ekonomisk förvaltning därefter igen. Jag kommer nu att gå i pension nästa år igen till den tidigare permanentbostad och att av personliga skäl. Kan jag göra de två hu

Huvudsakliga bostad arbetsplats och komma; Andra hem levande mittpunkt & comma; Duplicera ekonomisk förvaltning & quest;

Hej! av yrkesmässiga skäl jag flyttade förra året från Berlin till Baden-Württemberg. Det här jobbet Jag accepterade efter utgången av mina studier, eftersom jobbet utsikterna för mig är bättre där. Tyvärr min vän stannade i Berlin, så att jag kör va

Duplicera ekonomisk förvaltning: Vad händer i händelse av uppsägning

Hej! Jag har följande problem. Jobb eftersom jag har en dubbel hushåll. Under min testperiod var jag dock uppsagda. Innan jag blev dock uppsagda, gick jag och har avbrutit min huvudsakliga bostad. Detta borde innebära att min huvudsakliga bostad över

Duplicera ekonomisk förvaltning och period; Ogift & period;

Hej! finns det en möjlighet att köra kostnader (ännu) ogift avbrytas om det fungerar i Schweiz och jag i Tyskland? Hälsning, mm Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Det är ditt

Duplicera ekonomisk förvaltning av lågavlönade jobb & quest;

Jag bor som pensionär med huvudsakliga bostad i 88662 Lingen och skulle tävla i 88085 Langenargen en 400Euro jobb som hemhjälp. Eftersom jag inte är motor och tågsträckan tar ca 1 timme körtid, jag tror att det skulle vara till nytta för mig en bosta

Duplicera ekonomisk förvaltning - Relocation

Hej! Jag hade en lägenhet, som erkändes som två hushåll. Efter mer än ett år bytte jag mina kläder i en ny lägenhet. Den första lägenheten planerades bara för en kort tid, eftersom jag har accepterat ett nytt arbete. Med det arbete som ser bra ut och