B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-10-09

Dubbelbeskattning JA eller NEJ & quest;

Advertisement

God kväll,
Om en CH företag köper varor i ENG, att varorna leverera AT (i ett mellanlager ingen försäljning) blad och räkningen i CH. Little senare leverera samma varor från AT i CH betalar han nu vilka skatter?

answers

Det finns många människor som är bekanta med den tyska mervärdesskattelagen, men antalet personer som är förtrogna med schweizisk moms eller försäljningsskatt är österrikiska, spridda gles.

Jag skulle kunna göra med en klumpsumma hävdar att det kommer att finnas någon tysk moms.

Jag lutar gånger ut genom fönstret och säga att dubbelbeskattning är en fråga för inkomstskatter faktiskt och inte för överlåtelseskatt.

MOMS definitivt inte gäller, som i Tyskland, varken leveransorten kallas fortfarande en ersättare händelse. Tyska inkomstskatt kanske inte gäller och även eftersom varken sätet eller fast driftställe i Tyskland.

När han mötte en händelse som omfattas "varje skatt" till, ja. Om han betalar, jag vet inte.

vi gör här inga läxor !!!

Related questions

Pension utöver Kommersiell ja eller nej & quest;

Jag är för närvarande i anställningsförhållande 40 timmar. En vecka och vill göra mig från 1:11:11 förutom fortfarande i en crafting yrke självständigt. Måste jag nu dessutom pension Försäkra jag betalat men redan i min avlönade mitt inlägg? min kuns

Hur man undviker dubbelbeskattning av utländska aktieutdelning & quest;

Hur är det när du håller utländska aktier. Som du faller utomlands till källskatt. Hur fungerar det och hur kan jag kontrollera att jag inte betalar skatt två gånger, så för utländska och inhemska. Dubbelbeskattning är oundviklig för utländska, aktiv

Om euroobligationer kommer & quest; Ja eller nej & quest; Vad tror du & quest;

Diskussionen om euroobligationer går vidare till nästa omgång. CDU och SPD är inte eniga. Vad tror du? Är Euro Bonds bra eller dåligt? Ja eller nej? Jag tror inte euroobligationer är rätt åtgärd - inte bara rätt när man tittar på det nationella intre

Försäkring med cykelstölder och period; Ja eller Nej & quest;

Jag har stannat kvar 1-2 veckor i en Aussenwohngruppe för rörelsehindrade. "Integration stöd till funktionshindrade". Jag kan alltid parkera min cykel i ett garage som delades av andra (nära granne till AWG). När jag gick för att plocka upp min

Erwerbsminderunsrente & plus; Grundtrygghet nu KH & lika; Dagars pengarna & LPAR; Ytterligare intäkter & quest; Ja eller Nej & quest; & quest; & rpar;

Hej, jag får för vissa Zeti full invalidpension var tills nyligen fortfarande arbetar det. Detta framgår av gesundheitl. Skäl inte längre. Nu måste jag ansöka om grundläggande säkerhet. Eftersom jag i juni och i oktober i KH måste jag visade också at

Man Skatte Klass 3 - kvinna Minijob & lika; Deklarationer ja eller nej & quest;

Hallå Jag har googlade mycket. alla säger något annat. återigen ja nej. Jag steurklasse 3 min fru en € 400 minijob.also utan styrkort. Vi är nu skyldiga att utfärda en deklaration eller inte? Jag skulle i alla fall lämna in en deklaration om du har e

Företagsskatt avskaffa & quest; Ja eller nej & quest;

för mig är företagsskatt en delvis ogenomtränglig sak, när det gäller tilldelning av individuella soldater, oavsett om de betraktas som frilansare eller handlare. Men det kan mycket väl vara just me :) Vad tror du? Om företagsskatten avskaffas? Snabb

Euro Bonds & quest; Ja eller nej & quest;

debatten har blossat upp igen. Vad tror du? Om euroobligationer kommer? Så jag tror att euroobligationer utgör bara fel svar på skuld av de södra medlemsländerna. Då landet kommer verkligen bara uppmanas att låna till förmånligare villkor på bekostna

Grekland Euro raus Ja & sol; Nej & quest;

Aktuellt ämne, vad tycker du? Måste / borde Grekland / kommer att falla ut ur euron? När kommer det att ske exakt? (T.ex. vid påsk?) Vad blir konsekvenserna? Hur kan vi tjäna pengar på det? Som har idéer om detta ämne, men vänligen inget skräp. Hela

Ekonomi som utrotning och komma; Gör arbetsgivare säga nej & quest;

Hej alla! Min arbetsgivare betalar Economics (ingen AVWL!), Driftsavtal, kollektivavtal inte. Nu skulle jag vilja använda VWL att Tilung min konstruktion lån. Sondertilung är möjligt och banken gav henne OK. Min arbetsgivare berättar nu mig "Vi gör i