B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-06-16

du måste med PayPal & comma; om du ändrar kontot detta igen kontrollera & quest;

Advertisement

Med PayPal, jag var tvungen att kontrollera mitt konto som jag har angett som en referens konto. Vilket påminner mig mycket låg summa pengar har betalats in på kontot och jag måste ange det belopp med vilket den har handlat i. Hur är det, när jag vill ändra min referens konto med PayPal? Måste jag göra hela proceduren igen, eller är förändringen lättare?

answers

Efter att ha ändrat det nya kontot är inte bekräftad! Så du gör proceduren gå igenom igen.

Hej!

du måste varje konto och varje kreditkort på Paypal finansiering alltså Paypal kan vara säker på att du finns och du inte något liknande "Manno Doe" kunder väljer dig.

Säkerheten för andra användare och i slutändan tjänar verkligen ditt eget. När allt kommer omkring måste verkligen någon med dig handel, finansiera sitt konto med Paypal.

Related questions

paypal & comma; giropay & quest;

Hej! Jag går köpte något på ebay och ville tid att betala med PayPal. En paypla konto jag hade inte och sedan fick helt föraning pågår vid systemen för betalning mellan 3 typer PayPal vald GiroPay (lät mest logiska) och jag sedan sätta upp ett konto

En förändring Social Security Number & comma; om jag ändrar min sjukförsäkring & quest;

Jag vill ändra min sjukförsäkring. Måste jag då, efter en lyckad utbyte, mitt personnummer och applicera att underkasta sig min arbetsgivare? Jag får ett nytt nummer om jag ändrar försäkringsbolaget eller vad ska jag göra, att rätt sjukförsäkring för

Hur mycket pengar sträcker paypal innan & comma; Om du inte har några tillgångar där & quest;

Om PayPal-konto är tomt och men du initierar en paypal betalning upp till vilket belopp inte PayPal-således framåt och sedan tillbaka pengarna från den överenskomna kontot söker eller kan bara betala paypal men pengar är PayPal till kontot i? Jag har

Så här registrerar PayPal & comma; har aldrig fått att varor och strävan;

Om du köper något på eBay, betalas via PayPal och tar emot varan sedan, är en på något sätt skyddas av PayPal. Hur rapporterar jag det till PayPal att varorna kom aldrig, så jag får mina pengar tillbaka? Snabbare och billigare rådet att din juridiska

Jag var shopping i Beate Uhse & comma; betala med paypal fungerade inte och komma; vad ska jag göra & quest;

huhu har handlat för Jul på beate igår. Du kan sedan betala direkt utan Regestrierung via PayPal och leverans. Adressen överförs. Gårdagens gjort något för att betalning och paypal visar också ingen avvikelse från. Kommer inte beställa två gånger hel

Kan man använda PayPal & comma; om köparen inte paypal har & quest;

Om både hans PayPal-konto eller är det tillräckligt om säljaren har paypal, paypal meddela köparen då banken med u. Vem kör nästa, så jag behöver inte meddela mina data? Endast avsändare av betalningen behöver När ett PayPal-konto. Han kan sedan skic

Hur kan jag göra mitt PayPal-konto så justera & comma; att mottagaren bara min e-postadress ser & quest;

hi, Hur kan jag justera mitt PayPal-konto så att mottagaren bara ser e-postadress, men inte mitt namn? Eller är det inte möjligt? som går Jag tror inte det. Åtminstone jag har aldrig sett sig själv som jag fick från någon pengar utan det fanns en adr

Måste jag betala avgifter PayPal & comma; om och period; & period; & period; & quest;

Måste jag betala med PayPal avgifter om jag köpt på E-bay något, då de varor som åter har inom 2 veckor och fick återbetalas pengarna? Med Pay Pal, i den mån ic vet falla avgifter betalningskvitton, ersättning för kostnader i mitt fall ett kvitto? Oc

Om Paypal & comma; kommer mitt konto kommer att ses över och quest;

Hej gemenskap, Jag kommer på fredag ​​att skapa ett Paypal-konto och jag har en fråga. Låt oss säga att jag skapar på fredag ​​eller lördag ett konto. Jag måste också kontrollera lika inför mig. Efter kontroll, jag vill skicka pengar (så ca 300 €). K

Finns det alternativ till Paypal & comma; har lägsta möjliga skatter och också väl lämpad för Östeuropa & quest;

(Mål: person till person pengar transaktion) Om din fråga förvirrar mig hänvisningen till skatten. Överföring av pengar lockar inte skatt. De betalningsmetoder kostar lite avgift. Dessutom skulle det vara bra om ni kunde klargöra din Frag. När det gä