B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Skatt skattedeklarationer Legal inkomstskatt inkomstskattelagen skattebyrån självdeklaration barn mini jobb skatterätt juridik & plus; Självdeklaration 2013-04-05

Du måste ange ett Minijob av barn i självdeklarationer

Advertisement

Hej!
Min fråga är om jag måste ge i inkomstskatt tillbaka Minijob mina barn. Både studier och urvalet Få ut enligt de deklarationsstöd människor som står inför svårigheter. Ta emot både längre barnbidrag. Jag har en inkomst skattsedel utan undanhållit skatt respektive.
När jag bär förtjänsten en, skulle jag få bara hälften av återbetalning av skattebyrån.
Mfg

answers

Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

Till stöd behövande är väl medvetna om inkomsten av barnen i anläggningen underhåll (se i nedre vänstra hörnet) trädde. Här finns också det totala värdet av tillgångarna i barnen in. (T.ex. sparkonton, fasta insättningar, priser) för att bara nämna några exempel. Ty så kontrolleras huruvida bibehålls personen är verkligen bedürfigt.

Oroa dig inte Jadwiga, deltidsjobb inkomst, dina barn är inte i din självdeklaration, om alls, då barnet måste bestämma vilka inkomster i sin självdeklaration (som, om de bär endast ringa omfattning, bör tillämpas här, ingen skatt).

Varför vill du förklara inkomsten för andra människor i din inkomstskatt, jag förstår inte. Kommer inte min lika även med staten och beskattas?

Och nej, behöver en mini-jobb inte ange i din inkomstdeklaration dina barn.

Related questions

Relaterade kostnader i Minijob till barn och exkl; HJÄLP & exkl;

Käre communty, Jag har en oro för att mycket upptagen för dig själv. Från september kommer jag fånga min ABI på andra chans och sedan få 559 euro föräldrar oberoende studielån. Dessutom har jag fortfarande få barnbidrag, eftersom jag är bland 25 Så n

Ytterligare bidrag - social kompensation - måste jag min makes arbetsgivare redovisa min ränteintäkter & quest;

Hur är det sociala ersättning för extra bidrag? Har jag arbetsgivare min man nu avslöja min ränteintäkter så att han kan förvänta sig rätt? Detta är sedan men en jätte byråkrati leder till, eller hur? Arbetsgivaren beaktas när social ersättning endas

Bin Hemmafru & comma; 2 barn under 10 & comma; starta Minijob & comma; Pension Avmarkera eller inte & quest; Rådet & quest;

Jag är en hemmafru, 40 år, har 2 barn under 10 år, med början i oktober en mini jobb, en 450-euro jobb. Chefen berättade att det var en ny förordning som nu hade ingen med pension, men jag kunde det. Därför jag söka råd här. Jag har arbetat 10 år inn

Skatte Klass 1 & quest; 2 vuxna barn och komma; en gravt handikappade och komma; den andra Minijob

Vår situation är för närvarande inte mycket trevligt. Jag berufstatig och få för min gravt handikappad vuxen son barnbidrag. Genom olika svåra omständigheter, hade min äldre vuxen son att avbryta träningen, men fortfarande bor hemma och tjänade mycke

Utbildning & plus; Minijob & lika; Dessutom, barn & quest; & plus; från augusti Skola & sol; BAföG & quest;

Hej! Jag är 22 år gammal, jag gör en utbildning och är i 3: e året. Jag får för närvarande bara 325,25 EUR utbildningsbidrag som jag är med en läroanstalt under kontrakt. I mars kommer fortfarande till en ökning (sedan 4 år), men det är inte mer än 3

om ett barn gör utbildning och mindre än 400 € intjänade & komma; sedan tillämpa Minijob bestämmelser & quest;

hur den beter sig när en praktikant samma lilla förtjänade en sådan MiniJobber. sedan tillämpas på arbetsgivaren u. arbetstagaren med hänsyn till de skyldigheter och bestämmelserna i en mini-jobbers. Då avdragen skulle också vara mindre. Finns det et

Minijob till 400 Euro bas existerar och period; Dessutom för ca & period; 350 Euro Nanny & quest; & quest; & quest;

Hej! Jag har en fråga om ovanstående ämne. Jag har en 400 Euro Minijob och är om min make Obligatorisk försäkring. Jag har nu fått ett erbjudande om att ta hand om ett barn till en vän. Där skulle jag dock även i månaden tjänar som 350 euro extra! Tj

FSJ & plus; Minijob & plus; barnbidrag skatt ska betalas och strävan;

En vacker bra kväll Jag önskar Finanzfrage.net community! Jag är lite förvirrad eftersom jag fick överallt rådet, men ett viktigt kriterium ofta glömde att min fråga .... Jag gör för närvarande en FSJ, förutom att arbeta Jag 1x en vecka som en assist

Mor och barn

Om stöd från arbetsgivaren beräknas föräldrapenningen på en marginell sysselsättning och arbetslöshetsersättning endast av mini arbete eller från mini-jobb och ALG I? Försäkringsbolaget har redan beräknat moderskapspenning enligt ALG I. Beräkna AG mi

Self Employed & comma, arbetar hårt och Minijob -> & semi; förbjudet & quest, hur skatter och strävan, hur försäkrar & quest;

Hej! Jag arbetar i ett universitetssjukhus (faktiskt noch100% (38h / vecka) skulle då dock minskas till 75%) och har till egenföretagare som dagbarnvårdare även nyligen. Nu vill jag att minska som sagt och fortfarande acceptera en 400 € jobb. Är det