B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

pensionsavgifter återbetalning Självständighet främmande återbetalning & plus; oberoende 2012-04-22

Du kan ta ut sina pensionsavgifter och komma; om man tar utomlands selbsständig & quest;

Advertisement

Bor en tid i Schweiz, och är inte längre redovisas i Tyskland och jag har ingen bostad där längre. Nu har jag gjort själv selbsständig här. Det väcker frågan om jag kan låta mig betala mina pensionsavgifter från Tyskland, eftersom jag inte längre återvända till Tyskland.

answers

Du kan läsa här

http: //www.deutsche-rentenversicherung.de/Allgemein/de/Navigation/2_Rente_Reha/0 ...

Related questions

Kan jag ta ut sina pensionsavgifter & quest;

Jag bor sedan 2004 i Tyskland, har sedan 2002 en tysk verheiratet.Muss familjeskäl till Paraguay tillbaka och kommer inte att återinträda Kan jag få min lön betalas sedan 2005 bidrag? Hej Fermin, jag kan inte ge exakta svar du, tyvärr; Jag vet bara a

Om änkepension och sin egen pension i Berrechnung KV-summor för begagnade & quest;

En långvariga bekanta har nyligen blivit änka. Det är i det lagstadgade sjukförsäkrings och betala för sina egna pensionsavgifter. bidragen sjukförsäkring ökade med änkepension? Hej! Det är då alla tre inkomster (ålderspension, efterlevandepension oc

När jag tittar upp från den nya točke 400 euro jobb pensionsavgift & comma; vilket gör på min pension från & quest;

Vill du ha något annat att fråga om jag av den nya 400-euro jobb (som jag snart -Nästa till mitt jobb med 420 euro) börjar nu på točke pensionsavgiften (som rekommenderades för mig) - vad skulle det göra i min pension? Kan någon förvänta sig? Om du t

Hartz IV mottagare utan pensionsavgifter - är utgifter för kommunerna för grundtrygghet Rise & quest;

Har hört att det inte finns några fler pensionsavgifter som betalas för Hartz IV mottagare, som måste betala Kommunden med mer pengar till grundtrygghet? Jag tycker att det är mycket allvarligt om inga pensionsavgifter som betalas till personer som h

Gift umgehen- när man ger sin hustru första cash & comma; När kan de passerar & quest;

En fråga för gåvan: När en mor över 550 000 euro har kontanter, och hennes son som ger på en gång, det är butiken tekniskt ofördelaktigt. Om hon ger bara 400 000 och efter 10 år ny. Men skulle de ge lika 400 000 euro u. Ge sin man resten, och detta g

betalas ut i pensionsavgifter på bröllopet 1965- nu inga anspråk mer & quest;

Min flickvän gifte mycket unga, och ta ut sina betalda pensions på bröllopet. Hon beklagade mycket stilla. Nu frågorna är det verkligen att förvänta sig något mer utbetalning? Det fungerade inte längre har sedan på grund av barnen. Du skrev att din v

Hur bör investerare sina aktier till salu på stängning av öppna fastigheter & quest;

Det finns nya fall av nedläggningar fastighetsfond. berörda investerarna måste nu sälja sina aktier. Hur ska vi bäst göra det? Redo eller vänta? Om aktiemarknaden eller helt enkelt tillbaka? Vilka är dina tips? Tack! Om samtidigt många fondinnehavare

Vad är barnbidrag för det första barnet i sin egen & comma; om partnern har redan två barn & quest;

En vän till mig snart väntar barn med sin partner. Men nu är det så att partnern har redan två barn från ett tidigare förhållande. Vad skulle nu vara barnbidraget för det tredje barnet? Ta emot de två 164 Euro för barnet eller 170 euro, eftersom det

Anställda kan sälja sina aktier ibland inte omedelbart och tid; Varför inte & quest;

Jag läste IPO i samband med Facebooks, att den personal som fick aktierna, de var inte tillåtet att sälja det omedelbart och nu tidsfristen skulle löpa ut. Om allt säljer nu riskerar vi en ytterligare prisfall. Varför måste hålla aktierna under en vi

Köpare av sin egen pension och änkepension - har € 400 jobb redovisas & quest;

Min syster avser änkepension och en privat pension. Hon har nu accepterat en 400-euro jobb. Har nedhuggning av pensionerna? Pensionärer som tar ett jobb ska veta: I princip bara pensionärer kan över 65 år för att tjäna obegränsat - lika mycket som de