B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-11-10

Driftslån - betala vad och vilken ränta & quest;

Advertisement

För mig själv behöver jag en rörelsekapital lån. Mina föräldrar gå i god för. Vilken ränta som är möjligt? Vad måste jag vara uppmärksam på avslutningen?

answers

För rörelsekapitalet lån, det beror på kreditvärdigheten hos dig och dina föräldrar. som kan gå från 6% upp. Till 8% tror jag är realistiskt.

Ju bättre din affärsplan och de tidigare Ingen siffror, desto bättre kredit.

Related questions

Varför betala en viss negativ ränta & quest;

Kära experter, bara i den sydtyska Läs den här artikeln: http: //www.sueddeutsche.de/wirtschaft/verunsicherte-anleger-daenemark-leiht-sich ... Det sägs att Danmark nu kan fråga först negativ ränta vid utfärdandet av pengar Mart papper. Vad jag emot i

Vilken ränta premie ska beräkna Building för andra omgången av finansiering & quest;

Konstruktionen intresse just nu är kända för att vara mycket låg. Därför vänner oss har nu tagit idén att eventuellt bygga. En av deras oro är att intresset i slutet av inteckning sikt kan stiga igen och projektet kan bli dyrt. Därför: Vilken ränta p

Vilken ränta är sannolikt eftersom underliggande & quest;

Barn A. har 2 år sedan betalas 30.000 € en preliminär arvinge. Nu barn att få ännu 30.000. Om barn som bara fick 30.000 inte skulle vara rättvist, eftersom trots allt, har ett barn till A. såldes för 2 år gynnas Vorerbschaftauszahlung. Så barn B. bör

Vilken ränta kan vara i ganska dålig kreditvärdighet för en förväntad avbetalning lån & quest;

En ränta under 5% kommer du knappast få dåliga krediter. Med dålig kredit, menar jag en årslön på 30 000 euro och två kortfristiga lån om totalt 20 000 euro. Med vilken ränta måste jag göra vänner under dessa omständigheter? Jag tänker på en ränta på

Vilken ränta bör fast insättning åtminstone föra & quest;

Vilken ränta bör ge en bank för en viss tid åtminstone, så att systemet verkligen värt? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Således är värt räntan måste vara högre än inflatio

Rörlig ränta på sparkonto och period; Vilken skattesats som gäller för ränte & quest;

Jag har ett sparkonto på min bank. Räntan är rörlig, är på konto öppnande. För en månad sedan fick jag ett meddelande om att räntan kommer att sänkas med 075%. Vilken ränta får jag nu för året? Dagslåneräntan kan ställas in oberoende av banken från t

Med vilken ränta kan du förutom den överavkastning i livförsäkring förväntar & quest;

Med vilken ränta kan du förutom den överavkastning i livförsäkring förvänta sig? Är det sant att denna ränta är fast, till skillnad från den överavkastning? Den garanterade räntan är för närvarande 2,25% och förväntas fortsätta att sjunka, om inte rä

Vilken ränta på ett lån terminal kan antas & quest;

Med vilken ränta kan du nu räkna med en framåt lån, eller i vilken takt ska nås? Eftersom ingen vet din lånebeloppet, fastighetsvärdet, din kredit, önskad kredit utgången, återbetalningstakt och önskad räntebindningstid, kan dessa frågor inte besvara

Hur mycket ska betalas till en Riester sparplan & quest;

Varje leverantör ger mig ett annat värde. Jag vet inte vem jag tror. Varför? Leverantör förtjänar så mycket mer som du sätter in, och återförsäljaren. Detta är förmodligen inte ditt intresse. Men först, bidraget ökar endast på max. € 154 per borgenär

Finns det i återbetalning av depositionen en förutbestämd ränta & quest;

Jag flyttade i slutet av oktober och är nu fortfarande på min insättning. Min lägenhet jag lämnade arg, snyggt och läka, så jag är inte orolig för deposition. Den enda frågan är, får jag ränta på min insättning? trots allt, det antal år var min hyres