B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

leasing hyresvärd driftskostnader driftskostnadsredovisning driftskostnader och plus; lease 2013-02-19

Driftskostnader Settling & comma; inte i hyresavtalet är & quest;

Advertisement

Nu när jag har ledig tid några dagar, jag har tittat på min hyra och min sista räkning exakt. Det märkte att min hyresvärd har fast förnyade driftskostnader tid som inte finns i hyreskontraktet. Jag vet att det finns vissa användare här som känner till något. Vem kan ge mig ett svar?

answers

Snabbare och billigare att rådet arrende. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

I många äldre hyreskontrakt några driftskostnads ​​element listas. Detta beror delvis på att det tidigare ofta bara paket samlades, och ingen beräkning av merkostnader har skapats. Samtidigt nästan alla hyresvärdar har börjat ladda drifts- och uppvärmning med hyresgästerna. I vissa leasingformer uppkommer för lägenheten avgifter för att markera, eller de kostnader som inte bör avvecklas korsas. Nu är det beror på hur avtalet är Text. Om respektive lagstiftning bez. refererade låga kostnader, de behöver inte nödvändigtvis namnges individuellt i kontraktet. Men detta är en fråga som en domstol handla igen. Hyresgästen kan "anklagas" kan underförstådda beteende. Nämligen, när den har godtagit de fakturerade kostnadsposter under flera år, oavsett vad som avtalats i hyresavtalet. Då blir det svårt att redovisningen i enlighet med vad som ursprungligen avtalats i hyresavtalet att anpassa sig. Försök som leasing bez. låg kostnad formuleras. Ägaren kan naturligtvis bara ut kostnader som faktiskt uppkommer och kan tilldelas.

Visst får du ett mönster avveckling av driftskostnaderna i slutet av hyresavtalet - Om det dessa objekt listas, då de verkligen noteras i hyresavtalet någonstans. I princip skulle man redan har haft för att tilltala den första gången. När du har dessa poster under flera år underförstått erkänt dessa objekt är det nu klart svårt att vägra.
Beroende på vilka kostnader är inblandade, kan du verkligen ägare förhandla, men om du lyckas i efterhand, tror jag inte.

Arrangören kan ringa fasta BK uttryckligen eller underförstått. Den senare eg., Med hänvisning till den rättsliga grunden.

Problemet för dig är den repetitiva fakturering inte överens BK för då skapar en erkännande av kostnaden genom flerårig praktik. För mer information hittar du här: http://www.mietrechtslexikon.de/a1lexikon2/b1/beko_umlage.htm

Men trots detta tyst erkännande av att utvärderingskraven måste uppfyllas, t.ex.. B. Dokumentation, effektivitet, riktig fördelning formel.

Driftskostnaderna behöver inte stå i detalj i kontraktet. För detta är verkligen lagar. Och det kan att ogiltigförklara förändring utan hyresavtalet.

Du bör därför redan säga konkret vad du anser vara obefogad. Eller så kan du kontrollera fakturering från Hyresgästföreningen.

Related questions

Jul kontroll Settle & comma; Om ingen faktura mitschenkt & quest;

Om jag ger min bror en julklapp som han kan använda professionellt, han kan då avdragsgilla? Jag fick veta det skulle kunna göras. Men hur kan han bevisa kostnaden, om han får ingen hänsyn till mig? Jag tycker att på en jul som inte är särskilt bra .

Vem ska Undervisning och LPAR, andra graden och rpar; framtida settle & comma; Student själv eller föräldrar & quest;

Kära gemenskapen, Mitt namn är Florian och jag är 28 år gammal. Jag börjar i några veckor för att studera mig varje månad. 460, - kommer att kosta € undervisning. Kostnader för WG, Semsterticket, litteratur osv .. Eftersom jag har tidigare gjort en u

Jag vill resa med ingen skola Settling & comma; anger jag för Skatteverket & quest;

Jag har en extra faktura och resekostnader som några euro jag inte vill skolan. Kan jag använda detta med min skatter km? Det finns, för. Exempel, möten med andra skolor eller besök andra nya skolor, som vi bygger bara stor. Vilka bevis måste jag när

Kan uppgå kontroll Settle & comma; när Major ekonomiskt stöd & quest;

Om du sponsrade en känd månadsvis i nöd, kan du göra det då något skattelättnader anspråk. Den irrecord måste ge sedan ange som inkomst, eller hur? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.exper

Bil köper skatte Settle & comma; Om du är deltidsegenföretagare & quest;

God dag. Är det möjligt att sälja en bil köp från kontroll när du är deltidsegenföretagare? Det handlar om en verksamhet där du inte ens behöver bilen nödvändigtvis för affärsresor eller leveranser. Och nästa yrkesverksamhet faller också under småför

Kan Maklercourtage från skatt Settle & comma; när du flyttar yrkes & quest;

Någon som vet om man kan lösa provision från skatt, om flytten är arbetsrelaterad? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Oavsett om du flyttar på grund av jobbet på egen hand el

Arbeta från en snickare från skatt Settle & comma; men ännu inte officiellt hyresavtalet gäller & quest;

Hej. Jag föredrar att snart och har nycklarna till den nya lägenheten. men leasing körs börjar officiellt den 1 januari. Jag hade nu i den nya lägenheten en snickare eftersom det kommer att göra mig ett köksbord. Kostnaden för det arbete jag var tvun

Måste alla driftskostnader och komma; betala hyresgästen måste i hyresavtalet är & quest;

I min Nebenkostenabrechnung är föremål som inte finns i hyreskontraktet som bikostnader. Kan hyresvärden runt andra objekt till hyresgäster som inte nämns i hyresavtalet? Snabbare och billigare att rådet arrende. Kompetent, av certifierade advokater.

Vem står helst i hyresavtalet & comma; en ensam eller makar & quest;

Ägaren bryr sig inte, men vad är egentligen bättre, ensam i hyresavtalet eller som ett gift par? Snabbare och billigare att rådet arrende. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de En idealiskt finns det inte faktiskt. Båda ha

Hyresavtalet ogiltig & comma; moderns värdinnan & comma; vad skall jag göra & quest;

Hej, jag har levt i nästan ett år i separat lägenhet med mina föräldrar och betala där även min hyra. Min far skapade när du flyttar ett hyresavtal som undertecknades av honom. Som en hyresvärd, var han klädd en och min mor. Min mor var också ägare a