B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-09-13

dra pengar tillbaka

Advertisement

Hej!

Jag råkar felaktig överföring mall som används och Alice min hyra Överfört (450 €) Jag var där förra veckan kallade berättade du får detta tillbaka men fram till idag har det inte kommit. Kan jag gå till banken och pengarna tillbaka Få?

answers

Självklart har du på grund av fel direkt till din pengar, men kan naturligtvis vara ett par dagar.

I värsta fall drar de vad från kostnaden.

Alice var förmodligen redan ne part i redovisning med dina pengar :)

Allvarligt: ​​nej. återbetalnings. men det kan bara ta. när man betänker att en banköverföring i D3 kan sista bankdagen, då måste söka alice mängden och kontrollera (ja du kan alla säga) på redovisning och sedan tillbaka överföring tillbaka 3 kan sista bankdagen, för att sedan de pengar som redan på väg att bli, men fortfarande nciht synlig på KTO, även under förutsättning att du har betalat den sista mo.

Jag är säker på att pengarna kommer (du är en dålig utom alice kund och din betalning är moraliskt dåligt :)).

Om banken Du kommer att ha en överföring kan inte hantera tillbaka - eftersom du måste vänta på Alice.

Related questions

Hur får jag mina pengar tillbaka & quest;

Jag gjorde slut med min flickvän, som också hade utfärdat konto myndighet. I gengäld för detta gav de mig tömt mitt konto ännu snabbt samtidigt täckte MRP löst runt 1500 euro. Jag är villig att bära den ekonomiska förlust i viss utsträckning. Nämlige

Garantifond Union Investment med garanterad pengar tillbaka efter och komma; vad är haken & quest;

Jag har läst om garantifonder, som är ungefär Volksbank till 3,12. kan dra, som kostar 100 euro, men du får dina pengar tillbaka garanteras. Så var är haken, eller hur stor chans att göra riktigt bra inkomst med det? riktigt bra utbyte Chansen är min

quest pengar tillbaka med ut mat &;

Kan du återta dina pengar om du köper i en stormarknad förflutit varor utan att märka det här förut? Ja du kan, förstås. Handeln måste varorna sedan dra sig tillbaka på grund av dåliga varor inte kan säljas. Detta gäller även om varorna som skrivs är

Privat 30 € T till bolaget tilldelats & comma; som nu har ansökt om konkurs & comma; som pengar tillbaka & quest;

Vi har en vän lånade oktober 2013 30T € för sin verksamhet. Pengarna ska betalas tillbaka efter 12 månader. Nu vännen måste ansöka om konkurs. En likvidator har använts. En metod är ännu inte öppen för vår kunskap. Hur får vi våra pengar tillbaka? In

Internet Store - hur får jag mina pengar tillbaka och komma; som är den rättsliga och strävan;

Jag beställde en rostfri skorsten på Internet. Den levererades i tid, kvaliteten är också bra. Tyvärr fel innehavare levererades - jag fortfarande hade men processen, annars skulle ha med montören tid (och pengar från henne) inte är monterad. Jag sat

Pengar tillbaka med försenings av Transfer & quest;

Häromdagen hade jag ett möte med min gynekolog, men min överföring hade glömt. Så jag plikttroget min 10 € praktiken avgift som betalas i tron ​​att jag får mina pengar tillbaka om jag nachreiche överföringen omedelbart. Men det var inte fallet. Varf

pengar tillbaka för länge, vänta en reservdel & quest;

när man köper en plats spelar musik högtalarna bruten, nu var vi redan den andra vertöstet gånger, reservdel är ännu inte jag eingetroffen.kann företaget en tidsfrist och sedan de gegebenebfals återta pengar? Det gäller den tyska garanti lagen. När d

Om terminsavgifter avskaffas & comma; sedan får med laddnings studenter sina pengar tillbaka & quest;

Om studieavgifter verkligen avskaffas från höstterminen 2011/2012 i NRW, sedan komma till elever som har betalat studieavgifter för sina pengar tillbaka. eller en balans? Slutligen är det inte rättvist att studenten kommer att straffas i form av "Emp

Gör det nu jag få mina pengar tillbaka & quest;

Hej. Tyvärr är min engelska inte så bra. Vad jag förstår är att produkten är för närvarande inte tillgänglig, tror jag. Betyder det nu jag få mina pengar tillbaka? Åh, vad som hände: Har en dyr och snabb SDHC-kort på Amazon tillbaka eftersom det är d

Faktura betalas & comma; men bilreparationer i ordning - pengar tillbaka & quest;

God dag. Jag var på torsdag med min bil i garaget eftersom mig roliga ljud märks. Jag kan utföra reparationen och beglichen.Gestern räkningen omedelbart och idag har jag sedan märkte att ljudet inte kommer bort. Därför var jag åter på verkstaden, men

0
Views
0
Ccomments