B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-03-23

Dotter höst en praktikplats på Teater Skola & comma; hur fungerar det med social & quest;

Advertisement

Min äldsta dotter börjar från 09/09 en 1-års praktik på en privat teaterskola, hur går det då gå till deras sociala trygghet?

answers

Det finns också ett frivilligt socialt året inom kultursektorn (dvs. FSJ Kultur), sedan de unga är försäkrade av bäraren i det sociala, få en ersättning på 280 euro per månad, Anpruch till barnbidrag fortsätter som fritid och utbildning anspråk här jag har inte hittat en länk till den: http://www.lkjbw.de/fsjkultur/index.html

Related questions

Dotter är 20 år sedan drog ut & comma, det måste vid vräkning sign & quest;

Jag har avbrutit min lägenhet. Min dotter har undertecknat hyresavtal med 21 år sedan, men drog ut för 20 år sedan. Nu hyresvärden orsakar problem, eftersom det inte har tecknats med uppsägning. Alla brev från den tidigare ägaren riktades enbart på m

privata insolvensförfaranden är inställd & comma, hur fungerar det med undantaget & quest resterande skuld;

Personlig konkurs processen avbryts (§200Inso. Gehtdas som nu med Restschuldbefreiund ?? Resterande skuld förfarande med gott uppförande Fas Konsumenten insolvensförfarande utförs vanligen för att sedan få kvarvarande skulden. Men inte alltid får / b

Dotter 20J i college & comma; Praktik ersättning slutar & comma; Har de en sida jobb & quest; Gibts gränser & quest;

Dotter 20 år, går i teknisk skola, praktik ersättning löpte ut i december, kan det ha ett extrajobb (stärka finans) - det finns gränser, problem med barnbidrag? Tack. Barnbidraget är villkorad av barnets utbildning. En gräns på inkomst för deltidsarb

Jag föredrar min dotter till & period; Har min främmande man med Office & comma; vår dotter omregistrera & comma; och vi behöver hans namnteckning & quest;

Hej! Jag har separerat mig nyligen av min make. Vi har en dotter, 6 år gammal. Nu ska jag ta vår dotter iväg på. Han har också gett sitt samtycke till det, men bara verbalt. Kan jag omregistrera Office ensam eller måste komma min främmande man? Eller

Dotter avslutning 31 & period; 10 & period; 12 & comma; vill w & sol; Praktik utomlands & comma; få dem fördelar och strävan arbetslöshet;

Min dotter har en avslutning för 31.10.12 (hon har arbetat i flera år i tjänst), nu vill de att använda tiden för att slutföra en praktikplats utomlands (6 veckor på ett barnhem). Du får dem i tid arbetslöshetsersättning från arbetsförmedlingen? Den

Dotter inom skolutbildningen och komma; närvarande Intern & comma; får 300 € - Problem Health & quest;

Min dotter gör klass en skolutbildning, och är för närvarande i praktiken, får hon 300 euro i månaden - så finns det ett problem med sjukförsäkring? För närvarande är hon fortfarande familj försäkring med oss. Dottern är en familje försäkrad med dig.

Dotter vill ha en läsåret utomlands gör & comma; det någonstans ekonomiskt stöd & quest;

Min dotter har satt sig i sinnet att bli ett läsår i Australien. Jag vet inte hur man skall finansiera det. Är det för att ansöka om ekonomiskt stöd för möjligheten någonstans? Jag vill inte förneka henne denna chans verkligen. Min dotter är för närv

Dotter skuld & comma; där de kommer att hjälpa & quest;

Hej, min 23-åriga dotter erkände för oss förra veckan att de är i början av 2009 inte omfattas av sjukförsäkringen. Vi sa alltid att hon var försäkrad. . De Privatvers (när hon tidigare försäkrad av min make) måste återupptas, men kräver betalning av

Student studielån och komma; helåret heltid Skola & comma; ingen inkomst och komma; Självdeklaration möjligt & quest;

Hej! Så följande fakta: Jag är på en frivillig utbildning 2 år sedan september 2008. Under det senaste året hade jag ingen inkomst förutom studielån studielån. Väl tyvärr min far gick bort i augusti. Jag fick en summa betalas ut xyz (ingen Erbsumme)

Dotter med Downs syndrom får grundläggande säkerhet & comma; hon är innehavare av ett motorfordon

Min dotter (nästan 20) blir 2 år Grundsicherung.Sie arbetar i en verkstad f. Funktionshindrade personer i yrkesområde 75 mottar € "innehåll" .Dina förmögenhet om 2000 € .Nu har en ny begäran göras på Grusi. Följande problem :. Bilen är på min ha