B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-10-12

Domstol datum i Österrike

Advertisement

Hallo.Ich har nu på torsdag, 23/8/12 ett möte vid hovet i Österreich.Ich och min ex-pojkvän Jetz tigrar stämdes av vår tidigare hyresvärdinna eftersom Mietschulden.Nun jag kan men från ekonomiskt. Skäl till att inte åka dit, jag arbeitslos.Mein Ex kan jag netto holen.Ich fick domstolen redan jag att skriva på nätet för dessa skäl kommer kann.Aber det kom att förvänta sig när jag verkar inga netto Reaktion.Was?

answers

Så nu vet vi att lägenheten är belägen i Österrike. Då är behörig också mycket bra. Den lokala domstolen är behörig.

Dessutom vet vi nu att ditt ex går till domstol datum. Om då en tredskodom måste antas alls, ska du inte fråga mig. Detta måste uppstå från civilprocess Österrike, där jag inte vet mycket om.

I grund och botten, skulle det kanske vara möjligt att ditt ex du representerar. Med tanke på vad som sagts gäller ZPO.

I vilket fall som helst, när det gäller de landlord'd betalnings följa vän eftersom österrikarna är trevligt men netto doof.

Jag undrar varför du måste gå så långt. Behörighet privat som svarande oftast regionala tingsrätten, det vill säga i den stad där svaranden har rapporterats. Kanske du inte offentliggöra information här. De sökande från Österrike skulle i detta fall, därför kommit till tingsrätten i din stad och inte vice versa.

Related questions

Domstol datum - du måste ta semester & quest;

Jag är vittne till ett bråk och har nu belastat domstol datum. Måste jag nu ta mig en dag eller måste få min chef gott det? Snabbare och billigare rådet att din juridiska fråga. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Du kan

Körning ersättning av kostnader för Hartz IV mottagare till domstol datum

Bin på grund av skilsmässa Rügen nachBernau b. Miljarder. dras. Nu har jag en domstol datum i Stralsund. Men Kan An - tur och retur (ca 80.- €) inte har råd med. Finns det ett sätt att ersättning? Citat från: http://www.hartziv.org/sonderbedarf-darle

Jag kan inte uppfatta en domstol datum

Vad händer om jag inte kan uppfatta en domstol datum (vittnesmål)? Jag är den dag inte är hemma, och för mig utnämningen kommer förmodligen knappast flyttas? Kan jag har datum visa sig lätt, eller jag måste signera någonstans? Snabbare och billigare

missade domstol datum vittne

Hej Jag är en grad bit till förtvivlan och att jag hade före 2 dagar en domstol datum vittne och tankeväckande Så lördag märkte att redan var, det är dumt att lördag ingen Åtkomst vad kan jag göra nu? Skicka ne ursäkt via e-post eller vad? ve egentli

Betald hyresskulder och kommatecken, Wonung också själv fortfarande fördömde domstol datum

Hej. Jag hoppas att ni kan hjälpa mig vllt. Hade förra året hyresskulder och få den ogillas utan att få med alla beslag. En domstol schema jag missade. Men har betalat min hyra efterskott, och har början av februari avslutade min lägenhet. Nu har jag

Kan du för en domstol datum speciell lämna få & quest;

Kan du för en domstol datum, där en är skyldig att vara närvarande, få särskild ledighet? Eller då måste man använda en vanlig semester för? En normal semester. Du får timmar ersätts (med bevis) Ja (vittne pengar). Om du är dock den viktigaste person

Måste svar arbetare offra en dag ledighet för domstol datum & quest;

En arbetare måste genomföra i nästa vecka en domstolsförhandling som svarande. Endast tingsrätten är ganska långt bort från sin bostad. Det har emellertid arrangerade sin personliga utseende. Arbetaren måste därför redan anländer med tåg dagen innan

Måste för en domstol datum semester arbete tar & quest;

En kollega bevittnade i en kamp på disco och kallas som vittne i domstol. Datumet infaller i sin semester. Men jag tror, ​​att höra igen att du kommer att undantas för en sådan utnämning av arbetsgivaren och kollega därför inte behövt offra en av sin

Måste arbetsgivaren någon ersätta för en domstol datum & quest;

Hej, kan någon berätta för mig hur det är när man har till domstol och arbetsgivaren inte vill släppa en. En god vän har lämnat skilsmässa och måste därför till domstolen, men arbetsgivaren inte vill släppa dem, och även hotade med avsked om de borts

Om man har betalat alla hyresskulder innan domstol datum & comma; evictionen då ineffektiva & quest;

Eller du måste betala inom en månad efter vräkning? Snabbare och billigare rådet att din juridiska fråga. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Om du i detta hyresvärd vräkta halsen har för första gången måste du betalas i