B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

obligationer aktier aktiemarknaden avkastning obligationer och plus; Aktiemarknaden direktavkastning 2012-02-05

Direktavkastning och obligationsräntan är lika till & komma; vilket är att föredra & quest;

Advertisement

Om en aktie gör en Divide tillbaka ungefär till höjden av avkastningen på obligationer i detta bolag, där man bör investera dan bäst? Vilka är fördelarna och nackdelarna om du har en placeringshorisont på cirka fem år.

answers

för "aktiva", risktolerans investerare, ser jag aktierna, för mer konservativa, "passiva" investerare snarare avkastning.

med stigande räntor och den förväntade inflations jag delar också eftersom bindningarna är starka förlorar hastighet (särskilt långvariga) och är monetära.

just nu - om någon snarare obligationer företrädesvis - jag bara obligationsfonder eller korta obligationer.

Med hänsyn till 5 år aktiekurser kan variera kraftigt. Så om du är bekymrad över säkerheten, är bindningen i detta fall förmodligen bättre. Förutom Du är bättre i händelse av konkurs av företaget med ett lån som skuldfordringsägare ställt än med en lager.
I det långa loppet finner jag intressanta bestånd eftersom de erbjuder också potential (förutom att det finns inte många Unternhemensanleihen drift i mer än 10 år).

Direktavkastningen för vissa bestånd är ännu mycket högre. Se EON, RWE och Total ... etc. De erbjuder över 5% avkastning, under vilken du hittar en avkastning över 5% endast i spekulativa obligationer. Jag skulle inte vill ange och lägga till båda. En sol watt obligation på 7% avkastning eller Nabaltec obligation på 6% avkastning och ändå så få småbolag lager, har fört ut obligationer. Även en total andel bör inte saknas i depån. Visst, är dock inte återlämnande av AG.

Related questions

Är prefabricerade hus nuförtiden lika hållbara som husen i solid konstruktion & quest; Njurfunktion & quest;

Som för närvarande upplever med prefabricerade hus? Är nu lika hållbart som stabilt byggda tegelhus? En vän till mig är gravid och de vill bygga ett prefabricerat hus, så att de kan röra sig innan födseln ännu. Jag är ganska skeptisk till värdet av b

Måste vara BAföG mottagare stöder specificera vilket fall som helst & quest;

Kan jag ange i min självdeklaration 2010 som jag har min flickvän finansiellt stöd? Det är inte officiellt rapporteras till mig, men bor mestadels i mitt hushåll, och naturligtvis jag betalar vad du så det dagliga livet behöver, eftersom deras inkoms

Trafikförsäkrings för motorcykeln - vilket täckning bör välja & quest;

Hello aktuarier! Jag behöver tid ett råd för trafikförsäkrings. Jag vill köpa mig en motorcykel och skulle vilja veta vad täckning jag ska välja. För bilar, jag har i åtanke att du bör göra 100 miljoner euro. Gäller för en motorcykel samma? Eller gör

Spelar det någon roll på Heritage & sol, obligatoriska delen & comma; vilket äktenskapliga föräldrar hade & quest;

gör det för mig - från ett barns perspektiv och en bror - en skillnad om våra föräldrar har kommit överens om vinst eller separation av egendom (successionen ska ske). Hur påverkar detta möjligen på den reserverade delen? levande föräldrar i rätts va

Rättslig krav eller lika åtgärder på bestritts av gäldenären fordringar & quest;

Jag har en skuld på 8.000 euro, men förnekade mig gäldenären. Jag påminde honom flera gånger. Men nyligen han håller med en omöjlig skrift det. Vad ska jag göra? Jag har redan meddelat att övergången till advokat. men ett domstolsbeslut jag kunde gäl

Vilket program rekommenderar ni & quest;

Kommer att växa mig ett program för skattedeklarationer. Vilket program rekommenderas? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de ELSTER är förmodligen den mest kända programmet för

reglera fordons ansvarsförsäkring som ett företag bekostnad - vilket är att göra & quest;

Hej alla, min fru är en tjänsteman och använder sin bil nästan 100% enbart för den lätta vägen av 30 km mellan hemmet och arbetsplatsen väg. Eftersom den högsta specialutgåvor redan utnyttjas av 1,900 euro genom avgifter till privata sjukförsäkringar

behovsorienterad energicertifikat contra förbrukning certifikat & comma; vilket är mer förnuftigt & quest;

är det sant att man måste välja mellan de två ovan nämnda energicertifikat, eller så kan du också ansöka om båda. Och vad kostar det? certifikatet konsumtion är inte alls lika meningsfullt, kommer det att skapas baserat på den genomsnittliga förbrukn

Värdet på fastigheten done & sol; Heritage: vilket värde anger skatten & quest;

I min familj är vi nu överväger vad man ska göra med en fastighet: en gåva till barnen eller arv, etc. Egenskapen var år sedan cirka 10 beräknas av en oberoende expert och hade ett värde av cirka 200 TEURO från. På marknaden inte är högre än 150 TEUR

Varför dyka lika delar i depån alltid sammanfattas i & quest;

Hej! Jag köpte bara 5000 aktier och några dagar senare igen 3000 aktier av samma företag. Men vid olika priser ... 5000 relativt billig, 3000 relativt dyra. Nu 8000 aktier visas i depån och köpeskillingen beräknades från 2 förvärv. Kan jag inte längr

0
Views
0
Ccomments