B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-05-07

Direkt försäkring på minijob 1988

Advertisement

Hej och god dag,

här Min fråga:

1988 har etablerat sig som bauingenieur själv min make.
på minjob basis jag arbetade. höll hemmafru och mamma ;-)
Så ingen utökad mini jobb. Jag var säker på i familjen försäkring.
Vi beslutade liten mängd för att skapa en livförsäkring.

och nu, efter utbetalningen av livförsäkringar under den senaste månaden är lika med en blygsam av teknikern sjukförsäkring jag skulle beställa baserad besparingar i sjukförsäkringsavgifter. som räddade inlägg ???
mini jobb är noncontributory.

och bara för att jag var anställd av min man, är det lika med en
Direkt försäkring !!! Det kan inte vara sant !!!! :-(

är uppsättningen ?? och du kan inte slå tillbaka ??

det är vettigt inför domstol att gå socialt ???

skulle uppskatta goda råd.

fördämningen häxa

answers

Den nu hänger från kontraktet som du har ingått. En direkt försäkring
leder till skyldigheten att betala avgifter i KK.
En privat icke-kapitalförsäkring. Jag har verkligen varit en
Livförsäkring betalas och var tvungen att betala ytterligare avgifter eller har inte skrivit.

Related questions

Kan du direkt försäkring att betala skatte fri vilja och LPAR, Minijob & rpar; & quest;

Jag är upptagen med inkomstskatt fäste 5 steuerplichtig inom den offentliga sektorn. Jag tjänar cirka 480 euro i månaden. Om jag nu ingå ett direkt försäkring över 35 euro, jag glider under € 450 märket (2013). Jag automatiskt belöna undantagna? Elle

Tjänstepensioner - uppskjuten ersättning - Direkt försäkring - Skillnader & quest; Rådet & quest;

Bin lekman, därför frågan: företaget pension jämfört med den lön eller direkt försäkring - vad är skillnaderna? Kan jag göra något som en 400-euro Jobberin? Vad tycker du råda mig? Kontrollera inte skillnaderna. Har barn i förskoleåldern, jag lagerfö

Direkt försäkring social trygghet & quest;

Om vinstbeloppet direkt försäkring i Tyskland, som endast delvis utförs som direkt försäkring enligt tjänstepensions lag (BetrAVG) och är nu löst för mer än 14 år, har också en tysk ingen längre är bosatt i Tyskland och har bott i Österrike sedan 199

FOT & rpar; Under vilka förutsättningar kan en direkt försäkring och LPAR; upplösa förtid & quest;

Moin moin, Följande fall: Jag är sedan augusti 2009 om min arbetsgivare försäkring (direkt försäkring som BAV). Under de första 5 år betalar jag genom lön tredjedel av bidrag och AG 2/3, då AG något. Hittills har jag ca 1800, - € betalas. Den uppnådd

Pensionsfond eller direkt försäkring - vad din halttet för AN för meningsfull & quest;

Hej herrar, vilka bildar och varför du tror att för en gehaltumwandelnden ON för mer meningsfull? Pensionsstiftelse eller direkt försäkringsbolag) båda gångerna som BOLZ)? Jag präferiere personligen direkt försäkring eftersom jag se i hanteringen så

Som försäkringsbeloppet varierar i direkt försäkring efter uppsägning arbetsgivaren & quest;

Jag har en fråga: I mitt sista företag av detta slott i mitt namn direkt försäkring för mig med ett belopp på 30.000 euro. Vid uppsägning av AG Jag lät denna försäkring fortsätter bidrag. Som faktiskt uppkommit försäkringsbeloppet justeras för nu, äv

Gynna arbetsgivaren bidrag till direkt försäkring & quest;

Jag hörde att du också kan ange för en anställd i ett företag pensionsplan direkt försäkring på sitt liv. Vem vet detta mer och vilka fördelar som jag hade i bidrag? Livet försäkringsskydd är undantagna från 2009 till 2592.00 euro från skatt och soci

Direkt försäkring och partiell pension

Bin född 1952 och skulle vilja gå in delpension in som januari 2014. Har 1995 direkt försäkring via min arbetsgivare slutsatsen att avgifterna betalas som uppskjuten ersättning i november livförsäkring kommer kapitalet betalas i november 2017:e Enlig

Två nya innehålls transformationer genom direkt försäkring efter §3 63 samtidigt & quest;

Jag har sedan uppkommit på grund av förvirring även din egen fråga. Om någon arbetar AV i åtanke för direkt försäkring löneväxlingen / Barlohnumwandlung, och en gång accept chefen spelar med och lämnar honom fria händer, kan han då 4% till 63 § 3 (fö

Direkt Försäkring & period, Vad regleras i ramavtalet mellan AG och försäkringsbolaget & quest;

Vad är reglerat där? Måste du hålla som arbetsgivare till ramavtalet, när annars blir en bättre affär? Hej! Det beror på den enskilda ramavtalet. Till exempel, bättre förutsättningar för alla använder direkt försäkring. Dessutom kan bättre förutsättn