B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-12-29

digital loggbok: Finanzamt erkänt & quest;

Advertisement

Det finns digitala loggböcker, som känns igen av skattemyndigheten? Eller finns det alltid en kvarstående risk för avståndstagande?

answers

hi,
Det är inte frågan om det är digital eller på annat sätt utan bara om det uppfyller de krav som skattemyndigheterna. Och då det beror på vilket system du använder, eller vad du ska köpa (din fråga låter som om du tänker på bara ett köp?)

Jag har en resa kontroll över McFahrtenbuch tillverkaren försäkrar att den är erkänd. Jag har bara varit kort och skulle lämna till skattemyndigheterna snart första gången något, men jag tror att allt ska passa.

Precis kommit i officiellt brev från FA (http://fahrtenbuch.jgm-software.com/fahrtenbuch/bmf_2002.pdf) Under III, en information om loggboken.

Den så kallade kvarstående risk, skulle jag lägga grunden för äldre och aktuella erfarenheter i cirka 50% !!

Related questions

Kan skattekontoret en digital loggbok avvisa & quest;

Ämnet vi nyligen diskuterat. Det är så här: Personen har en bil för arbete och använder den bara delvis privat. Loggbok utförs på ett klassiskt sätt: med papper och penna. Nu, kom idén upp, digitalt, men vad skulle. Det finns så många program som FA

Vad man ska titta efter när man utför en digital loggbok & quest;

Jag skulle vilja leda en digital loggbok för mina resor med bil. Vad i dessa fall bör observeras och det finns speciell programvara som förenklar allt? Det är särskilt viktigt att uppgifterna inte kan ändras i efterhand och programmet visar förändrin

Loggbok på nätet & quest; App o & period, ä och period; & quest;

Någon som vet en loggbok på nätet, eller en app som är bra och att han skulle rekommendera. Måste 2014 registrera en loggbok. Tack! Sådana program kan hittas i app butiker själva mycket snabbt på sökningen. Det finns också fria versioner. Det enda pr

göra loggbok varje år & quest;

Jag är nu ganska några år en loggbok. De privata intressen kommer som alltid ut på samma sak. Nu har jag hört att du måste hålla en loggbok garnichtmehr varje år? Stämmer det? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade re

Loggbok och kvitton & quest; & exkl;

Hallå Jag tillskriver så en loggbok och få kunden € 0,30 per km. Inkomsterna från ladda jag upp allt i men jag kan på något sätt använda för mig? När det gäller utgifter etc? Tack för svar LG vilken status du har? Hur kommer du att beskattas? Vad är

Som ett faktum styrbar skattekontoret en loggbok på sanning & quest;

Hej alla! Skicka inte missförstå - Jag känner precis runt förståelse! Har skattekontor kontrollsamtal för utseende partner som är registrerade med en affärsresa till loggboken? Egentligen skulle hon ha ännu göra för att förhindra möjlig risk bedräger

Självdeklaration: digital musik köpt avdragsgill & quest;

Hej alla, Anta att jag arbetar som DJ och har en handel - med "Kleinunternehmerrgelung". Är det möjligt för mig abzusetzten digital musik köpt via driftskostnaderna? och om så är fallet, enligt vilken kategori gör du detta bäst? Jag själv skulle

Loggbok och småföretag & quest;

Hur fürht bäst en loggbok för deklarationen i små företag? Den ekonomiska förvaltningen är mycket krävande på elektroniska loggböcker. Bland annat måste man se till att en gång registrerade poster inte kan ändras, eller ändringar behöver protokoliert

Finanzamt efterskottsbetalning & quest;

min far äntligen få en tilläggsköpeskilling meddelande som erscheind oss ​​något osammanhängande ... villeicht kan ge oss ja hjälp av dig;) listade Undzwar är bara vanliga saker ... betalas skatt € 34.560, avancera skatter 32,320 ... skillnaden vi sk

Ärftlighet - Insovenz - beviljas av testatorn lån erbmindernd erkänt & quest;

Kan berätta hur fakta har någon? Min fru far är död - det finns två barn som har rätt att ärva gleichermßen. Bror till min fru nyligen ansökt om konkurs. Av handlingarna i min far som anger att min bror ca.1Jahr har fått ett lån från sin far före reg

0
Views
0
Ccomments