B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

räkning laddning din amerikanska dollar service Internet-plattform 2012-01-02

Det handlar om tjänster via Internet-plattform med avgifter - hur gör jag sätta kunden räkningen & quest;

Advertisement

För kunder som får jag förmedlas via en Internet-plattform, jag leder tjänster (främst översättningar). Plattformen får en provision för varje order. När jag skriver en faktura för kunden, vilket belopp jag måste sätta på räkningen, med eller utan avgift (kunden betalar slutligen honom, bara jag inte får det)? Eller måste jag rapportera utgifter i euro på något sätt?
Det hela kompliceras, eftersom jobben annonseras och betalas i US $. Kan jag skriva räkningen i $? Vad gör jag med den proposition i euro? Fäst en omvandling?
Om Hjälp Jag skulle bli mycket glad !!

answers

Förmodligen, det ser ut som att du en redovisning av plattformen komma i form:

Fakturabelopp: 100, - $

./. Född 20, - $

Transfer 80, - $

Beloppet kommer att krediteras till dig på det bankkonto, men naturligtvis i euro. Precis som liten Arrow har beskrivit det.

DVälj intäkter för den kassa Überschussrechnung är 100, - $, vilket 20 - $ är fria, liksom de möjliga bankavgifter och kursförluster.

För omvandlingen finns officiella växelkurser.

http: //www.bundesfinanzministerium.de/Content/DE/Downloads/BMF_Schreiben/Steuera ...

Om du skulle beskriva processerna mer i detalj, skulle det vara klart. Så jag misstänker att Internet-plattform av leverantören för kunden är inte, men du. Följaktligen plattformen skriver också ingen faktura till kunden. Förmodligen kör betalningar via plattformen eller? Kunden har således USD 120 till plattformen och du får 100 USD (eller däromkring), efter avdrag av plattformen avgift på $ 20 på ditt bankkonto gå så USD 100, som omvandlats från din bank i € 90 och mindre kostnader för € 10 så krediteras till ett belopp av 80 €. Därefter konverteringskursen fastställts ännu och du har ett kvitto från banken.

Ditt konto är ungefär $ 120 till kunden. Först efter att få pengar från USD 100 Du har USD 120 som intäkt och USD 20 och 10 € som driftskostnaderna. Alla 3 Belopp i USD Du beräknar till samma bank takt. Bankavgifter € 10 Thou showen som en rörelsekostnad.

Så jag vet en plattform där det går lika. Det är dock kommissionen det belopp som kunden betalar slutligen redovisas inkl. & Co, moms, om du inte höja den och skriva det utvisas. Jag tror att det är ännu i dina däck så som du bör titta mer exakt. Det kan också vara så att din plattform är något problematiskt ... Jag menar som en plattform kan fungera nästan alla. Endast konstruktionen / uppgörelse kan vara Fasch varför du reinschreibst din fråga här. :) Annars Arrow Little har ganska bra redan förklarats.

Men får du avgiften redan - men utan att gå.

Den avgift som du betalar till plattformen (eller hon behåller samma), med dig är ett företag bekostnad.

Eftersom sak med dollarn någon rapporter bestäms annars.

Related questions

Frilansare i DE: tjänster över internet och halv; Anställning utomlands och komma, kontroll & quest;

Jag angmeldet i DE som frilansare. Jag har en bostad med min familj i DE. Min tjänst jag ger mestadels över intrnet. Nu tränar jag utomlands en verksamhet i enlighet med utländsk lagstiftning "som lokalt anställda." Min lön kommer att betalas i

Privata bibliotek declutter & period; Hur kan jag ta dessa pengar & quest; Ny tjänst på Internet & quest;

Jag kommer att rensa ut min privata bibliotek och har många böcker som jag vill göra sig av med nu. Endast: Jag kommer (endast) kasta något sätt, men gör lite intäkter med det. Hur gör jag det bäst? Mir en nedgång loppmarknad eBay amazon alla dessa v

Vem vet om Internet-plattform "och halv, WhoFinance" och halv; från & quest;

Kan man vars omdömen förtroende? När hade kontaktat två mycket bra konsulter omdömen. Den ena var en Strukki, som tidigare arbetat vid Daimler Benz och dess omorientering hade aldrig att göra med kapitalmarknadsprodukter och försöker nu att vara en h

Fastigheter säljer på egen hand och komma; föredrar tidningar eller gratis Internet-plattform Välj & quest;

Som har sålt någonsin förmedlade egendom u. Har tips om hur jag bäst tidigare här. Egentligen skulle det vara okej med mig om det var gratis, på Internet kan annonsera gratis. Men har samma framgång samt en annons i lokaltidningen? En fastighetsförsä

Varor som inte komma åt Internet-plattform - vad kan jag göra & quest;

Jag har beställt från internetplattformen Alibaba något och inte ta emot varorna. Jag måste komma tillbaka till mina pengar här på något sätt? Om du har överfört pengar via banköverföring, ser det illa, eftersom du inte få tillbaka pengarna. Med PayP

Finansiella tjänster på Internet

Jag skulle vara intresserad, leverantörer och partners i nätverket på temat pengar du överväga din intressant för det du använder och vad du vill använda i alla fall. Inga begränsningar, helt enkelt skriva in vad du tycker om dem. Snabb och billig hj

bli Internet offer för en dold TECKNING & comma; Jag måste betala & quest;

Jag var nyligen på en webbplats på Internet och de har ett program för nedladdning gratis. Tyvärr var det inte så fri. Jag fick igår stolpen och det fick veta att jag skulle betala en massa pengar. Det kan inte vara, men det var fortfarande inte tydl

min ungdom tjänster kommer att avslutas maj & comma; är min bostadsbidrag och svåra till & quest;

Jag är 20 år, kommer mina ungdomstjänster avslutas i slutet av maj och jag är nästan på egen hand, en TZ stelle 600 euro netto 400 EUR jobb jag får när jag är på väg, men jag har ingen lägenhet, eller någon utrustning stad för min Haustand. Hjälper m

Fond butik på Internet för att spara pengar direkt på överkurs & comma; varför & quest;

med oss ​​DZT prata i studentkvarteren. Många butiker medel om du på något sätt fond köper på Internet som kostar då inte ut någon prenumeration. Hur exakt fungerar det? Detta uppnås genom en så kallad inre provision. Du som kund får regelbundet, til

Mor körs finansiell forskning på internet och komma; kan de vågar kalla pengar att investera & quest; Är && num; 039 och halv; s säker & quest;

Min mamma är lämplig, även finansiera forskning arbetar på Internet, bara så länge det har ingått något ännu. Nu vill de göra insättningar över natten "online". Måste de observerade speciell? Är det säkert? I slutändan bör de vara uppmärksamma p

0
Views
0
Ccomments