B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

fastigheter Kredit finans lån finansiering och plus; egenskap hem sälja 2017-04-24

Det går inte att använda vår bostadslån

Advertisement

Hej Alla,

Snart historia, köpte vi huset och jag är sjuk i 3 år eller EU pension.
För ungefär ett år sedan eingstellt jag utrotning och bara betala ränta och nu pengarna räcker inte ens för det. Jag vill bara ta bort och lämnar banken huset, men jag är rädd att detta skulle kunna nachhinten gå för mig att gå. Vi försöker nu för ett år i huset zuverkaufen, men tyvärr utan framgång.

Huset har ett värde av 350.000, - och kredit uppgår till 200.000.-

Desperate hälsningar
Aquila72

answers

Det finns egentligen bara en möjlighet av försäljningen. men låt inte regissera filmen från själva hand! När du berättar banken: "Jag ogillar mer, du gör tid." kommer att inleda avskärmning banken. Vid en auktion är vanligtvis mycket mindre än den erhållna fri försäljning - ofta 60 till 80% av marknadsvärdet. registreras i fastighetsregistret När avskärmning meddelande, kommer en potentiell köpare tveka och säga kanske: ". Jag håller på auktionera ut, kanske jag kan komma dit billigare"
Lyckligtvis krediten 200000 och värdet på huset 350,000. Ange avsevärt till priset. Vem har faktiskt finns? Kan det vara så att du har priset är för högt? En sökning av immoscout24.de eller din lokala tidning för liknande objekt ger redan viktiga ledtrådar.

Eftersom du kan köra bara med sin bank för att ta emot ett samtal.

Eftersom: Det hotar avskärmning. I vilket fall som helst måste det förhindras att lånet är helt utblottad.

Så det är nu beroende av den goda viljan hos banken.

Ett hus till salu är för närvarande mycket svårt att hitta och hyresgäster som betalar så mycket att ett minus noll haerauskommt med plus numret är också en fråga om tur - för här mycket beror på situationen och på plats.

om LBS du kan skicka ett fastighetsrådgivare thee gånger. Det finns priser för motsvarande egenskaper som är möjligen även i direkt närhet. de permittelten priserna är högst, lägsta och priserna oftast erhållna anges.
också kommer att skilja mellan nya och gamla byggnaden.
Vi kan också skicka oss en fråga och anser att de ser är till hjälp.
du skulle veta om din är planerad pris korrekt.

finns möjligheten huset för att täcka kostnader hyra ut?

Related questions

Kan jag Mittelbrandenburgische Sparkasse få några bostadslån & quest;

Jag kom av en slump till hemsidan för Mittelbrandenburgische Sparkasse. Det slog mig att eftersom temat "Building och Köp" för privatkunder inte kommer att spelas in. Någon som vet om man kan tillämpa eftersom inga bostadslån? Så MBS i Potsdam g

Kan du ta pengar från 2014 och bostadslån att återbetala och strävan från varje Riester kontrakt;

Är det sant att du kan ta ut pengar från 2014 från varje Riester kontrakt och för ett bostadslån kan betala tillbaka. Ska vi anser något, om du gör det? Finns det några nackdelar med det? Ja, citationstecken "[...] .. utökas transport ofarliga bortta

Kan LPAR en Riester kontrakt och, oavsett vilken typ av investeringar och rpar; ett bostadslån återbetalas & quest;

Kan man med någon Riester kontrakt (oavsett vilken typ av investering du har valt) återbetala ett bostadslån. Vad är fördelen? Jag måste ha det räddade fram pension igen, eller hur? Som köpte ett hus eller lägenhet, kan utnyttja reduktionsenheter frå

bostadslån ögonblick under äktenskapet återbetalas trots att huset min man tillhör

har ett år innan vår hochtzeit vi har ett hus byggt där min man i fastighetsregistret steht.jetzt av år är lika bra som abgezalt alltid arbetat i ehe.habe trots barn och hela min lön gick för vår försörjning på det och min make ensam de bostadslån be

Som ger kyrkor bostadslån eller bygg bidrag från & quest;

Som ger kyrkor från bostadslån eller bygg subventioner? Vilka villkor måste uppfyllas? Är lån från kommuner billigare? Var kan jag ta reda på om detta alternativ? Dessa eller liknande frågor har redan ställts tid och om jag har rätt i huvudet, har in

Har relativt gynnsamma bostadslån och komma; ska jag fortfarande ledig göra & quest;

Har en relativt gynnsam bostadslån, skulle jag ändå göra ledig? Även om jag skulle absparen mig riktiga pengar, skulle det snarare spendera någon annanstans. Hej pension kvinna när byggnaden huvudstad är låg, sedan beräkna den. Vad spartst DU om du g

Någon som vet Schnigge Bank - som erbjuder mycket förmånliga räntor för bostadslån och strävan;

Idag var med oss ​​i tidningen en översikt av bostadslån och de gynnsamma räntor. Eftersom Schnigge Bank deltog med ränta på 4,41% för 15 år, låter bra. Bara jag aldrig hört talas om denna bank, är det någon här har erfarenhet av denna bank? schnigge

När kan jag införliva Riester kontrakt i bostadslån och komma; Terminal kontrakt lätt re & quest;

Kan jag har ett bostadsområde Riester kontrakt med Euro 7000 som ett specialfoder till ett bostadslån? Och när det är vettigt? Om kostnaderna för upplösning u. Nya bostäder Riester för högt, som skulle värdet innan kontraktet löper ut? JA - Eftersom

Vilka banker ger bostadslån för individer till & komma; som kopplade till Euribor är & quest;

Vet någon av en bank som förl Bauarlehen som är kopplade till Euribor? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Du menar vissa bostadslån med rörlig ränta - har någon hypotekslånei

Hur får jag ett bostadslån och vad ska jag titta på detta och strävan;

Jag ville fråga om du tycker att ett bostadsområde kredit värd? Tänkte på 5,000-10,000 euro. Vad du behöver eftersom allt notera det och var kan jag få ut det mesta av? Hej! När du behöver ta ett lån, så jag skulle råda dig att läsa, såsom ett bostad

Finns det banker och komma; en 30-årig räntebindningstiden för bostadslån erbjuda & quest;

Finns det banker som erbjuder en 30-årig räntebindningstiden för bostadslån? Anbetrachts av låga räntor, men värt att överväga, och du kan avbryta ändå men efter 10 år. Jag har sett det i slutet av Immo-lån att räntan för 10-åriga begå med 0,5% var h