B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-05-05

Det är bilen och komma; min far gav mig lämna 3 månader före sin död eftersom han inte längre ville gå och komma; för ärftlig & quest;

Advertisement

Min far lämnade sin bil 3 månader före sin död till mig. Det var också en gång erkänt för mig, så 3 månader före sin död. Han verkade också mig sin 30% SFK.
Det är bilen nu för ärftlig?

answers

Har han verkligen gett dig bilen? Eller har du köpt det från din far? För fordon. ges ingen form av ett köpeavtal, är tillräckligt "handskakning".

Alsoooooo om det vore så att ni har fått det, även som ägare i "bokstaven" i det stå, varför vill du syskon något ???

Lämna funderare inte betalats. Även innehavare av poster i tidningarna är bara ingen (s) egendom (swechsel): -O

Man kan även uttryckligen läsa i rader C.4c på tidningarna. Snarare klargörs ansvars övergången (knölar, HU, däck, ...) till dig, eftersom Veh. Av ägaren inte längre vill vara självstyrd.

Som ett resultat kan en argumentera med arvingarna härligt över i vilken utsträckning här förelåg en hand donation.

Förblev förmodade Schenker oförändrad fordonsskatten gäldenären och har reservnyckeln i sin ägo, vilket snarare tyder på att han ägde reservera det.

Hur man ska lösa problemet? De gemensamma arvingar upp till dig när det gäller, även om minskningen ämne, men att kreditera din lagstadgade. Arv eller du kommer att köpa bilen från värdet i rad, så skulle kunna komma överens om detta.

Lage obestridd och redovisade en Schnekung innan, då du är skyldig en plikt del tillägg, förutsatt att den verkliga arv utan bilen skulle vara lägre än den hälftige fiktiva egendom värde med donation värde.

G imager761

Det var en gåva. Således, tillhör det inte längre genpoolen. Men det kan vara en obligatorisk del kosttillskott hävdar under omständigheter där Din far gjorde en vilja i vilken en obligatorisk del rätt hade inte tillräckligt .För denna beräkning, värdet av donationen används med.

Related questions

Må min far på vita pengar varje månad på mitt sparkonto

Hi folks, Min far är pensionerad och bor på livet utomlands. Han kommer varje 3-6 månader efter Tyskland till oss och kommer att förbli i 1-2 veckor här. Han är registrerad i vår adress. nu har han erbjöd oss, han € 100 månads hem sparkonto över till

Far var lång själv och komma; har han någonsin rätt till pension och komma; vilka villkor han skulle ha & quest;

Min far var egenföretagare i årtionden, han har säkrat privat för hans avgång och njuter med 68 år redan hans pension. Men i början av sin karriär var han i undervisningen och har samlat första yrkeserfarenhet innan han startade sitt eget företag. Av

Idag fick jag min änkepension Kommunikation & comma; Jag får ett extra stöd och komma; pension kommer alltid i slutet av månaden och komma; När kommer den efterskottsbetalning & quest;

Snabbare och billigare rådet om arv. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Det extra stödet är ofta bara ut med betalare, det var du tvungen att eventuellt använda. Om så är fallet, kan det ta lite tid. Om inte, är också b

Sedan maj 2016 Jag får en pension för delinvalidpension och period; pensionerad professionell period Oförmögen I sedan 2011 &; Om min retroaktiv utbetalning till & quest;

Hej, jag sedan maj 2016 tjänstepension för delinvalidpension. Men jag pensionerad oförmögen sedan oktober 2011 och det var mig tills nu på grund av massiva psykisk sjukdom och allvarlig psykiatrisk omöjligt att förstå betydelsen av tjänstepension att

Kan jag köpa den nya bilen och låt min far

Hej! Jag vill beställa en ny VW Golf. 6 Min gamla Vectra körs på min far, jag får skrotning även om jag köper den nya bilen, men medger att min far? hälsningar Navtan86 Om du vill ha bonusen, måste du lämna sina fordon i tillståndet, att också vara s

Är gåvor min far gav mig 5 år sedan hans död kvittas mot arvet & quest;

Min far hade gett mig en bil och min farbror sa nu att jag ska ange. Är det rätt? Det är rätt. Allt var gåvor inom 10 år hörs i erbberechnung och även i information om arvsskatt. Gör vad säger wfwbinder. Bara för info: Den nya arv (från 1.1.2010) änd

Min far och LPAR; 70 & rpar; bor med sin flickvän LPAR &; 27 & rpar; i sex månader tillsammans i en lägenhet och tid; Den hänvisar 70 EUR Pension & comma; de 1200 sol; Månad och tid; Kan han få GS & quest;

Hej! Naturligtvis kan fadern nu ansöka om Grusi när tillgången används upp (upp till det tillåtna avdragsgilla). personliga behov är också för sin partner sedan in och intäkter / tillgångar (?) mot förväntade. Vad det återstår ingår i de grundläggand

Far 25 år i pension och komma; Pension är bara € 500 High & comma; har du gjort & comma; i uppgradering & quest;

Min far kom 1985 från Turkiet till Tyskland, har lönat sig som 25 år i pensionssystemet. hans pension är bara € 500 hög. Har du här en bra tips för oss hur han kan förbättra det. Papa är 50 år gammal. Om din far har fört samman 500 Euro pension i 25

Far lånar son pengar för ETW & comma; Tillkännager & LPAR; muntligt överens & rpar; Lån utan förvarning - vad kan sonen göra & quest;

Följande fall: En pappa lånade hans son fem år sedan en summa av 8000 och sedan igen 15.000 euro för att underlätta deras inköp av en liten bostadsrätt. Det finns bara en muntlig överenskommelse: att återbetala 8.000 euro möjligt efter 3 år, balansen

Får jag då hantera pengar av mina barn som jag vill och komma; även om barnen inte vill att & quest;

Kan jag lösa in mina barn - när de inte ännu myndig - så hantera som jag vill, även om barnen inte vill? Får jag som de pengar som sparas mitt barn ta och investera i aktier, även om barnet snarare vad som annars skulle göra med det? Du har verkligen