B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-01-04

Depot utan Order provision & quest;

Advertisement

Hej, jag såg att ING-DiBa annonserar erbjuder en insättning utan provision ordning. Men erbjudandet är begränsat till endast 60 dagar. Finns det en leverantör som erbjuder obegränsad?

answers

Naturligtvis inte. För att göra sina pengar. Men det finns olika erbjudanden. Om du är de närmaste 60 dagarna som är mycket handling super av ING. Om du föredrar att nämnas intervallet 4,95 Cortal Consors ett år billigare handling. DAB ger också rak-liknande förhållanden.

Jag känner inte till några sådana leverantörer. det kostar uppstår, som representerar banken i uttalandet.

det skulle vara en sådan leverantör, skulle han ha snabbt konkurs. som en affärsmodell lönar sig nciht.

Jag tror inte det. det är bara bara ett erbjudande om ing den Diba sig och lära känna bättre sina erbjudanden.

Jag anser att ni gör inget fel utan att öppna en depå där. som har valts flera gånger som en väktare på första plats.
detta kan du under tiden: www.boerse-online.de läsning.

Related questions

Depot behandlar flatrate order avgifter & quest;

Hej! undrar om mig försöka handel med värdepapper. När "träningsfasen" med reella konsekvenser för Depot jag tänkte på ett år debug mikro limit och många handelstransaktioner per dag, som jag genomföra teori till praktik. Nu uppstår frågan om vi

Om mäklaren har rätt till provision & quest;

Jag har en fråga ses för första gången jag har en fastighet till salu efter en fastighetsmäklare på Internet. Då har vi tid för att se med denna mäklare. Under evenemanget, fann vi att vi har inget intresse av att köpa huset med den erbjudna av mäkla

Vad är kostnaden för en order på & quest;

Jag vill öppna ett konto. Jag vet att jag kommer att behöva betala en årlig insättning avgifter. Dessa är fasta. Men om de laddas direkt från depån eller från mitt lönekonto ansluten? Och vilka kostnader som sedan uppkommer i en beställning? Om jag k

Fri Depot & comma; men det & quest;

Vilken är den bästa gratis Depot, erbjuder det finns några? Vad ska jag tänka på om jag vill jämföra fria depåer med varandra? vad man ska tänka? för det skulle jag behöver din investerings- och handels vet beter sig. Jag tycker www.brokertest.de myc

Måste rådgivare på banken informera kunden om hur mycket hans provision & quest;

Med mig är i de närmaste dagarna ett samråd på banken, och jag vill förbereda mig ganska bra, så jag ser inte ut som en kund, som du kan sälja något. Är det sant att du måste informera en rådgivare på en bank mig som kund på mängden av sitt uppdrag?

Hur kort kan EU: s stående order avbryta & quest;

Hur kort kan du avbryta en EU-stående order? Gälla för dessa stående order samma "tidsfrister" som för vanliga nationella stående order? I SEPA, samma begränsningar gäller. Är vanligt upp till tre dagar före dagen för genomförandet. Men det finn

Är det & comma; att hälften av perioden dt; Ångest & period; skulle ta för nya order muta & quest;

Är det blivit så illa eller är några effekter av lågkonjunkturen? Mot frågan om vem som ger mig något? Skämt åsido, jag tror att många är mottagliga eftersom "leverantörer" är mycket skickliga UDN endast med mindre gåvor påbörjas förrän människo

Vi behöver som en hyresgäst i lägenheten köp fortfarande betala mäklarens provision & quest;

Vi är 24 år hyra en lägenhet, kan vi köpa nu. Vi har rätt till företräde. Fråga: Måste vi betala mäklarens provision ännu, men mäklaren har ingenting att göra med fastigheten byrå? Detta är verkligen en mycket intressant fråga. Eftersom uppfattningen

Om en ansökan om fastighetsmäklare provision & quest;

Jag vet, återigen en fråga för fastighetsmäklare provision krav ... Men ett fall som liknar våra, har jag inte hittat här. Situationen på följande sätt: I september 2013 frågade jag en mäklare via e-post för att berätta vägen ett föremål som erbjuds

Falling in en "& halv, främmande" och halv; Stående order avgifter & quest;

Om jag vill ställa upp min schweiziska konto en stående order på min tyska konto, då avgifter som gäller? Så, jag vet att för en tid sedan en EU-stående order har kostat avgifter, men som erbjuder gratis i Tyskland nu. Schweiz är inte en del av EU, k