B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Investeringar avgifter Bank fond & plus; Investeringar fond vårdnadshavare 2012-10-18

Depåavgifter: Vid vilken bank jag lagt mina fondandelar till lägsta möjliga kostnad och quest;

Advertisement

Hej alla!

Tyvärr, jag är ganska okunnig om hela detta ämne. Jag hoppas att någon kan hjälpa mig ... =)

För några år sedan fick jag aktier i CS Euro Real, inte många. Bara du var på Postbank. På råd av en finansiell rådgivare Jag har depån stängt sedan och bytte till Augsburger Aktienbank. Tyvärr har jag inte brydde sig om det hela, eftersom jag inte förstår allt det där. Nu har jag men lite tid och insåg med fasa 2 saker:

  1. Depån kommer att kosta NEN hög med pengar (koncis € 40 per år), så åtminstone tycker jag att mycket.
  2. Från vad fonden har gjort i vinst förra året har fler aktier köpas lätt. Här vill jag inte ännu fler aktier i fonden.

Mina frågor är därför:

Finns det ett sätt på vilket förstärkningen och avgiften kommer att göras, eller mina vinster att krediteras?
Finns det en deposition som kostar mindre? (Info se: Aktierna är avsedda att vara bara för att jag inte vill köpa eller så och en förmodligen någon gång, om jag vad jag betalat för inköp sälja den, fick ...)

Om råd av något slag, som också internet referenser för "dummies" Jag är mycket tacksam !!

answers

Först stod fonden vid Postbank. Vem har rekommenderat dig att 18,84 per år för en full insättning (inte bara för sina egna medel, utan för alla överlåtbara värdepapper) på Postbank är för dyrt?

Återinvestering av utdelning hände alltid i nya andelar i fonden. Måste också vara på grund av värdet per aktie efter utdelningen minskar och Du för fler aktier får utdelning trots = jämvikt. distributions Man kan ha överfört dock. Vad finns på CS så illa? En av de mest EUR Immofonds.

Om du har ingen aning om något, sedan glömma mig hela denna fria depåer, men ta ut en konsult med en depå (t.ex. tillbaka till Postbank för 18,84), som också råder dig.

Skaffa dig en gratis avvecklingskonto och värdepapper konto på ING-Diba. Detta ställer avgifterna till noll.

Bredare Överklagande till automatisk återinvestering av utdelning på värdepapperskonton. Detta gör att utdelningsbeloppet som ett kontantbelopp på clearingkontot.

Sammanfattningsvis: kostnaden noll euro.

PS: comdirect Jag kan också nämna, det finns dock vissa minimikrav för depån för att hålla den fri.

Här en ny kunderbjudande med minst tre års fri kontohantering :. Http: //www.comdirect.de/pbl/cms/cms/produkte/pages/brokerage/depot/kampagnen/dep ...

Så du spara min. 36 € / år. Till detta är köptillfälle av många obelastad fond.

Dessa kommer nu en välkomstbonus på 1% av fondens värde (max. € 250).

Återinvestering av utdelningar kan avbrytas.

Fria depåer det finns massor av nätet, till exempel:

  • Cortal Consors
  • ING DiBa
  • flatex
  • DAB Bank
  • ...

De flesta online insättningar erbjuder många kostnads ​​reduceras till fria fondsparande planerar att lansera en sådan aktiefond sparplan utan nya formaliteter :)

PS: Skulle de nuvarande nya kunderbjudanden kisa, beroende Dopotvolumen vara i någon av dessa banker också erbjudas bonus som särskilt intresse eller bonus - vilket naturligtvis kan ta

MfG

Related questions

Vilken typ av pension kommer till lägsta möjliga kostnad och quest;

När investeringarna faller på kostnader, även om pensionen. Till exempel, inträdesavgifter eller bankavgifter. Vid vilken typ av pension jag förlorar som sparare jämförelsevis minst pengar? Varje pension behöver en uppgörelse, reservationer, kapitalf

Vilken bank är en attraktiv lån för en lägenhet ägare förening & quest;

Vilken bank är en attraktiv lån för en förening lägenhetsinnehavare? Informera dig om gånger handlar KfW, som fördelar ganska fördelaktiga lån kring bostadsägande, associerings ett ägar. Förutsatt att du har på det sätt de flesta låna? Då är det delv

Vilken bank har den tydligaste uttalande & comma; särskilt stor tryckta nummer & quest;

Som en äldre man, är ett kontoutdrag ofta en sportig högpresterande trum -gehts att entziffern.Meine denna bank konsult tror att är lika med "klart" på alla banker. Jag tror att mina utdrag men egentligen inte mycket läsvänliga, så jag ville frå

Vilken bank ska jag öppna det första kontot för mitt barn & quest;

Min son (8) får nu sitt första konto som han kan också spara upp sin ersättning. Vilken bank har sedan ett bra alternativ? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Och starta konto

Vilken bank ger en bra konto för ett delat konto urbaniserings & quest;

Jag letar efter ett bra gemensamt konto för ett rum. Har du som ett tips för mig vilken bank jag kunde hitta något sådant? Jag skulle råda du har ett konto med en online-bank för att slutföra, eftersom villkoren de flesta är bra, inte medföra bankavg

Vilken bank erbjuder ett fint erbjudande för det första barnet konto quest;

Jag är för min son på jakt efter en fin barnkonto att några barn Extra erbjuda en sådan trevlig broschyr för ranführen barnen hur man hanterar pengar, en maskot eller något. Jag minns att Commerzbank gånger en hamster som en maskot för barn, men hade

Vilken bank i München sökandet efter fastighetsköp kredit 450 period, 000 € & quest;

Vill du köpa ett hus. Det är en kommersiell fastighet med restaurang och bed and breakfast. Det egna kapitalet är tillräckligt för renovering och restaurang + rum. Beräkna kredit 15 - för att köra 20 år. Vilka banker i München är med låg ränta för at

Vilken bank rekommenderas för ett lån för att bygga ett hus & quest;

Min syster (för ett år Treasury tjänsteman) och hennes pojkvän (redan längre taxman) nu vill bygga ett hus och köpa en tomt. Självklart behöver du ett lån. Där de bästa get? Sökning och jämföra, jag kan inte förlora dig. 1. Adress - bank, Få offert.

Vilken bank erbjuder fast insättning med låg lägsta investeringsbelopp & quest;

Förmodligen kommer du att jag en gång avråda från det, att sätta mina pengar på fasta insättning. Men det är inte rak. Jag söker en bank, där du också kan skapa från en låg minsta insättning belopp fast insättning redan. De flesta ja vill ha minst 25

Fel PIN-kod - vilken bank lyhörda och komma; att kartlägga för att komma tillbaka & quest;

Min lillasyster ringde till från Mallorca och har ett problem. Hon har tre gånger i går kväll angett fel PIN-kod (förmodligen helt nykter) och sedan hennes kort beslagtogs. Hon har nu instruerat mig så att nöja sig med sin bank i Tyskland. Är inte de