B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-04-20

Den återbetalas moms beräknas som resultat från skattekontoret

Advertisement

Solcellssystem togs i drift i december 2007. Mervärdesskatt ersätts av skatteverket vid den tidpunkten.
är i Lohnsteuerausgleich för 2008 återbetalas moms (2007) beräknas av skattekontoret som intäkt och naturligtvis påverkar starkt om återbetalning (negativ) från. Jag har moms finansieras och återvinns genom företagsregistrering.
Om den rättmätige ???? Anläggningen kommer att finansieras genom kredit och avskrivnings jag går därför med minus.
Hur kan jag motivera motsättningen ??
Vem kan hjälpa mig?
MfG
OpaMikel

answers

Nej, det är rätt. Vid fastställandet av nettoresultatet i form av en intäktsutgifts Überschussrechnung omsättning är att du får tillsammans med intäkter, rörelseresultatet. Den skatt ingår i kostnaden för rörelsekostnader UDN kontroll du ans Finanazamt avleder också rörelsekostnader, med bidrag som arbetar intäkter.

Återbetalningen, som du nu räknas som inkomst, var vid tidpunkten för betalning som indata och driftskostnader och har minskat vinsten.

Här hittar du också räkneexempel: http: //www.test.de/themen/bauen-finanzieren/test/-Solarstromanlagen/1791121/1791 ...

Moms är en övergående punkt! med rätt inställning du gör initiala förluster i huvudsak av degressiv (12,5% av bokförda värde eller linjär 5%) och engångs 20% särskilda avskrivningar. Denna positiva balans överkompenseras (från nettolönen minus elmätare hyra, Voltaikversicherung).

Related questions

Kan skattemyndigheten återbetalas moms och LPAR, Solsystemet & rpar; återta & comma; som företagare konkurs & quest;

Måste jag som inrättats enligt ingångs skatteavdrag återbetalas Moms / moms, vilket gav mig skattekontoret, eftersom jag installerat ett system med sol och nu är microentrepreneurs, återbetalning till skattemyndigheten, som entreprenör, jag betalade

Jag är registrerad som Autonomo i Spanien & comma; nu har ett jobb i Tyskland och period; Vilken skattesats jag måste beräkna och quest; Som skattekontoret får skatten & quest;

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Vad gör en Autonomo så för sina kunder? För företagare, eller ägare? Både typen av annan tjänst, samt om stödmottagaren ägare eller entrepr

Är det tillåtet att frakt och hantering moms Beräkna & quest;

Jag har beställt något och säljaren frågade mig mervärdesskatt för frakt och expeditionsavgift. ÄR ok så? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Moms på fraktkostnader (porto)? F

återbetalas moms och period; tillbaka betala tillbaka & quest;

Först av allt, ett stort tack till Benno :-) Jag säljer begagnade skivor och köpa boken, kan därför ingen moms. lösa dem. Jag betalar alltid bara. Även om jag har köpt några nya hyllor i år, men jag tar det på tider som jag beskattar den. Jag fick de

Beräkning justerat resultat för barnstödbetalningar

Hej Alla, Jag frågade min ex-make att avslöja sin inkomst för beräkning av hålla våra två barn (18 och 15). Han gjorde mig dokumenten också framöver. Han är nu omgift och har med sin nya fru köpte ett hus. Återbetalningar för lånet av det nya huset m

Magpie nätet 7 & percnt; Moms beräknas felaktigt

Mina försäljning jag uppnå med varor, tas ut på den skatt 7%. I den elektrokemiska Sichen överföring avrundas uppåt till en decimal uppåt, med en total ökning av utbyten av 5 € till 100 € inkomster. Vad gör jag för fel? Jag förstår inte riktigt fråga

Beräkning av resultat för källskatt

Hej! som faktiskt beräknat vinst eller förlust med avseende på källskatt? Anta att jag gör med en lager 1000 euro vinst, är 25% O kontroll dras mig förbli 750 Euro nettovinst. Dessutom aktier orsakar värda 250 euro total förlust. Om mig En skatt på 2

Beräkning av resultat efter födseln 2 & period; barn

Hej, jag skulle uppskatta en kompetent svar, eftersom jag bara inte titta igenom. För år arbetade jag heltid i ett företag. I juli 2009 var min son föddes. Omedelbart efter moderskap + 2 veckor semester jag började arbeta i oktober 2009 igen, men bar

Moms och period; Beräkna som frilansare & quest;

Har jag resultat> 50 k € / mervärdesskatt som frilansare (Ing-kontor utan bolagsbildning). Beräkna för sådan inkomst eller är en diskretionär bestämmelse eller jag kan bara öppna ett företag? Verkstadsföretag är bra. Förväntad inkomstskatt inkomster

Beräkning och avgiften moms eBay

servus, Om jag köper något från en grossist och detta plus moms. Det räknade jag sälja mer och måste betala till staten endast skillnaden mellan de två. Momsbelopp, eftersom jag moms beräkna priset och det förs vidare till slutkunden som ja plus en f