B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-06-04

Demens WG för vår mor - finans & quest;

Advertisement

Vår mamma är dement och kan inte stanna kvar i sitt eget familjeliv. Ins hem vi inte skulle ge det, eftersom det är fortfarande ganska mobil.
I Berlin finns det många demens WG, en plats kostar ca 3300.- €. Den PSII som vår förälder erkänns fullt ut, har det ännu en pension på 2075, - €. Så det finns fortfarande omkring 300, - € öppen. Pays här socialtjänsten skillnaden? Hur mycket vår mor återstår för eget bruk som för frisörer, pedikyr etc.?

Tack och
MfG Arireki

answers

Den sociala kontoret kommer att söka från barnen att få underhåll för mamman, eftersom barnen måste BGB regler också för föräldrarna. Du bör därför utföra ett samråd med lämplig socialtjänstavdelning i Berlin.

Här kan du informera dig: http://www.demenz-wg.de/bln.htm

Related questions

Kan vara tillsammans för vårdgivare sönerna hennes mor beordrade & quest;

I just beskrivna fallet av omsorg för en välmående och lider av demens mor eftersom båda söner kan användas som en handledare, om det är förälder till begäran och två söner bor i området, men de är uppdelade sinsemellan? Vem kommer att utöva vård bes

Om mig försäljningen av huset min mor pengar & quest;

Hej! min mamma, min farbror och jag bor tillsammans i ett hus. 3/4 av huset skrivs till min mor och 1/4 av den på min morbror. Min mamma har nu satt sig i sinnet att leva och utan skuld, de vill sälja huset. Min fråga är nu: På grund av försäljningen

Laptop finans & quest;

Jag skulle vilja mig som en ny laptop köp (Intel i7, 8GB RAM och 125 GB SSD), varumärket förefaller det mig verkligen inte gillar det. Köpet skulle du vilja som finans, som tillhandahåller finansiering för att kostenguenstigste antingen direkt från t

någon vet den tyska finans & quest; & quest;

Någon som vet den tyska finans och produkterna som agp fond II ?? Information? gr. Hans Vad du får på webbplatsen, är att de är slutna investeringar i produkter. Det är fondandelsfond som investerar i olika målfonder, antar jag slutna fonder. Avkastn

Demens orsakad egendom kan skyllas Hospice & quest;

Vi har ett fall av demens hos de anhöriga. Att ta hand om den gamla kvinnan sker under 3 månader ett vårdhem. Detta är gnistan inte, aufzupassen- nog är nu den sjuka gick promenader okontrollerat över gatan u. Så en cyklist kom svårt att släppa. Vem

Ska jag för min mor borgar & quest; Vilka är riskerna och strävan;

god dag Min mor har separerat från sin make och nu letar efter en ny lägenhet. Eftersom du har en massa skulder och därmed åtal detta är inte så enkelt. Hon frågade mig om du kan ge mig om uthyrningsföretag som garant. Vad skulle det betyda exakt för

Arv av den sena far avvisade & comma; Men hans mor acceptabel & quest arv;

Hej! Jag ber behöver er hjälp och jag hoppas att någon vet. Följande fakta: Min far dog i år. På grund av mig kända skuldberg Jag har slagit ut arvet. Nu sin mor rapporter (dvs min farmor) och vill tillskriva mig i henne kommer den del som skulle ha

Hur ska mitt barns egen egendom finans & quest;

Jag bor i en privat egendom, men också äger hyreslägenheter. Min son vill efter han tjänade pengar för ett par år, fastställa en enhetlig. Han kommer då att lyfta finansieringen ensam. Men jag skulle vilja att hjälpa honom. Men skulle det kanske vara

Kan vara ett bröllop mellan finans & quest;

Eftersom vårt bröllop väntar snart och vi vill inte ligga på påsen till våra föräldrar, har vi övervägt om vi kunde kanske mellan finans vårt bröllop mottagning. Vi kommer förmodligen att få en massa pengar och ges till ha några besparingar. Ändå vil

Mor anhöriga & quest;

Hej. Hade fått en fråga. En 20-årig barn bor med sin far, netto tjänade om 2500:e Mamman förtjänar ingenting och är gift med en annan man, men de pengar. Nu barnet studerar. Om mamman också underhåll betala också nu? Eller inte, eftersom de förtjänar