B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

reklamkostnader självdeklaration inkomstdeklaration deltidsstudier jobbstudier inkomstdeklaration och plus; annonseringskostnader 2013-09-01

Deltidsstudier vid sidan av sina anställningsrelaterade kostnader eller särskilda kostnader & quest;

Advertisement

Jag avslutade en lärlings två år sedan och sedan dess arbetar i detta yrke.

Under hösten, skulle jag vilja en deltidsstudier vid sidan sin anställning start. Studien är tekniskt i samma riktning, men har inte begärts av Arbeitgegeber och stöds inte heller.

Enligt nuvarande lagstiftning, kan jag nog anger kostnaden för studierelaterade kostnader (åtminstone gäller arbetsstudier, bland vilka förväntas sjunka till min deltid). Men jag föredrar att inte ange kostnaden som särskilda kostnader.

Min fråga är: JAG MÅSTE kostnader som kostnader för intäkternas specificera eller kan jag anger som särskilda kostnader?

answers

Du kan inte välja om vissa kostnader finns särskilda kostnader eller annonseringskostnader upp. Det finns juridiska definitioner för (annonseringskostnader: § 9 punkt 1 i inkomstskattelagen, specialutgåvor §§ 10 ff EStG..). Antingen uppfyller respektive frågan en av dessa definitioner, eller det inte uppfyller. Och när de träffades, det kan inte också möta andra, eftersom reklamkostnaderna för samma kostnader exklusive specialnummer och vice versa.

Så frågan måste vara: Om du tror att det utgör specialutgåvor - varför?

Och som ni bör i § 10 punkt. 1 nr. 7 EStG utseende och rättspraxis och därmed motivera din åsikt.

Hej!
Du ser här:

Enligt punkt: Särskilda utgifter eller reklamkostnader för studenter

http: //taxdocs.de/2013/04/student-werbungskosten-sonderausgaben-was-ist-steuerli ...

Hälsningar! K.

Related questions

Deltidsstudier - utbildningskostnader eller särskilda kostnader & quest;

Hej Alla, Jag började träna som bankman i augusti 2011 och avslutades i början 2014. Dessutom jobbar jag med samma arbetsgivare. Dessutom började jag en deltidsstudier i september 2011, som slutar i början av 2015. Det går nu till år 2014. Fiscally b

Kan en undervisning kostnader för sina egna barn från kontroll lösa & quest;

Eftersom bara en fråga till beskattning av inkomster lämnades i handledning aktiviteter, jag undrar om du kan lösa kostnaderna undervisa sina egna barn från kontroll! Med en professionellt ledd Movers (z. B. Hessen-Bayern) Nahi skulle kunna tillhöra

göra mindre anställningsrelaterade kostnader och strävan;

Hej. Har eingentlich bara en snabb fråga. Är för närvarande i vår inkomstskatt på belopp. :-) Nu ville jag fråga om någon vet om det kan hävdas i en liten Beschätigung eller 400 Euro jobb Reklam kostnader ??? Ser fram emot att svaren. Snabb och billi

Jag förtjänar lite och komma; men har egenskaper och Mieteinahmen & comma; Jag måste betala vårdhem kostnader & quest;

Jag har en låg lön, men har sina egna hem och även en Hyresintäkter. Vad händer när min mamma kommer till vårdhem. måste Jag sedan sälja mitt hus för att betala vårdhem kostnader? Tack för råd. Snabbare och billigare rådet om familjerätten. Kompetent

Hur länge är väntetiderna tas som rättsskyddsförsäkrades kostnader & quest;

Hur länge är väntetiderna tas som rättsskyddsförsäkrades att kosta? Säga hur länge de kostnader som skall bäras själv? Google är trevligt men inte anges här. Väntetiderna reglerar företagen helt annorlunda. Beroende på uppdelningen, det finns ingen e

Vilket värde kan ange när donationer som särskilda kostnader & quest;

Jag har nyligen hört att du också kan känna igen donationer i sina deklarationer som särskilda kostnader. Hur man gör det, men med värderingen, om jag till exempel donera en fungerande TV eller dator till en välgörenhetsorganisation. Tack! Snabb och

Hur man ska gå och komma; om man inte vill sina barn senare bli en börda & quest;

Hur kan du skydda din försäkring så att du inte faller för sina barn senare att ladda? Hur stor del av kostnaden för, till exempel, kan ett vårdhem täckas med den? Skötsel Dagpenning för privata sjukförsäkringar. Du kan täcka alla kostnader, om du in

Faller på en Riester sparavtal också stänga kostnader & quest;

Falla in i en Riester sparavtal också stänga kostnader? Och det finns faktiskt oavsett vilken tariff du tar Riester bygg besparingar? Ja, Det tillkommer. http://www.riesterrente-zulagenrente.de/riesterrente-ausfuehrlich/riester-produkte/riester-bausp

Fallen undervisning i relaterade kostnader eller särskilda kostnader & quest;

Jag arbetar, men gör för lite tid också råkar vara en deltidsstudier, som jag måste betala terminsavgifter. Är terminsrelaterade kostnader eller särskilda kostnader? Eller kan jag söka efter mig? Och falsl ja, det finns en variant med mer pengar? Tac

Falla på noll procent lån egentligen inga extra kostnader & quest;

Ofta ja annonseras med 0 procent finansiering och lån. Jag kan inte föreställa mig hur det är tänkt att vara värd för handlaren för mig som om en krok måste vara något rätt? Intresset, som får banken för Finanzerung betalar köpmännen från sin margina