B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

skatter avgifter kostnader jobb extra inkomst deltid frilans jobb & plus; kosta 2012-01-17

Deltidsarbete och plus, frilansuppdrag både med lika meriter och komma; vad skulle bero & quest;

Advertisement

Jag snart en deltidsjobb där jag rausbekomme om 750EURO per månad efter alla avdrag. Jag vill tjäna något som inte är ett problem, enligt arbetsgivarna.

Det skulle möjligen ge en frilans bisyssla när jag skulle göra ett uttalande vid månadens slut för arbetade timmar och beroende på arbetade nummer kunde tjäna samma som deltidsjobb timmar. Före till detta erbjudande nu eller absage:
Vad och vilka ytterligare kostnader skulle vara ännu till mig? Volontärer KV, skatter, etc.?
Det skulle vara frustrerande om resultatet från sidlinjen av merkostnader och avgifter skulle förbrukas ..

answers

har länge letat efter det för dig att kunna besvara frågan. Jag hoppas att det ger dig vidare:

http://www.spiegel.de/wirtschaft/0,1518,223811,00.html

där du bara måste göra några maskinskrivna och få önska din förtjänst beräknas per månad eller år.

Related questions

frilansuppdrag - som FA efterhand rapporten och där Ange i deklarationen & quest;

God dag! Jag hör också till dem som felaktigt ansett att det frilansuppdrag och frilansuppdrag som en i densamma. Innebär att jag har misslyckats med att ansöka om frilansare status med skattekontoret :-( Jag har gjort för en tysk online shop Översät

Är prefabricerade hus nuförtiden lika hållbara som husen i solid konstruktion & quest; Njurfunktion & quest;

Som för närvarande upplever med prefabricerade hus? Är nu lika hållbart som stabilt byggda tegelhus? En vän till mig är gravid och de vill bygga ett prefabricerat hus, så att de kan röra sig innan födseln ännu. Jag är ganska skeptisk till värdet av b

Rättslig krav eller lika åtgärder på bestritts av gäldenären fordringar & quest;

Jag har en skuld på 8.000 euro, men förnekade mig gäldenären. Jag påminde honom flera gånger. Men nyligen han håller med en omöjlig skrift det. Vad ska jag göra? Jag har redan meddelat att övergången till advokat. men ett domstolsbeslut jag kunde gäl

lämna betala kyrkoskatt Bank lika till & komma; On-u & period; Nackdelar & quest;

Vilka för- respektive. Nackdelar Jag har, om jag lika med kyrkoskatt låt innehålls på ränteintäkter banken. Hur hanterar ni det med ditt sparande? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.experm

Om den effektiva räntan egentligen lika viktigt när man väljer ett lån & quest;

Om den effektiva räntan egentligen lika viktigt när man väljer ett lån? Jag är fortfarande lite slarvig men jag skulle vara intresserad vad som gör det så viktigt. lite hälfter Så är fallet med de flesta låntagare. Eftersom din fråga redan kräver att

Har bara ett deltidsarbete och tid, Jugenamt vill erzwinungshaft wg underhållande och tid, och går jakten; & quest;

Ungdoms Office har mig sedan november förra året till 800 € runtergfändet.Gerade jag vet att jag vill få Erzwinungshaft eftersom jag skulle göra mig skyldig till åtal som endast habe.Gegen ett deltidsarbete min arbetsgivare är också vad vorbereiten.w

Har min MiniJobber specificera & comma; om han inte har en annan deltidsarbete och strävan; Kan det bli problem och komma; om han har 2 & quest;

Är i färd med att göra en mini Jobber (400 euro jobb), måste han berätta vem han fortfarande har en annan deltid? Kan det bli problem om han har två? Han har att säga det och ja, det fanns problem. vid 2 400, - Euro jobb båda är sedan helt sozialvers

Jag skulle ärva i Amerika & comma; gå lika bra att komma till min del & quest;

Jag vet att jag har en farbror i Amerika, egentligen borde redan vara död (så gammal du bara kommer inte) - Jag undrar bara, hur kan jag registrera det, jag är ganska säker på att ha rätt att ärva, vet detta någon av er från u know. rådet? Snabbare o

Direktavkastning och obligationsräntan är lika till & komma; vilket är att föredra & quest;

Om en aktie gör en Divide tillbaka ungefär till höjden av avkastningen på obligationer i detta bolag, där man bör investera dan bäst? Vilka är fördelarna och nackdelarna om du har en placeringshorisont på cirka fem år. för "aktiva", risktolerans

Flickvän har 3 barn och komma; bara deltidsarbete och komma; Människan är oberoende och komma; kan och bör göra Riesterrente & quest;

En vän till mig har 3 barn, har bara en deltidsjobb till 400 euro. Hennes man är egenföretagare. Kan och bör de avslutar Riester pension? Hennes man skulle inte Riester, men de skulle vara intresserade av den. Tack för ditt råd. Eftersom varken du fo