B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-01-26

Deltagande i start-up och LPAR, GmbH & rpar; & period; Vad för privata investerare och strävan;

Advertisement

Jag har möjlighet att investera i en så kallad. Uppstart. Det är ett aktiebolag som är aktiva på Internet. Företaget skriver förluster (vanligt). Min andel skulle vara på max. 1% - beroende på bedömningen av bolaget. Det handlar om ett belopp, som står för cirka 15% av mina fria medel.

Jag är medveten om farorna inte helt medvetna. Hur kan jag låta uppskattningen eller uppskatta?

Vad tycker du om en sådan investering?

answers

Jag har ett intresse i en fond som investerar i amerikanska startups i den tekniska sektorn i New York City. Denna fond innehar för närvarande PE cirka 60 startups. De flesta guppande framför honom, bara två verkar verkligen att tjäna pengar och att utveckla investeringar i två andra såldes mycket lönsam. Under den tid som jag har denna investering är nästan 20 företag som redan veschwunden från potten på grund av konkurs eller affärs stängning.

Den nedersta raden av denna investering är mycket volatil, och ger mycket oregelbundna tider en retur :-) Men det är klart. I genomsnitt var det nu drygt 15% per år. Dock är risken för hög och kan du bara genom mycket bra val av start kandidat nå. Ytterst är detta val uppnås genom deltagande av investerarna som "affärsänglar", eftersom de erkänns i sina respektive områden experter. Detta är IMHO det enda sättet att uppnå en meningsfull kvalitet screening. Analytiker jag inte litar på. Bankerna verkligen inte.

Så om du investerar i ett enda företag av denna typ, har du en stor chans att denna investering är ogiltig om affärsmodell startup inte bidrar. Mer än 5% av min rikedom, skulle jag aldrig rekommendera att investera i en sådan modell, jag personligen skulle sätta ännu inte mer än 2% i ett enskilt företag. Risken är helt enkelt för mycket. Man har här en kvalificerad expert i branschen detta nystartade och målgrupp är eller bör konsulteras så.

Sådana investeringar kan vara spännande, eftersom du kan öva partner här :)

Riskerna med nystartade företag är hög. Endast en liten del går igenom taket och du kan därmed generera en hög avkastning. Men de flesta företag bob så för sig själv eller försvinna igen.

Så du bör förstå bolagets verksamhet, att einschschätzen vars affärsmodell burk.

Om ledningen är ung, är många misstag görs. Dessa kommer på bekostnad av investerare.

Riskerna är höga om inte mycket hög. Låt ge dig siffror och gå till en revisor som ser på siffrorna. Om du har frågor, se till att låta alla svar och kräver tillgång till alla dokument som intresserar dig.

I slutändan kommer det till mig på den kompetens som du kan erbjuda, om du kan hjälpa företaget eller om du bara vill testa din företagande. Om du har varken erfarenhet eller en entreprenör är kan betygsätta fortfarande investeringar av detta slag, bör du bara investera pengar som du inte behöver och kan möjligen förlora 100%. Annars låter det ensam.

Som kan berätta du inte, eftersom man måste känna till följande:

  1. Kunskap exakt vad de gör?
  2. Har den nödvändiga kunskapen?
  3. Uppskatta de realistiska marknadsmöjligheter, en?
  4. När man ska gå i vinnande streak?
  5. Vilken typ av en slump? Så vad kommer tillbaka på depositionen i de kommande 5 åren?
  6. Vad händer om du förlorar pengar?
  7. Jag vill bara be sina egna revisorer
  8. undersöker Beteiligugnsvertrages är också tillrådligt.

Baserat på de knappa omständigheter som inte riktade svar möjligt !!!

Related questions

Kredit för bolag och LPAR, GmbH & rpar; & quest; & quest; & quest;

Jag skulle vilja ha en begränsad företag som bildats i I deponera stammen insatsen i kontanter och vill att anslutningen ett lån från en bank. min plan är över öppen företag på aktiemarknaden att spekulera (endast DAX MDAX TecDAX). denna plan realist

Måste avbryta innan & comma; om ett företag och LPAR, GmbH & rpar; vill inrätta & quest;

Jag vill starta ett företag (obligatoriskt GmbH). Men jag är fortfarande närvarande under kontrakt med ett relativt stort företag. Enligt mitt kontrakt har jag för närvarande ett meddelande till 2016/03/31. Men jag skulle vilja att starta företag ino

Fullmakt för revisorer och LPAR, GmbH & rpar; - Vem är det auktoriserare & quest;

Hej Jag kommer bara att fylla en fullmakt för min revisor. Vem behöver det vara auktoriserare? GmbH eller en individ? Det som namn och adress jag bär i fältet "auktoriserare" en? Tack för din hjälp! Moment vem GmbH? Är det en skatterådgivning Ge

Äger ett företag och LPAR, GmbH & rpar; bestämma

Jag behöver information om ägaren av ett medel GmbH. Hur får jag det till data? Kan du göra det? tydligt, är det. Den information du hittar i handelsregistret. Antingen du gör det på nätet eller om du går till ett särskilt register domstol. Online ko

Vi är främmande och period; Företag & LPAR, GmbH & rpar; och behöver ett certifikat och undantagsperioden; Om att få det och hur

Hej! vi är utländskt bolag (GmbH) och behöver ett intyg om skattebefrielse för våra partners. Där kan be och allt som vi behöver för detta. Vi vill göra alla nödvändiga listan på en gång hemma. Tack så mycket Skattekontoret är verkligen en bra kontak

Är intäkter från deltagande i vetenskapliga experiment och LPAR, en & rpar universitet; tax free & quest;

God kväll! Jag har denna månad avslutat min lärarexamen och skulle nu köra fram till augusti A 400 € -Job. Denna lilla aktivitet skattefria. Dessutom, dock vill jag fortsätta mitt långsiktiga tillfällig (!) Aktivitet som ett föremål för vetenskapliga

Gross och Ausenhandelskaufmann & LPAR, Azubi & rpar; & period; Vilken sjukförsäkring bör han välja & quest;

Erfarenheten har visat att ger teknikern-kassan de bästa tjänsterna, och driver också bäst. Jag håller Demosthenes och rekommenderar GEK Techniker Krankenkasse eller Barmer. Den Techniker Krankenkasse har - i motsats till den Barmer GEK - även kontan

GbR från Einzelunternehmung och UG & LPAR, haftungsbeschränkt & rpar; & period; Hur & sol; med mycket ansvar UG & quest;

Hej, jag vill börja som en UG (begränsad) med enskild firma en GbR. Vad om frågan om ansvar, eftersom alla hålla sig till en GbR också med alla sina tillgångar? Om en aktieägare i GBR UG ansvarig endast med sina bidrag i GbR eller deras UG kapital? H

Kan krediter & LPAR; Valuta & rpar; också ske på helger och semestrar strävan;

Kan krediter på bytesbalansen (Valuta) sker också på helger och helgdagar? Jag kan från min egen erfarenhet med ja beantworten.Allerdings måste insistera på sin egen min bank inte göra det. Det handlade om en årlig ledig den 1 januari. Genom att hävd

Min granne har skattekontoret lurade & LPAR, Eigenheimzulage & rpar; & period; Måste jag registrera med Office & quest;

Min granne och jag köpte 2002 zusammn en fastighet med hus. Jag flyttade 2002 fortfarande i huset och bad mig husägaren. Hon drog inte en utan hade registrerats vid registreringskontoret till den nya adressen. Ansökan om ett hem ägare, men hon hade o