B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-03-28

Delen i domstol HJÄLP & exkl; & exkl; & exkl; & exkl; & exkl; & exkl; & exkl; & exkl; & exkl; & exkl;

Advertisement

Hej!

Så jag inte komma mer towards'm en lärling och måste kosta att domstolen i mängden 150 betalas månadsvis med mina pengar jag ........... göra ditt eget fel :) ni har rätt!

Den första begäran om delbetalning görs av en socialarbetare för mig att tyvärr är i pension så jag har det nu själv sprang bara en idé jag inte tyvärr.

Jag uttrycka det enkelt gånger forumet och hoppas att du korrigerat mig eller jag kan ge några tips. ________________________________________________________________________
sandro *

** Av 7

** Hamburg

State Justice kassan Bamberg

Heiliggrabstr. 28

96052 Bamberg

attn Mr **

raten ändring

Hamburg, 2012/03/06

Mycket Sir *

Jag deltar mig för närvarande på en långsiktig praktik (6 månader) och därför bara få nytta av arbetsförmedlingen jag med den nuvarande nivån på 150 euro finan mål överbelastad.

Som jag lärt mig av min socialarbetare Mrs. * de berättade för henne som jag betalat ett år, finns möjligheten hastigheten att minska. Just nu kan jag uppbåda 75 Euro.

Jag skulle uppskatta ett positivt svar i sin egen mycket.

Med vänlig hälsning

sandro **


Många många tack på förhand

Lg Sandro

answers

Det är inga problem. Gör dig själv en gång kan ett förslag till socialarbetare vad du bär i månaden. Naturligtvis är det svårt om du fortfarande har 2000 euro straff och få betalt ut varje månad med 10 euro. Detta kan inte godkännas. Jag antar, brukar accepteras 50 euro per månad.

Låter bra! Från order till Bamberg ...

Tack vare er, hade jag så men mitt sinne den sanna förmodligen ogrundade jag ändra 50 och se vad som hände!

många tack
sandro

Related questions

Far nu i Hartz 4 & comma, dotter klagar i domstol och exkl;

Hans dotter 18 år klagar eftersom hon är myndig mot henne några Vater.Der far är sedan 22.08.2010 i Hartz 4 geruscht.Wieviel underhåll han måste betala nu? Han har pengar Arbetslös ett anfall hineinbekommen.Der far är nu närvarande i Krankenhaus.Er k

Garderob på balkongen - ärendet till domstol & quest; & exkl;

Hej, min fru och jag har följande problem: Vi har lagt ner på balkongen i vår lägenhet en trädgård skåp. Administratören sade att detta är en strukturell förändring och vi måste få bort omedelbart. Eller kontakta alla andra ägare (16 totalt), om de h

får andel än donation och etablerade testamentet & comma; att sonen endast obligatoriska delen mottar & exkl;

Min significant other hade ställts av sin far 2008 en summa pengar som tas emot av det avsedda ändamålet "arv andel - donation". Nu fadern är avliden slutet av 2013 och har en kommer att lämna, är i texten att sonen skall få det obligatoriska de

Hello & exkl; Hur beräknar & quest av obligatoriska delen;

Min mor ärvde huset och mark av sin mor 9 år sedan. 7 månader sedan min mamma gick bort. Huset och mark var nu säljs endast. Enligt testamentet min mor ärva min syster och I. Lika Vi kan vi beräkna den obligatoriska delen av vår far? Hörde honom den

obligatoriska delen är jag nu eller inte och strävan, och exkl;

Jag har en ziehmlich komplicerad fråga nämligen; mannen min mor som hon var gift mer än 50 år har nyligen dött, hade han mig och min bror officiellt förnekade även min biologiska far är fortfarande lever in mellan nästan 25 år med min mamma tillsamma

Fartygsregistret - nu värd återinvestering & quest; Har hittills enda negativa delen och exkl;

En vän sa att investeringar fartygs närvarande mycket låg och den växande ekonomiska situationen bidrag kan det generera anständig avkastning här inom en snar framtid. Har någon investerade informeras exakt osv? Stigande driftskostnader, en svag doll

Behöver du hjälp med investeringar för en månadsinkomst och exkl;

Hi människor! Här fakta till min fråga: Efter att jag lifer snart och är fast besluten totalt 4 år jag går till 4 år till 90.000 euro har (fick mig redan övertändning måttligt beräknas med min mont alichen avdrag bil, mat, etc etc pp ....) Nu är fråg

Flödande reparationskostnader inkl & period; eller exkl & period; Moms och period; strävan i anskaffningsvärde där vinstmarginalsystemet &;

förutom att det ,: Bil skadad, köpa Differenzbesteuert: 10000EUR Reparation / reservdelar. 1190EUR moms / 1000EUR exkl moms ... Försäljningspris: 15000EUR Flödande reparationskostnader nu inkl. Moms. Eller exkl. Moms. I anskaffningsvärdet med en så 1

Barn Pengar & exkl; I vilken utsträckning inkomstgränser nästa år faller bort och quest;

Min bror är 22 och har börjat träna i år. Enligt de gamla reglerna, bör han inte underhållsbidrag bekommen.Nun nästa år läste jag att inkomstgränser försvinner nästa år. Vem kan förklara att mer i detalj vad som sedan dess förändrats eller kommer att

Jag har en fråga om barn underhåll och exkl;

Jag bor på gång med mina 3 barn (2 barn från ett tidigare förhållande) och min nya partner och vår gemensamma barn tillsammans. Min partner har ett barn tillsammans med sin ex-fru som han betalar för närvarande inget underhåll, eftersom det är vår ge