B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Investeringar nyföretagande affärsidé dela idéer affärs aktie 2013-06-10

Dela affärsidéer med nyföretagande

Advertisement

Hej Jag behöver lite råd från er:

En bekant till mig har en, enligt min mening, bra affärsidé för Internet.

Eftersom han är oförmögen att ensam genomföra sin idé eller vill, närmade han mig och frågade mig om jag har för avsikt att förvärva.
För att säkerställa hela lagen måste vi etablera en gemensam front GmbH.
Genomförandet av idén, kommer vi att vara operativt vorraussichtlich equal inblandade som kompletterar vår förmåga ganska bra.

Nu är hon i grunden GmbH Men emissionen.
Som beskrivits min Bekanter har haft affärsidén. Men på den enkla idén någonting förtjänat. Den ansträngning som krävs för genomförandet, som redan har fördelat ungefär lika mellan oss.

Vad tycker du om hur många procent ren idé bör övervägas i utdelningen av aktierna?

Tack någonsin för dina åsikter

answers

Det är en del av idén, naturligtvis, sättet att genomföra, för marknadsföring, för den fortsatta utvecklingen och, i slutändan, utveckling av nya idéer. Därför är det (vid första kanske enkelhet en UG) alltid ge ett företag en svår att värdera kompetensfördelning och införda tjänster.

Jag antar att om inte en asymmetrisk division ställer gör lika delning mening. Du kan inte göra utan den andra i ditt fall och i slutändan kommer hit inte bara möjligheter, men också risker och slit eller konferensaffärsbeslut. Detta kommer att bli det första testet av huruvida denna form av samarbete utvidgas. Också över ännu som ägg är diskutabelt beundransvärt.

Det är också så att en startuppgiftsdelning ska söka, det vill säga om nu, av någon anledning dina uppgifter lite mindre storlek än den hos kollegor, då kanske du inte behöver dela aktier på olika sätt, men de roller och ansvar?

Utan att veta dess vad det är verkligen konkret, vilka uppgifter är avsedda för vem, och hur resten av förfarandet som drivs, men du kan inte riktigt säga mycket.

Det är svårt att ge en välgrundad rådet på grundval av dessa tunna information. De misslyckade Internet -Ideas är legio. Du skriver fortfarande även om du tar en VD-posten eller inte.

Som givare skulle jag bara acceptera en minoritetsandel, så att idéerna bär också en större risk om idén FLOPT.
Viktigt tillägg till deltagandet är förkroppsligandet av aktieägaravtalet.

Med din information är du sända förmodligen var hans yttrande i enlighet med tanke på felaktig information. Varför låter du dig själv "Din vän" och inte du konsultera en CCI. Där kan du dina önskningar säga? Ingen vet här vad det är och hur mycket kapital finns

Related questions

Var kan jag hitta information om lovande affärsidéer och strävan;

Jag är intresserad av bra och lovande affärsidéer. Var kan jag få information? Om någonstans på Internet presenteras framgångsrika modeller? Jag har ett par sidor hittades, men det var inte gjort så korrekt. Finns det några tips? Sådana hemligheter i

Hapimag aktier & comma; vad du tycker om det och quest; Skulle vara häftigt på många ställen och semesterperioden; Men dela försäljning & quest;

Intresset för Hapimag aktier hur man tänker på det. Har jag redan gjort smart, eftersom du då kan göra på olika ställen semester, de många semester Parks and Resorts. Låter slags stor. Men du kan inte sälja på börsen, inte är orienterade där. Om jag

Investeringsstrategi - genom LPAR på vägen dagpenningen till aktier och Del I & rpar;

Jag är för närvarande inte investeras i aktier och har sedan jag förlorade allt på Neuer Markt också inte rört. Nu sparkonto skulle vara full och det är verkligen i Handelsblatt och Co. att aktier är det bästa eftersom de förkroppsligade egendom. Nu

Är löner och sol, inkomstersättnings del av den totala mängden av alla inkomster och strävan;

Även utan mig 2009 som förtjänar och har det betalat skatt, vill jag deklarera för att göra de omfattande kostnaderna för mina forskarutbildning som en förlustavdrag för kommande år kan göra anspråk på. Om vid bestämningen av förlust (= negativa tota

Vanliga Credit & period; Kan hans del förskottsbetalning & quest;

Jag har en bekant fick ett lån 3 år sedan för att finansiera en gemensam hobby. Jag skulle vilja föreslå återstående delen som retroaktiv lön omedelbart, är min kompis inte är i stånd att göra det. Är det möjligt? ... Enligt min mening endast om alla

Obligatorisk efterfrågan del - måste utföras vid tingsrätten & quest;

En förälder är avliden. Barnen hade beslutat den överlevande föräldern att ha alla pengar som har gått i arv. Nu ett av barnen har ekonomiska problem. Kan det göra anspråk på sin obligatoriska delen i efterhand? Måste det ske på den lokala domstolen,

Kostnader som en del av en frivillig avdragsgill TÃĪtigkeit & quest;

God dag. Om man bedriver frivilligarbete och deras ramar har frivilligt utgifter, kan du se avhopp på något sätt? Kanske som en donation? Det handlar om en verksamhet som utövas av en bekant för barn från socialt utsatta familjer. För dessa barn, köp

Vad jag arv & quest; Hur det delas & quest; Vad är min lagligt & quest; Young och desperat och tid, och tid, och tid;

Hej! Så min mormor gick bort igår. Jag är 18 år gammal och min pappa är också död, som verkligen eigl. betyder det jag direkt erbnachfolger. Så min mormor äger ett hus och mark och har även bra vad är pengar. Alla skuldfri. Mina två mostrar (syskon m

Rättshjälp & plus; Egenskapen & plus; New vigsel och plus; Ny egenskap och tid, och tid, och tid, och tid, och tid, och tid; del 2

Del. 2 För ungefär en vecka får jag ett brev från tingsrätten, som vill kontrollen med PKH. Jag misstänker att de alla 18.000, - Euro reclaim av oss (mig). Vi med min fru är på väg att köpa ett billigt boende för oss (mer än 50.000 euro, dubbelt så m

Kan hyresvärdar behålla en del av fyndigheten när hyresgästen flyttar in och strävan senare än planerat;

Hej Alla, är lite förbryllad när jag kunde herbekommen hjälp som jag har råd. Jag hoppas att jag har rätt här. Följande problem: Jag har min gamla lägenhet avslutas utan att tidsfristen tre månader att uppfylla eftersom jag var tvungen att flytta ome