B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

utbildning utbildningskostnader självdeklaration yrke utbildning & plus; yrke 2012-12-27

Deklarationer: Eftersom kostnaderna efterfrågan verkligen lägga & quest;

Advertisement

Hej!

Jag behöver din hjälp.

Jag skulle vilja göra deklarationen för min vän, men jag är inte på en punkt.

Hon blev en sjuksköterska. Din omvårdnad skolan är ca 25 km bort.

Nu kan du deklarera resor till sjuksköterskeskola som utbildningskostnader, bekräftades till mig av skattebyrån.

Nu ville jag att gå in i WISO styrprogram som. Men jag gör något fel.

Du betalar ca 85 euro per månad för sina tågbiljetter.

Kan jag därför ta 85 euro * 12 eller har jag datumen träna där hon var i sjuksköterskeskola?

Som fiktivt exempel Hon var 180 dagar i skolan. 50 km (Da tillbaka och returvägen) * 0,30 = 15 euro * 180 dagar = 2700 euro.

Däremot min kontrollprogrammet inte igen det. Skulle jag anger som ett medel för en bil, jag skulle omedelbart summan.

Jag Mach något fel?

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

Jag Mach något fel?

Ja, absolut. Eftersom du frågar först efter "Eftersom kostnaderna efterfrågan lägga rätt?" och får andra i den resande ersättning bara 25 km (Kontroll det Enfernungspauschale och inte sätt paket ;-). Vänligen med 25 km bort och inte förvänta sig 50 km. Då, är redan passform.

Förresten, läs gånger pekar på 1,1 i BMF skrivelse 2013/03/01

http: //www.bundesfinanzministerium.de/Content/DE/Downloads/BMF_Schreiben/Steuera ...

Related questions

Deklarationer: Reklam kostnaderna för studier - viktigaste formen eller i anläggningen N Ange & quest;

Hej alla! Jag tror att detta forum jag verkligen =) till mig, jag har bara en gång gjort en självdeklaration, så jag vet min väg är inte så bra. , situation: Jag måste nu snarast ännu att utfärda ett uttalande 2010 eftersom jag trodde under studietid

Hur länge du har tid och komma; lämna deklarationer om du inte är skyldiga & quest;

Hur länge kan du göra en deklaration i efterhand, om du inte var skyldiga att lämna? För deklarationer från 2008 kan vara förklaringen - om man inte är skyldig att göra - Lägg till utgången av preskriptionstiden. Preskriptionstiden börjar kl 01.01. F

Vem står för kostnaderna för en begravning & quest;

... Om det inte finns några släktingar, och dödsboet inte ausreciht att täcka kostnaderna för hans begravning? Tack! Och vår far är State auf.Niemand måste vara rädd för att bli bytas i orange låda eller vad som helst. Om en sådan händelse inträffar

Utsättning av Vorkurs & plus; Distansutbildning & comma; särskilt kostnaderna för närvaro Datum & quest;

Hej! Jag har en månad sedan började med en preliminär kurs, som kommer att gå över i tillvaron för godkännande i ett två års masterprogrammet. Eftersom detta är min andra grad är (första examen vid University of Cooperative Education), skulle jag kun

Pengar efterfrågan utan försäkring & quest;

på problemet. en grannunge har förlist mig min bildskärm (från den dragna tabell) men vars mor inte är försäkrad. Hur kan jag nu övervaka reparation lassne utan att fastna i sig kostar på? Mfg Hej! Det finns inga krav på skadestånd mot ett 2-åriga ba

Vem bär kostnaderna för föreskrivna uniformer & quest;

En vän som arbetar på ett företag där alla anställda bära uniform smock. Från hennes lön är ett månatligt belopp - det är också anges i avtalet - träffade 30 € för arbetskläder. Får inte i allmänhet arbetsgivaren stå för kostnaderna för en föreskrive

Vem ska stå för kostnaderna för ett klagomål & quest;

Om jag beställer något i en katalog eller på Internet, enheten men tyvärr innehåller en defekt, och jag kommer att skicka tillbaka den igen, som sedan måste bära till exempel kostnaden för denna avkastning? Jag, eller en där jag köpte den? Kostnaden

Riesterrente: Hur man jämföra kostnaderna med sparfonden och quest;

Hej communityt, Jag är nästan 25 år gammal och ville ta ut en Riester pension "snabbt". Jag nu har använt mig för 2 månader intensivt med ämnet och flera special omkörd av olika försäkringsbolag. tyvärr blivit uppenbart för mig kostnaden för en

Kostnaderna för polisen använder & quest;

En bekant gått sönder på en upptagen landsväg efter en uppdelning med lastbil. Polisen spärrade av olycksplatsen och styra trafiken; - I det här fallet var det bara en försiktighetsåtgärd för att avvärja en fara - därav lastbil ägare / kock fick denn

Min arbetsgivare deltar i kostnaderna för dagis - penning & quest;

Ska vi anser något, om arbetsgivaren beteilit till kostnaderna för barnomsorg? Är det en kontantförmån eller om du har staten i deklarationen? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo

0
Views
0
Ccomments