B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-07-04

Där kooperativa aktier med vermÃķgenswirksamen tjänster besparen & quest;

Advertisement

Min bank har inte, men jag har läst att det finns en möjlighet. Finns det någon som har valt denna form av investeringar, och vet var du kommer att vara så bra råd?

answers

Förutom det så kallade aktie eller besparingar fond kooperativ bevarande är den enda form av investeringar i kapitalackumulation lagen som är statligt finansierad med 20%.

Sök du måste redan äger, kooperativ godkänner du symbolen eG

Related questions

Kooperativa aktier köper och period; Möjligheten & quest;

Hej! min farfar kom nyligen till vårdhem, som hans rikedom förbrukas eftersom hans pension är otillräcklig. Bland annat avslutade vi honom för hans samarbets aktier, som kan betalas på 31.12.2012. (Cirka 2000 €) Eftersom vårdhem en stor näbb har reda

Kooperativa aktier som en investering och quest; Allvarlig eller bättre stay away & quest;

Det finns faktiskt att köpa i större utsträckning möjligheten av kooperativa aktier. Så det finns leverantörer (t.ex. Eventus) som annonserar att det är kan uppnås en skyldighet och utdelning av 6-8%. Vad ska vi tänka på sådana erbjudanden? Humbug? I

Kooperativa aktier som en investering och quest;

Jag har funnit att kooperativa aktier i banker är relativt väl ersättning. 4-5% avkastning är i bästa fall i det. Tyvärr kan du alltid dra bara ett fåtal enheter, är den övre gränsen ibland på 5000 euro. Någon som vet en kooperativ bank där du kan dr

Retur av kooperativa aktier i Bank: kortfristig likviditet & quest;

Jag har en Acct. I en kooperativ bank (Raiffeisen Bank) och egna aktier. Sedan finns sedan 2 år ingen utdelning. Sitt rakt på min ekonomi till en kontroll. Jag tror att pjäsen jag kunde sälja / tillbaka. Hur snabbt får man bort dessa saker och få pen

SGB ​​XII - kooperativa aktier utlånade & quest; Hur fungerar det och quest; HJÄLP & exkl;

Hej! Jag är en mottagare av tjänster SGB XII på grund av funktionshinder. Jag är 28 år gammal och letar efter en liten lägenhet. Nu fick jag ett brev med en bostadsfastighet. So far so good .. Hur som helst, nu står i brevet att aktierna i ett två-ru

Kooperativa aktier med insättningsgarantin & quest;

Hej! kan vara en levande företag som hyrs endast med kooperativa aktier, på en insättningsgaranti a? hälsning En bankgaranti är, men som pengar. Enligt min mening, ingenting står emot det. men jag rekommenderar att läsa hyresavtalet, har verkligen fö

Bytesbalans vid Sparda-Bank endast mot köp av kooperativa aktier & quest;

Hej. Jag tycker att bytesbalans Sparda-Bank intressant eftersom det är förmodligen gratis. I det finstilta, men är att du måste köpa kooperativa aktier till ett belopp av 52 Euro. Är därför en risk som är förknippad? Om du har möjlighet en chans att

ALG2: Otillgängliga kooperativa aktier avräknas mot ersättning & quest;

Hej! Jag har avbrutit min kooperativa aktier till en grön el leverantör för ett år sedan. Betalningen sker först i slutet av detta år. Nu ska jag denna månad måste gälla ALG2. Med värdet av de aktier jag äger mer än fribeloppet fastställts för mig, m

Hyrorna för bostadsrättsförening - du måste sätta in och kooperativa aktier betalar & quest;

I en bostadsrättsförening måste köpa aktier i kooperativet vara när du hyr en lägenhet. Motsvarar insättningen? Eller så har du ännu inte betala en deposition och aktierna används enbart som en investering, med kooperativet kan göra affärer? Generell

Kooperativa aktier & comma; när Curr & perioden; ett tillfälligt kontrakt har & quest;

Jag skulle vilja hyra en lägenhet som har en tids leasing, kort sikt från 2013/12/01 tills 2016/06/01. Den grundläggande hyran är 211.04 euro. Samarbets aktier är 1.000 euro. Eftersom det inte kan vara där ...... Jag tror samma någon vill att jag ska

3
Views
0
Ccomments